Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja sem 33tt. Vsechno mam nachystane, sbalene. Chybi akorat manzeluv podpis na papiru o jmene. Jeste zvednu rost v postylce nahoru a mam hotovo. Podle predchozich porodu bych zadny epidural stejne nestihla, tak ten asi ne. Ja budu mit co delat se do porodnice dopravit 😂 ted uz se snazim nestresovat a uzivat si ty posledni tydny tehotenstvi. Stresu si uziju az az po porodu.
Já jsem ve 35tydnu, vše mám nachystané, papíry o otcovství už máme taky připravené, jen dobalim tašku do porodnice, povliknu postýlku a jsem ready..a jsem ráda, že to mam, protože běhám kolem dvou dětí a jsem poslední týden děsně unavená..epidural jsem neměla ani u jednoho z předchozích porodu tak si myslim, že to bez něj zvládnu i teď. druhy dítě jsem rodila 37+3,tak se pomalu začínám psychicky připravovat, kdyby to tentokrát bylo taky dřív 🙏 kéž by, jsem jak slon ![]()
@Andula2 unavena sem teda taky. Ja teda beham jen kolem jednoho maleho ditka. Ten zbytek uz se o sebe docela postara
ale ta mala cacorka mi dava docela zabrat. Uz se tesim az budu mit po porodu a budu se moct normalne hybat
Ty jo vy jste dobrý! Já mám to nejdůležitější zařízené, ale prát chci až se sluníčkem, z venku to prádlo prostě voní líp… no jestli vyjde předpověď, tak mě asi sušička stejně nemine ![]()
Nad porodem vůbec nepřemýšlím, čekám císaře, na kterýho mě kvůli zlomený kostrči připravujou už 15 let
ale nevím, jaký na to budou mít názor v porodnici…
V pondělí nastupuju na mateřskou, tak jsem zvědavá, kdy se začnu nudit
![]()
@Ter88ka tak ja pocasi neresim…v byte bez balkonu 😁 a pri tolika detech, mam tu susicku 🙂. Me zacina materska az 30.4. ale pracuju z domu, takze budu delat asi dokud to pujde..aspon castecne. Ja si pri momentalni situaci doma nemuzu dovolit nepracovat, protoze to pak bude po porodu slozite.
@Ter88ka Já jdu naposledy ve čtvrtek a to mam ještě dnes a v pondělí volno, v práci jsem už vše předala, takže nemam úplně co dělat a nudim se už teď
To budu v květnu jen sedět a čekat až to teda někdy přijde.. snad bude chtít jít ven alespoň okolo termínu a nenechá mi ještě čekat
akorát chci umýt okna a vyprat.. ale neberu praní v pračce jako nějakou domácí práci úplně, spíš to zas pak všechno skládat do skříně, to vim, že mi nebude bavit ![]()
@Majinec mám to dost podobně no, praní není práce… to žehlení pak bude horší
Já to teda předávám dnes a asi tu budu i spát, kolik jsem si toho nabrala
![]()
@Ter88ka já zaučovala novýho managera už od února a všechno svoje jsem mu během března předala, takže v dubnu jsem byla takový správný dohlížeč na všechno akorát
ale je mi z toho smutno, ten tým jsem si vybudovala od začátku včetně všech procesů, postupů a to jak lidi pracujou a teď to bylo jako vzdát se kus sebe. Všichni si myslí, že jsem blázen, když mam práci v korporátu ráda
jsem zvědavá jestli ho pak z mojí pozice vyštípu nebo třeba bude zase nějaká nová challange k vytváření. To velký břicho a únava mi na mateřskou tlačí, ale nemít tyhle dvě věci, tak to snad i opláču ten odchod z práce
![]()
@Majinec no tak to ti závidím! Za mě našli náhradu až od 1.4. a po úvodních školeních ke mně přišla kolegyně na zaučení tento týden 🤣 🤣 🤣 🤣… takže jsem stejně musela všechno řešit sama, ještě si nesu práci domu na víkend, než budu muset vrátit počítač a odstřihnou mě od systémů
Rozumím ti, taky jsem v korporátu a původní znouzectnost přešla ve 13letý vztah, ze kterýho se mi vůbec nechce 😆 Ale teda musím říct, že jsem odešla z práce v půl 9 večer a jsem ráda, že žiju!
pen_mouth:💨 🤯
@Majinec My jsme teď v procesu zaúčování nové kolegyní, a taky mám k práci blízký vztah. Na mateřskou už se těším, ale zároveň přemýšlím jaký bude návrat, zda mě budou chtít, zda já se budu těšit zpět.. No jsem zvědavá. ![]()
Holky, poklona všem dvou a vícenasobnym rodičům…jak to zvládáte. Byt teď těhotná a starat se o mladšího 2leteho syna je jiný level, hlavně co se týče jeho nemoci (virozy, laryngitidy, zvracení)..doufám, že jsme si všechno z nějakého vyššího důvodu vyžrali už teď, aby s mimcem byl větší klid. Přijde mi to teda i kus stresu pro toto těhotenství. Ale je fakt, že člověk když má dítě, všechny ty detske neduhy víc prožívá, to mi na tom mateřství přijde to nejtěžší za ty poslední dva roky.
@AniraM @Ter88ka já zítra odevzdávam počítač a přešla jsem úplně do modu, že si to tu asi musim vnitřně zhnusit nebo nevim. Dneska jsem si nakonec vzala volno, zítra skočim odevzdat komp, rozloučit se a jdu pryč. Ničí mi koukat jak mi někdo vzal pozici a přijdu si úplně k ničemu
na mateřskou se těšim, jen je to hormonálně nestabilní teď ty poslední dny. Vim, že budu brzy zpátky, nabídli mi třičtvrteční úvazek s flexibilní pracovní dobou, abych se mohla brzy vrátit. Což by se mi hodilo, protože si zároveň chci udělat i IČO na foťák a foto služby teď v květnu.
@Majinec držím palce, ať to zvládneš!
Já byla oficiálně naposled v pátek, ale v pondělí jsem stejně neodolala a šla ještě dodělat poslední zbytky, abych to předala kompletně, nová kolegyně to dostala na zlatým podnosu, ale jak s tím naloží, to už možná ani nechci vědět 🙂… no kolegové se se mnou rozloučili tak, že i mě, starýho cynika, dohnali k slzám
🤣 Uvidíš, že ti to zhnusení nevyjde ![]()
Včera jsem byla na centrále odevzdat PC a zbytek majetku, tak to už bylo takový věcnější a tím pádem mnohem lehčí ![]()
A dneska, dneska už si budu konečně užívat volna od rána a moc se na to těším ![]()
@Jannie89 no ja si rikala jak si to zas krasne uziju ale s triletou vecne protivnou holkou za zadkem je to ocistec. 😁 Ti starsi jsou v pohode a docela se i tesi a ti nejstarsi se na me tvari jako tchyne…jako ze jich to vubec nezajima a jak sem si podelala zivot
a manzelovi sem uplne fuk, protoze chtel syna a hold bude mit ctvrtou holku 😂 tak takhle si to uzivam🙂
@berunecka6 … a řekla jsi mu, že pohlaví dítěte určuje hlavně muž a jeho spermie? 🤣 Tak ti přeju, aby se to po narození změnilo, malou si určitě hned zamilujou ![]()