♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
25.1.22 22:15

@Ballow mozna mu to spis dojde az se narodi miminko no a on u porodu nechce byt ze se boji? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
25.1.22 22:40

Ahoj, teeeda tady už se ta miminka projevují, to je krásný :srdce: Já začínám 22.týden a zatím nic :nevim: tak se vždy před kontrolou modlím, aby bylo všechno v pořádku🙏
Co se týče našich milovaných mužů, občas jsou vtipní. Můj muž si miminko hrozně přál a nedávno mi řekl, že svojí práci už udělal 🤷‍♀️ 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
25.1.22 22:57

@Terand7593
Já ani nevím proč, zatím si ani já neumím představit mít ho tam. :nevim:
Myslím si, že nepotřebuje vidět a vědět vše a že on to má nastavené dost podobně 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.1.22 22:59

@Ballow jo tak jestli to tak mate oba tak to jo. Ja tam manzela chci jako podporu ne divaka 😁 a on to vidi stejne no. Budes si k porodu brat nekoho jineho nebo budes sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
25.1.22 23:07

@Terand7593
Já bych to na jednu stranu sice klidně chtěla, ale zároveň mě ta představa dost děsí :lol:
Popravdě vůbec nevím. Nabízela mi mamka, že pokud by manžel nechtěl/nemohl, že samozřejmě hned přijede, ale já si to prostě neumím představit :nevim: ale tedy ani to, že tam budu sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.1.22 23:11

@Ballow uvidis tak mozna jeste zmenite nazor. Podle me je asi dobre tam mit nekoho komu veris no nez tam byt sama to si taky neumim predstavit. Jeste mate par mesicu na rozmyslenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
25.1.22 23:18

@Terand7593
Já v to trochu doufám :D teď jsem si říkala, že vlastně v těhle myšlenkách jsem se vůbec nikam neposunula a že ten čas celkem letí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.1.22 23:22

@Ballow tak si zkuste promluvit jeste spolu a kdyztak se domluv s mamkou at tam nekoho mas kdo ti aspon muze podavat vodu, nebo masirovat zada nebo cokoli. To muzou i PA ale asi u tebe nebudou porad no. A tak si rikam ze furt mame cas ale jsou to 4 mesice jenom a za chvili je to tady no, to fakt utece 😁 my uz pomalu zacneme za mesic dva nakupovat aspon postylku a dalsi nutne veci no a pak sup na materskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
25.1.22 23:41

@Terand7593
Děkuji, no uvidíme, jak to vše bude :)
Letí to právě dost, já se tohle nakupování budu snažit co nejvíce minimalizovat a odsunout na co nejpozději (resp mít to nejdůležitější připravené) jelikož nás ještě čeká celá rekonstrukce bytu a následné stěhování, což se teď zase zastavilo tím, že jsem lehla a manžel je se mnou v karanténě :zed:
Závidím, když si někdo umí věci v klidu naplánovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
26.1.22 07:14

My čekáme zřejmě druhého kluka a v podobném ročním obdobi, takže udělám jen revizi oblečení, dokoupim pár bodycek a tentokrát už budeme potřebovat asi videochuvicku. Přemýšlím taky nad těma hnojivyma klobouckama ze stříbra. Minule mi žádné masti na bolavé bradavky nepomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18665
26.1.22 07:30

@Ballow my měli dohodu ze se mnou bude ten začátek aby případně pomohl atp a pak klidně muže odejít když bude chtít. No zůstal až do konce, bohužel videl i kráter tesne po porodu a přestrihl klukovi šňůru. Když doktor nabízel ze už vidí vlasky jestli si chce sahnout, tak to teda nevyužil :lol: za cca 2 hodiny jsem se ze 2cm otevřela na 8 a šlo se na sál. Bolesti díky rychlému otevírání fakt velké a nebyla jsem schopna se ani natáhnout nad postel pro šňůru na sestřičku. Podávání pití, doprovod do koupelny nebo na monitor a pak na sál. Za me i fajn, ze videl, ze to neni žádná sranda a není to ‘no jo, každý porod bolí, to je normalni’. Normální ano, ale ta enormní bolest ne a je fajn když to vidí. I na manželovi bylo vidět ta úcta co jsem musela prožít, aby se nám kluk narodil. Stejne za to to ditko stojí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18665
26.1.22 07:33

@Jannie89 my máme nějakou truelife cca za 2 tis a už má 4 roky a stále funguje bez problému (nedávno jsem zkoušela). Na prsa mi pomáhal bepanthen a po kojeni na ne rozmazat trochu mléka a hlavně větrat. I přes den doma jsem měla prsa každou chvíli na vzduchu. V noci taky. Pod sebe podložku a vyvalit prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.1.22 14:51

Holky mam druhy screneng za sebou…a dopadlo to skvele. Miminko je v poradku, zadnou vadu na nem doktor nenasel. A navic…bonus pro me…cekame holcicku. S manzelem to malem seklo 😂 a syn to docela obrecel. Tesil se ze by mohl mit konecne mladsiho brahu. Tak pry treba priste 😁. Mam i krasnou fotku jak se mala tuli k pupecniku. I doktor byl unesen…ze je to takova krasna fotka ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.1.22 15:25

@berunecka6 to je krásný, gratuluju!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18665
27.1.22 16:29

@berunecka6 zatim vsude same hezke zpravy, to je dobre.. Jinak my ditku jeste nerikali co to bude a tak vsude hlasi ze nevime. Jsem zvedava kdy mu to dojde - koupila jsem nechutne ruzove houpatko, mam uz doma od kamaradky nejaky ruzovy pidivecicky… vsechno videl a stalerika ze nevime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí