♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
10.4.22 20:58

Tak já se s žáhou trápím pěkně, poslední týden téměř neustále (i v noci, když se probudím i po ránu) a stylem, že kolikrát mi až vyhrknou slzy bolestí. Klasické „babské rady“ tentokrát nezabírají a Rennie nebo sirup co poradila doktorka taky ne. K refluxu jsem se už podle mě moc pěkně propracovala a jen doufám, že to časem přejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.4.22 21:03

@Ballow prejde,po porodu 🙂 tim se uklidnuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
10.4.22 21:36

@berunecka6 já si to opakuju jako mantru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.4.22 23:01

Tak já ještě 70 dní :) Letí to tak rychle.. nachystáno nemám skoro nic..ani vyprané oblečení, ani sbaleno do porodnice, ani koupenou matraci, ani vyprané povlečení, jen kočárek máme koupený a schovaný u babičky :D Jo a asi 12 balíků plenek už máme do zásoby :lol: Žáha mě pálí hlavně po sladkém, navíc bych ho neměla, mám těhotenskou cukrovku, což podle hodnot vůbec nesedí, ale chuť na sladké mám šílenou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.4.22 08:10

Ahoj holky, mne zbývá 80 dní a teda zdaleka nemám všechno. Už jsem teda začala dokupovat, ale nejvíce nás štve, že se asi nestihneme přestěhovat do té doby. Jinak ale už pociťuju, že je na čase vše rychle koupit radši. Nejvíc mě ubiji, že jsme teď my a syn 2 roky pořád řešili nějakou nemoc..tudíž spánek na houby, nervy na pochodu..No ať už je teplo a viry jsou pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.4.22 09:29

Dnesni kontrola probehla opet v pohode. Vahovy odhad mame asi 1700g 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.4.22 12:09

@berunecka6 to je krásný :srdce: Koukám, že jsme o 3 dny… a mně v pátek řekli 1850 g, tak doufám, že se mi ta holčička trošku uklidní, aby se mi nenarodilo dvouměsíční dítě jako bráchovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Budete mít některá přebalovák v koupelně? Mně to přijde hrozně praktický, že můžu malou rovnou umýt atd., ale když jsem to včera řekla mamince mého muže, tak se úplně vyděsila, že přece nemůžu malou přebalovat v koupelně, kde je i záchod… tak teď nevím :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.4.22 12:23
@Ter88ka píše:
@berunecka6 to je krásný :srdce: Koukám, že jsme o 3 dny… a mně v pátek řekli 1850 g, tak doufám, že se mi ta holčička trošku uklidní, aby se mi nenarodilo dvouměsíční dítě jako bráchovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Budete mít některá přebalovák v koupelně? Mně to přijde hrozně praktický, že můžu malou rovnou umýt atd., ale když jsem to včera řekla mamince mého muže, tak se úplně vyděsila, že přece nemůžu malou přebalovat v koupelně, kde je i záchod… tak teď nevím :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My sice WC v koupelně nemáme, ale přebalovak v koupelně máme a je to super. Často používáme jen vodu s olejickem na zadek a navíc rovnou tam oblikame po koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
11.4.22 12:34
@Ter88ka píše:
Budete mít některá přebalovák v koupelně? Mně to přijde hrozně praktický, že můžu malou rovnou umýt atd., ale když jsem to včera řekla mamince mého muže, tak se úplně vyděsila, že přece nemůžu malou přebalovat v koupelně, kde je i záchod… tak teď nevím :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A to ho jako podle ni budeš mýt v tom zachode? :lol: kdybych neměla na pracce susicku tak tam prebalovak vrznu taky - přesně jak říkáš. Usetris místo, po koupání hned obléknes, když je třeba tak oplachnes :nevim: jinak my teda máme dva zachody - jeden zvlášť a jeden v koupelně. V případě prebalovaku v koupelně bych to ani neresila. Záchod je zavřeny, po velké ho stejne vezmu stetkou a 2× týdne čísticem + desinfekce prkenka. Me to prijde dostatecne. Jinak máme koupelnu uprostřed bytu a neustále otevřenou, protože tam není okno na jiné větrání a aby jel nonstop vetrak je hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
11.4.22 12:38

@Ter88ka jo a za me teda lepší vyvetrat malou koupelnu než zasmrazeny cely pokoj. Když pak začnou prikrmy tak se z roztomileho děťátko stava smradlavá bomba, která tika velmi nepredvidatelne. A ty první bobky… kolikrát jim to proteče, takže lepší byt u zdroje vody hned než to nosit přes cely byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.4.22 13:03

@Ter88ka ja mam malickou koupelnu. Prebalovak mam v loznici vedle postylky. Mam ho i se skrinkou na obleceni. Koupala sem vzdycky v kuchyni. Kazdy ma jine moznosti 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.4.22 13:07

@Ter88ka no jasně, že je nejlepší přebalovací pult v koupelně..umyjes a hned polozis na prebalovak, přece neponeses mokré miminko přes celý byt, třeba do ložnice na přebalovák..nebo přenášet furt vaničku s vodou..a že tam máte záchod, no a, miminko taky bude kakat a čůrat..nebudeš mít přebalovák na WC prkénku přece :lol:
My měli přes rekonstrukcí privrtany přebalovák na zdi, výklopný, ten byl super i na místo, ale teď mi manžel do novych obkladů vrtat nechce, tak jsem si sehnala úzký na postavení :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.4.22 13:10

A druhý přebalovací pult (komodu s oblečením) mám v ložnici vedle postýlky..na noční přebalování..
Spíš potřebuji sehnat nějaké tlumené světlo na noc, abych nesvítila velkým světlem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
11.4.22 13:20

@Pudelka v dm mají svetylka na baterky nebo v ikea i na nabíjení. Jen nějaké zvířátko jako noční svetylko. Brala jsem ho už do porodnice abych nebudila ostatní. Jinak funkci splní i světlo na mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.4.22 13:26

@Pudelka me teda z venku sviti svetla dost 😁 v noci nepotrebuju uz nicim svitit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí