Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Elis321 To vůbec netuším
A teď mám taky vítr, protože už potřetí za tenhle týden slabě růžově krvácím. Je to jen navečer, ale je to tam. Sestřička v CAR mi říkala, že je to normální. Ale víš jak. Psala jsi, že je to tvé 1.IVF? Co je u vás za problém? Jinak já mám práci z půlky sedavou a z půlky prodejní. Máme kancl s prodejnou. Už jsem začala říkat zákazníkům, zda-li mi pomohou, když je to těžký, že mám problémy se „spodkem“. Nechci, aby o tom někdo věděl. Takových dotazů a pak zbytečných povzbuzování…
@Missandei Já nemám právě žádný problém, problém je (bohužel) u manžela
já jsem naprosto zdravá, proto doufám, že to vyjde. Jojo, je to mé první Ivf.
@Elis321 bolesti břicha jsou normální…
je to i po odběru vajíček.
opravdu hodne pít…a hlavně…zkus se nepozorovat, ale už ted se chovat jako těhotná…
byla jsem na transferu mockrát…a břicho pobolívalo vždy
Ahojky po et mě pobolívalo břicho jako na MS a to trvalo ještě pěknou chvilku. // jasné čárky jsem měla 8 den po et dvou 5-ti denních embrií ![]()
Jo taky mám ale 1 pěti-denní embryo, má kvalitu 1 - výbornou, tak snad by se mohlo chytit. U mě totiž problém není, já jsem naprosto zdravá.
@Elis321 no první na první pokus..naštěstí ![]()
pak už nic…jo vlastně jednou, ale nedopadlo to
@Petra Z No já myslela že víckrát, když jsi psala, že jsi byla na transféru mockrát ![]()
@Elis321 píše:
@Petra Z A ty jsi do práce chodila?
Chodit do práce není problem, kdyz jsi zdravá. Kdyz otehotnis přirozeně, taky se chováš normálně…
@zelenaprisera Jojo však já jsem si vzala jen dva dny, jeden den tranfer, druhý den odpočinek a právě pak půjdu normálně, prodávám, takže to bude makačka ale co se dá dělat, pracovat se stejně musí ![]()
@Elis321 ne první transfer ne dělám ve škole a bylo zrovna léto.
Jinak pak ano.
A myslíte, že to má hodně vliv na to, když je ženská uplně zdravá, že by se to mělo chytit, nebo na tom to nezáleží a je to prostě na přírodě tak či tak?
@Elis321 je to prostě na přírodě…
ted už to nijak neovlivníš
držím palce
@Elis321 Teď je to přírodě. Nijak tomu nepomůžeš. Zkus se uvolnit. Ačkoli já to teď prožívám a jednoduše to nejde. Taky se pořád strachuju, sleduju. V tuto chvíli se chovej, jako by jsi byla těhotná. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.