♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
5.5.22 08:54

@Ballow :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vyrostou z toho za 14 dní, ale mají toho víc, než my :mrgreen: Na druhou stranu člověk ušetřil lítání po obchodech, vybírání a taky teda spoustu peněz, co si budem, co? :srdce:
Já mám termín první otevřený den a předpokládám, že císaře plánují dřív než na termín, tak se docela děsím, co se mnou udělaj :mrgreen: buď malou budu mít o nějakých 9 dní dřív, nebo mě pošlou jinam, což bych teda nerada :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.5.22 10:04

@Ter88ka no to ano, pochybuju, že by zvládl vše obléknout alespoň jednou :mrgreen:
To určitě ano, utrácení bude ještě i tak až dost 🤭
No to máš také pěkné, ale alespoň máš šanci, že to budeš vědět dopředu :lol: já se už vidím, jak prcka přemlouvám buď ať pohne nebo ještě týden počká 🙈 ale popravdě věřím, že to na truc bude přesně na termín 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
5.5.22 10:50

@Ballow budu držet palce! 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.5.22 11:49

@Ter88ka děkuji, však ono to nějak dopadne a nakonec už mi asi bude i jedno, kde to bude, hlavně, že bude venku a v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
6.5.22 16:47

@Ballow Taky mám v plánu Podolí, a dle termínu mi to vychází až po uzávěrce, ale nesmí se nic stát, a dítko nemělo by nikam pospíchat, tak snad. :D

Příspěvek upraven 07.05.22 v 00:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.5.22 22:26

@AniraM snad nebudou nikam spěchat, mimiňáci 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.5.22 07:04

Ukončení PN

Ahoj holky, se omlouvám, že dotaz trochu mimo téma, ale já měla včera volat mudr.na ukončení pracovní neschopnosti k 8.5. a od pondělí 9.5. už mám vystavenou mateřskou a zapomněla jsem na to, jde ukončit neschopenka o den zpětně, když tam zavolám v pondělí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
7.5.22 07:25

@Pudelka jde ukončit zpětně a vystavit taky jde zpětně myslím 2 dny. To bude v pohodě

• Citovat
  • Upravit
244
9.5.22 08:37

Dnesni kontrola opet vporadku. Mimco ma asi 2600g. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
9.5.22 08:42

@berunecka6 no pěkný :D kolikátý jsi týden?

• Citovat
  • Upravit
244
9.5.22 10:13

@Sabrine 35+3 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.22 07:05

Ahoj holky, jak si užíváte první letošní vedra? :)
Tak to vypadá, že mě nakonec nechají rodit normálně, fyzioterapeutka co hledala mojí dokumentaci mi řekla, že se za těch x let mohlo všechno změnit a porod by být problém nemusel… měla bych sehnat nějakou fyzio, co mě vyšetří bez rentgenu - od puberty čekám císaře, takže teď začínám trochu vyšilovat 🤣 🤣 🤣
Doufám, že jste všechny v pohodě a mimiňáci se ještě vesele “pečou” :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.5.22 07:13

@Ter88ka ahoj, to je dobře, že budeš moct rodit přirozeně, to je pro miminko a jeho adaptaci nejlepší a pro tebe, co se týče hojení a komplikací taky :palec: Takže nevyšiluj a těš se :D
Já jsem dnes 34+6 a včera mi odešla ráno hlenová zátka :think: U předchozích dvou porodů to bylo 2 dny a 8 dní před porodem, tak snad už se mimčo nechystá ven :nevim: :) Jinak mi i kleslo za poslední dny břicho, tak uvidíme..vedra trávím na zahradě a je mi fajn, tím že mám to břicho níž se mi i lépe už dýchá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.5.22 10:31

@Pudelka že to bude lepší pro nás obě vím, taky proto chci sehnat to vyšetření, protože můj gynekolog už mi napsal, že doporučuje císaře… ale je to jiný no, vždycky jsem počítala s tím, že budu mít všechno naplánovaný dopředu 😄 😄
Ty jo, tak snad ještě chvíli vydržíš, já čekám první a tyhle pojmy jsou pro mě španělskou vesnicí :mrgreen:
Každopádně končím 37tt, takže už to může být zajímavý, doufám, že do června vydrží, díky úpravám v bytě nemám ještě ani vypráno, nábytek pro mímo v krabicích, úplně nepřipravená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.5.22 10:41

@Ter88ka tak to my už máme naštěstí všechno připraveno, jen ještě vyžehlit plenky, ale to dnes manžel udělá :D Jo a postýlku nebo kolébku složit a povléknout, ale to přinejhorším zvládne tatínek až budu v porodnici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí