♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18657
11.4.22 20:16

@Ballow jako já se s tím srovnávala 10 let, ze kdyby byl kluk tak v žádném případě. U nás je to jméno - manžel, tchan a pradeda. Z moji strany bratr a 2 bratranci. Proste je jich moc, ale manzela miluju a beru to i jako takové ocenění jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.4.22 20:39

@hospodki jo tak ona u toho byla taková až roztomilá 😃
@Ballow I když podepíše, že nebude mít výhrady, tak je mít bude 🤣 Můj muž mi řekl, že jestli to bude holka, ať jí dám co chci… hmmm zlatý voči 🤣 🤣 🤣 Ale tak nakonec jsme se shodli, tak to je nejdůležitější 🤷‍♀️ 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.4.22 20:50

@hospodki to je mazec ještě víc no :)
Asi kdyby to tak v rodině neměli často ta jména děděná, tak bych bojovala víc, u nás to tak nikdy nebylo, tak k tomu nemám úplně vztah
@Ter88ka
No na to už mě zná dost, aby věděl, že pak už by to neprošlo :mrgreen: jéje to by bylo zle doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18657
11.4.22 21:09

@Ballow tak me tím manžel driv jen postuchoval. Ale to rozhodnutí bylo na me. Bylo vidět, ze ho to hodně potěšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.4.22 06:24

Už se nám to pěkně krátí dneska jsem přesně 33tt takže už jen chvilecka. Kromě únavy a oteklých nohou je mi fajn. Jen ty nohy nemůžu narvat do určitých bot 😀 taková slonice. O víkendu už budu prát oblečky kdy to mate v plánu vy :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18657
21.4.22 07:04

@Adél 28 já jsem 35 tt a vše jsem prala o víkendu (2 pracky a susicky za půl den zpět složené ve skříni) protože znama se stejným termínem před čtrnácti dny porodila, do toho jsem dostala covid tak pro jistotu kdyby se to zvrhlo tak at to chlap nemusí řešit. Ještě vyperu sedačku a postylka je na manželovi. Já zařídila vše ostatní, tak tohle už snad zvládne sám. Já už jen zabalit tasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.4.22 07:25

@hospodki
Doufám ze mi to taky půjde tak od ruky jak tobe :) už mi stačí jen vyprat a zabalit :) raději už to odkládat nebudu. Už podle tvé kamarádky můžeme rodit kdykoliv. A s tým covidem to zvladni a odpocivej ( i pokud nemáš příznaky) je to zradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.4.22 07:32

Já dnes ukončuji 30.t. Oblečky mám nachystané, taky už jen vyprat, ale ještě chvilku počkám, ať mi to pak schne na sluníčku. Ještě musím koupit drogerii a lékárnu, ale jinak snad ten základ máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18657
21.4.22 07:41

@Adél 28 měla jsem jen rýmu a ucpane dutiny plus na dva dny bez čichu. Ale byla jsem před měsícem na třetí dávce tak to nejspis pomohlo. Minule jsem rodila o týden driv a po covidu ve 3. Trim se zvyšuje sance na předčasný porod na 8 %… no to už te donutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.4.22 08:19

@hospodki neměla si strach se nechat očkovat v těhotenství???

Jinak holky necháte si píchnout epidural… jako jsem rozhodnuta podle bolesti jinak ne ale říkám si co když by bylo náhodou pozdě na píchnout 😃 😃 😃 raději bych rodila bez ale strach je strach :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.4.22 08:31

@Adél 28 já bych taky měla strach se nechat očkovat v těhotenství..není to zase tak prozkoumané a veškeré očkování se odkládají po porodu, tak proč do sebe cpat zrovna na Covid..za ten risk mi to nestojí..
Jinak epidural si nenechám dát.. zvládla jsem 2 porody bez medikace, zvládnu i třetí..doufám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.4.22 08:46

@Pudelka budu doufat ze to nebudu potrebovat 😀 😀 😀 a půjde to hladce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
21.4.22 09:11

@Adél 28 já měla první porod bez ničeho, ale je to 10 let nazpět, tak si říkám zvládla jsem to bez předtím tak teď to dám taky :pankac: teď jsem hrdinka uvidíme na porodním sále :lol:

• Citovat
  • Upravit
378
21.4.22 09:13

@Sabrine @Adél 28 jako tak bolet to bude, ale to dáme holky bez toho..ven prostě ty miminka musí :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18657
21.4.22 09:18

@Adél 28 ne, nastudovala jsem si jak české tak zahraniční info a ockovani pro me mělo benefit. Predam ditku imunitu což se mu bude sakra hodit při další vlně na podzim. Mám nadvahu čím spadam do rizikovější skupiny. Chtěla jsem se vyvarovat těžkého průběhu při porodu nebo předčasného porodu. Dvě dávky jsem měla bez problému tak nebyl důvod se bát další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí