Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terkl moc děkujeme ![]()
Kdybys měla fotku, tak bychom ti poradily víc
Já jdu na velký UTZ až 7.2. tak snad se nebude zase schovávat ![]()
Holky, byly jste některá na tripple testech? Já čekám na výsledky..první screening dopadl dobře, ale vzhledem k mému věku mě Mudr ještě vzala krev na tripple..prý vychází dost falešně pozitivní, tak mám strach ![]()
@Terkl koukej co mám u sebe v aplikaci. U toho klučiny taky přesně nejde vidět pindík a kulky, ale holčička tam je jasná.
Ahoj holky, já sem k vám občas mrknu, protože jsem původně měla mít termín začátkem července, ale na 1. screeningu mi ho posunuli na 30.6. Dnes jsem 15+4. Ale je to druhé mimi, takže už mě všechno až tak nerozhodi. Bude někdo rodit v Olomouci?
@Terkl Používám už od začátku tuhle, měla jsem jí i u syna. Je super. 🙂 Těhotenství+
@Nateo tuhle aplikaci mám taky a je super, jen jsem si nevšimla toho UTZ 🙈Teď na to koukám ![]()
@Pudelka Ten ultrazvuk je fajn i to 3D každý týden kouknu, jak by asi prcek vypadal na ultrazvuku. 😁
Ahoj holky, můžu se k vám takhle na půli cesty (ve 20tt) přidat? ![]()
A rovnou bych měla dotaz… od začátku těhotenství nemám žádné příznaky a vůbec si na to nestěžuju - akorát z mých dvojek se stalo něco, co oceňuje jen můj muž ![]()
V 18tt mě začaly bolet klouby snad v celém těle, nohy ani ruce mi neotékají, ale stejně je mi nepříjemné třeba jen sevřít pěst
Nemá s tím některá z vás zkušenost?
Díky ![]()
@Ter88ka Ahoj, no ja mam prsa normalne velke a taky na zacatku tehu se zvetsily a jeste se zvetsi pak pri kojeni…to tak mam u kazdeho tehu
klouby me boli taky, ale jen kycle. U me je to spis tim ze sem tehotna po seste 🙂
@berunecka6 No to asi ano 😃 Já poprvé, ZT úplně nepočítám… tyhle problémy jsem ale čekala spíš v důchodu, než v těhotenství
![]()
@Ter88ka těhotenství je tak občas trochu důchod
Taky nechápu, jak se tomu může říkat nejkrásnější období ženy ![]()
Já jsem tedy těhotná potřetí a nejhezčí těhotenství bylo první..ale to jsem byla mladice
u druhého brnění rukou od cca 15tt, že jsem se po porodu bála malou vzít z postýlky, protože tak 5 minut jsem po probuzení ruce necítila a to jsem ji nakojit musela, hrozný pocit..teď u třetího zatím v pohodě, až na bolesti úplně dole v podbřišku, jak zánět močáku, který jsem před 14 dny opravdu měla a brala antibiotika, tak nevím jestli děloha ![]()
@Ter88ka Ja zadne ZT nemela. Vsechny deti uspesne donoseny a porozeny. A kazde tehu bylo trosku jine, jako i kazdy porod jiny a i kazde dite jine. Jedine na co sem fakt mela stesti…vsechny deti byly jako miminka neuveritelne hodne a spave. Prvni pulrok jsem ani nevedela ze mi nejake pribylo ![]()
@berunecka6 To je krásný, tak to byla spokojená miminka
To bych si taky přála 🙏 🙏 🙏 😃
Ahoj holky chci se zeptat co papate za vitaminy ve 2 trimestru? ![]()