♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
3.1.22 19:28

@aannnnaa 2-3× denne, to jsi teda dobra, obdivuju, ja jsem rada, ze jsem se odhodlala na mazani 1× denne vecer po sprse 😁 nakonec jsem si koupila Ziaja Mum, je to krem, bala jsem se toho oleje, abych nebyla moc mastna (ale tobe to asi bude vyhovovat, kdyz v tom mas takovou zalibu 🙂), pak kdyz tak napis, jak jsi s nim spokojena
@Terkl my uz vime holcicku 🤗 v podstate nam to doktor rekl jiz pri prvnim screeningu myslim v 13tt, pry si to mysli na 70% a ted v 18tt nam to potvrdil najisto 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.1.22 23:30

@berunecka6 aha a jaký si týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.1.22 23:45

@Kassandra18 fakt? Tak super snad mi to také řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.1.22 06:29

@Terkl 18tt. My zas mame mimino neurciteho pohlavi 😂 asi chobotnice jak rika manzel 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
4.1.22 09:36

Nam taky rekli ve 13+0 holcickua ze byse hodne divil kdyby se spletl, ted 18+0 mi to jen potvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
4.1.22 19:55

Nám 17+3 řekli kluka a prej z toho holka už nebude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.22 18:53

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat už druhy den mě bolí tak divne břicho, je to taková zvláštní bolest neumím ji popsat není to nic co by se nedalo vydržet ale tak trosku mě to děsí. Mám angelsounds a srdíčko pořad slyším, ale i tak nevím. Dnes jswm 15+5tt taky vas bolelo i v tomhle týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
8.1.22 20:50

@Terkl me bolelo hodně minuly týden (19tt), bolely me vazy po boku jako kdyby pobolivaly vaječníky - od kycli k pupku. Byla to tupa bolest a jakmile jsem si lehla tak to nebylo napínane a hned přestalo boles. Teď konečně par dni nic. A objevila se mi jedna strie na břichu. Mám staré ještě z mladí a minule jsem neměla ani jednu tak jsem necekala ze teď něco bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.1.22 20:55

@Terkl já měla dost intenzivní bolest o Vánocích, cca 3 týdny (15tt-18tt) - mimčo roste rychleji v druhym trimestru. Nemohla jsem jít ani na delší procházku, protože mi přišlo, že mi děloha vyskočí z těla. V noci mi to x krát budilo ta bolest. Teď už je to zas dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.22 23:14

@hospodki no tak to se mám na co těšit :roll: teď to na chvíli přestalo ale obavám se ze to zas začne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.22 23:15

@Majinec v noci se taky budim spis tím ze se nemůžu uvelebit, žádná poloha mi není příjemná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.1.22 21:43

Ahoj holky v jakem jste ted tt? Uz premyslite nad nejakymi predporodnimi kurzy a nebo placene/ soukrome PA u porodu? Co vybavicka uz se aspon koukate nebo to odkladate na pozdeji? Jsem ted 20tt a uz se zacinam na ty veci koukat ale zatim nic nekupujeme cekame do vysetreni v druhem trimestru tak me zajima co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.1.22 21:44

@Terkl doporucuju tehotensky polstar. Spim s nim jak mimino. Mam takovy ten do tvaru C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
9.1.22 23:10

@Terand7593 vše mám po prvním, jen pak vymenim nějaké oblečení s autama a bagrama za růžové, ale do zacatku tam bude nějaké uni. Jediný kurz co chci je první pomoc u děti a potrebuju koupit monitor dechu a postýlku. Pak nějaká kosmetika a pleny. Na větší veci mi bude stačit první týden mateřské a net, v druhem týdnu obehnu obchody a pak už se budu jen valet. Koncim 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.1.22 09:58

@Terand7593 já končím 19tt - máme kočárek (tušení, že ho v lednu zdraží se vyplatilo a koupili jsme ho o 4 tisíce levněj poslední týden v prosinci než kdybychom ho koupili první týden v lednu). A máme z druhé ruky zamluvenou postýlku. Jinak zbytek budu mít po kamarádce co má teď 7 měsíčního syna, takže od ní beru pak monitor dechu, oblečení a další drobnosti. Jediný kdo nakupuje je moje mamina, ta je z toho tak nadšená, že jí musim krotit, protože to nemam kam dávat. Chceme ještě pořídit velkou skříň a komodu do dětského pokoje/pracovny, protože nám chybí úložný prostor, ale to budem řešit až prostě něco najdeme. Ten úložnej prostor je u nás fakt problém a budem to vše řešit po druhém screeningu.

Na předporodní kurz máme rezervaci na duben. Ještě chci tu první pomoc sehnat.
A byla jsem zaregistrovat malýho u dětský doktorky, protože u nás nový děti neberou a tady se mi povedlo našťouchat a přemluvit, aby nás vzala. Mam to 10 minut chůze od domu, takže muž může pak vesele jezdit autem do práce.
Já zařizuju tak nějak postupně týden po týdnu něco - čeká nás ještě na podzim svatba, takže jsem dávala dohromady seznam toho co je potřeba oběhat na úřadech před porodem, po porodu, před svatbou a po svatbě + teda domlouváme svatební obřad a hostinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí