♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
10.1.22 14:29

@Terkl moc děkujeme :srdce:
Kdybys měla fotku, tak bychom ti poradily víc :) Já jdu na velký UTZ až 7.2. tak snad se nebude zase schovávat :lol:
Holky, byly jste některá na tripple testech? Já čekám na výsledky..první screening dopadl dobře, ale vzhledem k mému věku mě Mudr ještě vzala krev na tripple..prý vychází dost falešně pozitivní, tak mám strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.1.22 15:15

@Terkl koukej co mám u sebe v aplikaci. U toho klučiny taky přesně nejde vidět pindík a kulky, ale holčička tam je jasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
10.1.22 18:05

Ahoj holky, já sem k vám občas mrknu, protože jsem původně měla mít termín začátkem července, ale na 1. screeningu mi ho posunuli na 30.6. Dnes jsem 15+4. Ale je to druhé mimi, takže už mě všechno až tak nerozhodi. Bude někdo rodit v Olomouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
10.1.22 21:38

@Nateo jeee a jaká je to aplikace prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.1.22 09:30

@Terkl Používám už od začátku tuhle, měla jsem jí i u syna. Je super. 🙂 Těhotenství+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.1.22 09:40

@Nateo tuhle aplikaci mám taky a je super, jen jsem si nevšimla toho UTZ 🙈Teď na to koukám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.1.22 09:59

@Pudelka Ten ultrazvuk je fajn i to 3D každý týden kouknu, jak by asi prcek vypadal na ultrazvuku. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
11.1.22 13:09

@Nateo jojo už jsem koukala tu mám taky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
13.1.22 12:03

Ahoj holky, můžu se k vám takhle na půli cesty (ve 20tt) přidat? :dance:
A rovnou bych měla dotaz… od začátku těhotenství nemám žádné příznaky a vůbec si na to nestěžuju - akorát z mých dvojek se stalo něco, co oceňuje jen můj muž :mrgreen:
V 18tt mě začaly bolet klouby snad v celém těle, nohy ani ruce mi neotékají, ale stejně je mi nepříjemné třeba jen sevřít pěst :nevim: Nemá s tím některá z vás zkušenost? :-) Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.1.22 14:07

@Ter88ka Ahoj, no ja mam prsa normalne velke a taky na zacatku tehu se zvetsily a jeste se zvetsi pak pri kojeni…to tak mam u kazdeho tehu :wink: klouby me boli taky, ale jen kycle. U me je to spis tim ze sem tehotna po seste 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
13.1.22 15:44

@berunecka6 No to asi ano 😃 Já poprvé, ZT úplně nepočítám… tyhle problémy jsem ale čekala spíš v důchodu, než v těhotenství :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
13.1.22 15:55

@Ter88ka těhotenství je tak občas trochu důchod :lol: Taky nechápu, jak se tomu může říkat nejkrásnější období ženy :think:
Já jsem tedy těhotná potřetí a nejhezčí těhotenství bylo první..ale to jsem byla mladice :D u druhého brnění rukou od cca 15tt, že jsem se po porodu bála malou vzít z postýlky, protože tak 5 minut jsem po probuzení ruce necítila a to jsem ji nakojit musela, hrozný pocit..teď u třetího zatím v pohodě, až na bolesti úplně dole v podbřišku, jak zánět močáku, který jsem před 14 dny opravdu měla a brala antibiotika, tak nevím jestli děloha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.1.22 17:05

@Ter88ka Ja zadne ZT nemela. Vsechny deti uspesne donoseny a porozeny. A kazde tehu bylo trosku jine, jako i kazdy porod jiny a i kazde dite jine. Jedine na co sem fakt mela stesti…vsechny deti byly jako miminka neuveritelne hodne a spave. Prvni pulrok jsem ani nevedela ze mi nejake pribylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
13.1.22 18:15

@berunecka6 To je krásný, tak to byla spokojená miminka :srdce: :srdce: :srdce: To bych si taky přála 🙏 🙏 🙏 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
13.1.22 22:05

Ahoj holky chci se zeptat co papate za vitaminy ve 2 trimestru? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie