Poradna duly
Jana Čurdová
No nic,
jdu vytáhnout chleba, fofrem vysát a pochystáme se ven na nákup a pro fotky …ať můžu dělat album s popiskama
…papapapapp
Ahojky!
Leni to mě mrzí,že jste neměli dobrou noc.My dnes ano-máme to tak na střídačku.Někdy vstává po dvou a půl hodinách a jindy spí i 6hodin.
Dnes musím jít kvůli té dečce-vůbec nevím jak jí mám nandat.Včera mi ta rhb sestra říkala,že jí bude mít tak rok
To pak asi bude nějaký zpožděný v lezení a chození,ne?Vůbec si to neumím představit.
Přeji všem hezký den!
Aduš: ta holka se odvážila to říct mamce a ona jí seřezala, táta se chtěl oběsit - on té mámě nalhal, že jí ty podlitiny a tak dělal ten přítel pavel. a máma slepě věřila tátovi.(tak to bývá) no a tak to šla ta holka stáhnout - tu výpověď,,,že si vše vymyslela. hnus hnusoucí.končí to tím, že tatínek má slovo u stolu, že začínaj nový rok,,,že bude muset bejt tvrdší na dceru a přitom pohupuje tu malou roční holčičku a dělá „tale jedou páááni, takle dááámy…“ z toho sem vysoudila, že až odoste bude í to dělat taky.
hrůůůznej film.(a eště hrůůůznější skutečnost)
ELUN: dečka na rok fuj to je blbý,,a v ní jen spí?(nevím vůbec oč jde-snad ji nemá i přes den?) vyfotíš to? a ukážeš?
papapa
Dobré ránko,
poslední dobou se mi nějak blbě spí - mám pocit že jen vstávám k broučkovi a nemám nic mezi tím
…a přitom je zlatík hodný - vstáváme jen 2×…jenže poslední dobou máme skoro vždycky nějakou kakací příhodu (chci vyměnit plenku a jak sundám starou, ozve se prdík a můžu začít s převlíkáním
), nebo je potřeba odsát rýmičku…a pak kojíme na dvakrát, aby klidně usnul-kolikrát nám to zabere i hodinu…ale furt je to dobrý, je zlatý - jen mi přijde hubený - obzvláště po tom, co jsem se viděli s Dellou
- ale asi bude mít tělesnou schránku po mě - papá opravdu hodně, mlíčka mám dost a plenky jsou plný
soukromé pasti také sledujeme - Etzler je dobrej herec, zahrál to bravurně - tak jen aby mu to nezůstalo a nemusel hrát pořád jen samé padouchy ![]()
Elu to je tedy radost - rok snad ne…přeci vás budou sledovat a upravovat léčbu dle stavu ne?…no snad ti to ukážou, já bych také vůbec nevěděla co s tím
Aduš - sbíhají se mi sliny…na dietu to nevypadá co?
mimibazar - jak psala Muchacha - je to droga, taky tam ted nakupuju jako divá…ty pidivěci jsou tak nádherný!!!!
hrazdička - holky máte už někdo pro prcka hrazdičku pro hru vleže na zádech- pokoupili jsme velkou hrací deku a hrazdička nám chybí-poradte někdo nějakou pěknou - potřebuju jen aby na ní šli měnit hračky - máme sice lehátko, ale dokud nebude sám sedět nechávám ho tam jen chviličku - a deka bude i super na pozdější batolení
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?… /> Jinak právě bagruju vaničku zmrzky Cartedor - moc to nekupujeme, ale včera jsem na to dostala hroznou chut -no a už dojídám poslední 1/4 - celý jsem to zdlábla sama
a pak má člověk nějak vypadat že???
s rodičákem pořád nevím, rozhodnu se v lednu, ale asi to dám na 3 roky - sice chci brzy další mímo, ale bojím se,aby mi to vyšlo - v Praze bych asi jesle blbě sháněla a ani tam broučka nechci dávat - ale Aduš má pravdu, kdo ví co bude za 3 roky, kort když se nejspíš změní vláda ![]()
nevíte jak zvládá Nonina - přeju jí aby to dobře dopadlo a byly s malou konečně v pohodě…
Leni až to bude mít na sobě tak to vyfotím.Má to mít 23h denně.Sundavat jen na koupání,přebalování a teď cvičení.
Kosti-říkali mi,že to většina dětí má do roka.Hlavně asi u tohoto doktora.Je mi ho líto,ale ještě,že to bude mít na zimu.Asi se nám,ale brzy nevejde do kočáru.
Ahoj holky
tak u nás je taky pěkně hnusně, ani se mě nechce jít ven.
V úterý jsme byli na nožičkách a máme je v pořádku, tak jsem moc ráda.Jednu plenku navíc máme dávat do třech měsíců.
No a taky jsem si trošku zanakupovala, teda hlavně pro malého.Moc rychle rosteme, tak potřebujeme neco většího ![]()
Elunko taky si to nedokážu představit, vůbec nevím o co jde
.
Soukromé pasti taky sleduju.Etzler to zahrál dobře, bylo to fakt nechutné.Ted když se na něho budu dívat v pojištovně tak si na to určo vždycky vzpomenu.
Aduš taky jsem si nechala udělat hrneček.Chci vidět jak to bude vypadat a nechám kdyžtak udělat pro babičky na vánoce.Já to nechala u rosmanna.Už to začne vánoce a já zas budu bezradná co koupit a toto jim udělá určitě radost, teda hlavně babičkám.
Holky žehlíte pro mimča pořád z obou stran?Já teda jo a co vy?
No nic, musím něco udělat,,,a uvařit.Dnes jen rizoto,no ale co mám ho ráda.Tak pa
ahojky zdravím jen v rychlosti:) ted mám chvilinku času právě sem domalovala chodbu a tak si chci vypít kávičku tak hned píšu!! bohužel jako je u mě zvykem sem to přečetla jen v rychlosti blesku:)
Rodíčák já si nemohla bohužel vybírat ale co!! tak semnou bude 4roky doma ono je to stejnak pro ty dětičky lepší myslím že ve 3letech ho nechávat celej den ve školce je blbí a kord ve dvou letech!! to mě příde absurdní!! ale zase chápu že sou mámy karieristky které to holt chctějí zkloubit dohromady dítě i karieru!! ale myslím že to dohromady moc nejde…ale to nikoho nechci nák urazit nebo tak jo!! jen prostě mě se to nelíbí.. a já doufám že se vláda změní!! nesnáším ods i když ono je to asi jedno oni stejnak koukaj jen na sebe!!!
V uterý sme byly na nožičkách tak prej už máme doma chlapa!! má vše v naprostom pořádku tak sem štastná.) moc mě mrzí že máte někdo stím problémy:( hlavně moc lituju dětičky..
Holky chtěla sem se vás zeptat kolik hodin deně vám tak děti spinkají??? nebo deně ono prostě za těch 24hodin.. mě příde že Zdendulka moc nespí:( tak já pak zase nakouknu..
Jo a myslím že to psala princeznička stou šelestí taky to má malej…
Leni,
tak to jsem prošvihla to nejhorší........fuj!!!!!!
Elu,
jak rok????? to si teda moc nezaleze chudáček ![]()
Áli,
já nestíhám, tak žehlím oblečení jen ze předu a plenky z obou ![]()
Kosti,
hrazdičku nemáme, ale kámoška mi poslala deku co má hračky a zpívací ptákoviny na jedné straně…prostě mán bejt malej na bříšku a hrát si no ![]()
Ale my teda moc nebříškujeme, ale je pravda, že když ho tam dám, tak se snaží koukat.
Takže hrazdu nekupujem .....ale je jich kupa ![]()
My už taky moc nespíme. Přes den jen v kočárku......jak jsem dloho…3h třeba a doma nic…schrupne po koupání tak na 40minut a jinak pk v noci po 3h…takže bych řekly tak max 12h ......víc ne. Ale to se asi bude měnit jak porostou ne? My zatím nemáme žádnej režim…nechávám to na něm, jen to kočárkování je na mě.
Jinak ráno brzo s pelechu ven…valím na odběry a pak na UTZ štítnice…tak se bojím o kolik se to zvětšilo.......no uvidíme.
Tak papapap je Sama doma a na to já pokukuju u kojení a tak ![]()
Jo a malej je v kočárku už 2 dny zamotanej vté španělské dece a moc se mu tam líbí
takže asi jsme dostali pěknej dárek
Ale já bych to nikdy nekoupila …hihihihi Jsem macecha co ????
Kosti, my máme tuhle hrazdičku, koupili ji Honzovi kolegové z práce a je hezká, malému se to líbí, jak na zádech, kdy pozoruje hrazdičku, tak na bříšku, kdy se na sebe culí do zrcátka… ![]()
http://www.stavebnice-hracky.cz/…p-10077.html
Jinak náš Nikys toho přes den taky moc nenaspí, mám ten pocit.. Vstáváme v 7, pak usíná o půl 9 tak na hodinku maximálně, pak většinou jdeme v 11 h ven, to usne tak na 2-3 hodiny a potom už jen tak hodinku před večerním koupáním od 4-5 hodin, uspáváme mezi 7-8hodinou, do půl 9 je vždycky tuhý…
A v noci se budí co 3 hodky, po nakojení hned usne, ale od půl 5 rána je u mě v posteli, se mi už nechce k němu vstávat, a to je vzhůru i co hodinu. Ale přes ten den je už víc aktivnější, už s ním ani nemusím pořád hopsat na balonu, stačí si ho opřít o kolena čelem k sobě, podložit polštářem a on se třeba i půl hodiny jen na mě dívá, směje se a povídá, je to super… ![]()
No, ale dneska ven nejdeme, bo je hnusně a prší, tak to s tím spaním není ideální, zatím spal jen hodinu dopo a ted se mi po půl hodině už zase vzbudil.
No jo, v kočárku, když to drncá se prostě spí líp, že… ![]()
Álo, taky sem dnes dělala rizoto
já nerada, ale manža jo-a bude i na zítra
musela sem z něj „operovat“ hrášek a kukuřici-aby malej neměl prdy, tak sem se v tom mrnila pěkně dlouho.
u nás svítí slunce, je pěkně.(zatím)
taky sem nechala udělat hrneček - ve Fotolabu (199) a ted maj akci dva za 299,– tak sem to dnes online poslala. Mám tedy tři vánoční dárečky. ![]()
hrazdičku máme od Chicco-ale dostane ji až k vánocům, zatím mu stačí kolotoč nad postýlkou.
Elu: to zní hrozně,,,celej den zabalenej v nějakej blbej „dece“ chudinka malej,krásnej, blonďatej!!!
a kvůli čemu? ty kyčlíky jsou špatné? sem nějak prošvihla souvislosti…
tak pa kočky
Ahojda holky srpňandy!!!
Zase jenom v rychlosti prolítávám … musím Vám všem poděkovat za podporu … no, nakonec jsem kontaktovala laktační poradkyni … začala jsem kojit ve dne co 2 hoďky (6,8,10,12,14,16,18,20) … v noci co tři (23, 1.30,4)…no, takže jsme to dopracovali na 9-11 kojení denně… nicméně, Miška začala odmítat jíst … teď mám problém, aby během půl hodiny sála aspoň 5 minut … tudíž se jí povedlo do pondělka 100g(za tři dny je to super) ale od pondělí do dneška už nic nepřibrala … takže asi není problém v mlíku, chjo … mudra z ní dneska dojila krev a docela se bojím, co bude dál … zítra volám pro výsledky … moc se bojím
Včera večer jsem jí donutila vypít asi 25ml UM … teď po návratu od mudry jsem jí stříkačkou dokrmila MM a v tom budu pokračovat !!!
No, dočíst jsem moc nestihla, teda spíš mám z toho guláš v hlavě
…
Duši … super seznámek - moc prosím o výměnu fotečky za tu nejnovější (růžový krokoušek) a pro doplnění Miška měla v 6ti týdnech 57cm…
Aduš … díky za vyřízení vzkazu sem holkám
… tak víkend hrůzy máš za sebou … snad to nebude časté
… jo a nemáš zač (myslím DVD) ![]()
Elu … je mi líto, že budete mít dečku .. ale snad bude brzo zlepšení ![]()
Anduli … teda Nickysek je kus chlapa … to je fajn, že se rýma spravuje ![]()
Leni … já budu na mateřské 3 roky … další mimi neplánujem a já si to chci užít … a vitamíny už neberu žádné … ale určo je to v pohodě
Álo … já žehlím pořád z obou stran … akorát, teda já žehlím obden a není toho moc … a mám to jako relax
![]()
Dello … je mi líto, že ten Tvůj se pořád nerozhoupal k nějaké pomoci … je to někdy k vzteku, ti chlapi, co? … já mám sice doma zastání ve všem, tak si nestěžuju … ale i tak mám někdy pocit že je toho na mne moc … obdivuju tě, jak to hezky zvládáš…
Kostičko … děkuju za radu s tou laktační poradkyní … už jsem o tom uvažovala ale asi jsem potřebovala ten impulz od tebe … zatím jsem s ní mluvila jenom po telefonu, tak uvažuju, že si jí pozvu domů … akorát teda počkám na zítřejší výsledky
… třeba bude chyba v naší baštící technice …
Je mi jasné, že jsem určitě nereagovala na všechno , ale zase pádím … můj kolotoč kojení , dokrmení, odstříkání, uspání … a tak pořád dokola … nakonec snad ještě budu ráda za UM … fuj zase se rouhám ![]()
Jak to půjde, tak se zase připojím … a snad pak už jenom z dobrýma zprávama …
Pampalááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brrrr - tam je zima
holky chci se zeptat - máte na děti nějaké zimní bundy? nebo vrstvíte mikiny?????- Máme krásný fusak od Emitexu - je hodně teplý, ale je potřeba aby měl i něco teplého na horní část tělíčka, která kouká- - jak v zimě děti oblékáte??? - omlouvám se za debilní dotaz, ale já tyhle základní věci fakt nevím - a zase nechci aby se moc pařil - taky přemýšlíám jako velikost té bundy vzít - asi už rovnou 74 že?
Jajino - to jsi hustá pouštět se do takových akcí - sama maluješ…to si momentálně neumím představit
mě malej moc nespí už od začátku - -spal jen v kočárku- ted dokonce čučí občas i tam - právě proto se ptám na tu hrazdičku- pořád mu musím vymýšlet nějaký aktivity, jinak se nudí a pláče- máme málo hraček, asi budu muset na nákup - takže když to shrnu, spí denně zhruba 10-hodin v noci + 0-4 hodiny v kočárku ![]()
Noni - tak sand bude lép, radši si jí pozvi i domů, at Tě nehryže pocit, žes mohla třeba ještě něco udělat líp…prostě když to nepůjde, tak přejdeš s klidem v duši na UM - o nic nejde, hlavně abyste byly obě spoky
Anduli díky za radu - hrazdička je pěkná