♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
15.5.22 11:07

@Pudelka hezký, to máš šikovného manžela 😍 mně odjíždí příští týden na měsíc pryč, takže do tý doby musí být aspoň to těžký hotový, se zbytkem se poperu :mrgreen: Akorát je ten pohyb těžší a těžší, poslední dny mě občas píchne v podbřišku a mám problém se v tu chvíli i narovnat, tak je to moc fajn :mrgreen: Už se těším, až bude venku 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.5.22 14:05

@Ter88ka jo, on je poklad.. vyžehlí, okna se mnou myje, uvaří..umí všechno.. :srdce:
Mě občas pne když se blbě otočím v noci, to zabolí děsně..a cítím, že už je hodně dole, lítám čůrat každou chvíli a skoro nic nevyčůrám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.22 16:28

@Pudelka přesně, to chodím taky… v noci i 4× a přijde mi, že tam letím úplně zbytečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
15.5.22 17:36

Ahojte, me se zatim nedeje nic. Krom toho ze me strasne boli nohy. Ale vesele behame po vyletech a oslavach 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.5.22 23:11

@Ter88ka U mě je to přesně naopak s porodem. Já teda na to ještě moc nemyslím, ale moc jsem si přála co nejvíc to půjde přirozeně. Ale na poslední kontrole mě museli vrátit na zem. Prý velké dítě a pánvi dole mi skoro zaručuje plánovaný CS. Šanci budu mít, jen když se dítko umoudří a otočí se hlavičkou dolů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.22 23:40

@AniraM ajaj a kdy máš termín?
@berunecka6 To je dobře, musí se to rozběhat 😊 já přes den necítím v podstatě nic, ale večer už teda o miminku vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
16.5.22 09:37

@Ter88ka co sestoupil malej dolů, tak mi přijde, že sedím na záchodě nonstop 8o ale aplikace mi řiká, že zbývají 3 týdny, tak to si řikam, že neni tak hrozný už a za chvilku bude po všem :D akorát ten pocit hnízdění jde úplně mimo mojí maličkost, uklízet a rovnat se mi teda fakt nic nechce a nutim se do toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.5.22 10:55

@Majinec jeee mně 3 týdny a 1 den :mrgreen: No teď když to vypadá na normální porod, tak jsem zvědavá, kdy se jí bude chtít ven :)
No mně se taky nechce, ale jelikož bydlíme s maminkou a chci to mít podle sebe, tak se těším až muž dodělá pokoj a postýlku a budu si to moct zařídit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.5.22 11:42

@Ter88ka Termín mám koncem června, takže je ještě prostor na zázrak. Ale právě vzhledem k velikosti mimča moc naděje v očích Dr. jsem nezahlédla. Tak budeme zkoušet se domluvit mezi námi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
16.5.22 12:05

@AniraM myslíš, že se ještě ne otočí? Já mám termín 23.6 a malej tam dělá kormelce je někdy hlavou dolů a někdy hlavou nahoru podle škytavky i podle utz se tam motá. Jak už je velkej tak teda nic příjemného to není.

• Citovat
  • Upravit
18656
16.5.22 12:12

@Majinec me říká 16 dnů. Nějak mi prijde, ze jsem nedávno testovala :think: :lol: snad se madam nebude moc cancat i přes termín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.5.22 12:24

@Sabrine Já bych si to moc přála, aby se otočila sama, ale už je to asi dva měsíce, co žádné kotrmelce, max šikmo a zas zpět 😁 Údajně protože je větší, ale možná taky líná…😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
16.5.22 12:33

@AniraM :lol: :lol: tak třeba se ještě umoudří holka.

• Citovat
  • Upravit
244
16.5.22 13:32

Tak jsem se byla dneska teda zaregistrovat do porodnice 😂 chytla jsem takoveho mladeho doktora…no prislo mi ze je tak o deset let mladsi nez ja 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.5.22 15:30

@AniraM aha, no tak uvidíš, třeba se ještě otočí, do konce června je ještě relativně čas :)
@berunecka6 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takovýho zajíčka… mně je to jedno, hlavně ať mi u porodu nesedí 10 mediků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí