Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Missandei píše:
@Janice78 Moc děkuji. Je to mé 2. IVF. Tak mám bobky.
tím spíš držím palce… neboj, bude to dobré
![]()
co test… ukázal něco?
![]()
@Elis321 udajně okolo 40% u ET jednoho embria a necelých 50% při ET dvou embrii ![]()
Poradím ti, neuvažuj a procentech a o tom jestli se to povede a nebo ne. Prostě si říkej že se to povedlo a že jsi těhotná. A věř tomu.
@vally U mně se test zbarvoval od 10.-11. dne. Malinko. Před 14 dní mi v CAR potvrdili pozitivní krev. Ale stejně mám strach. Už jednou jsem v 6 týdnu byla a nedopadlo to. Teď si furt říkám, že je to jiné, že teď už to bude v cajku. Zítra dám vědět. Brzo, když to dopadne dobře. Později, když nedopadne.
@Elis321 Holka, nestresuj se pořád. A kdyby to nevyšlo teď, půjdete podruhé
Aspoň budeš vědět, do čeho jdeš. Ono to uteče, uvidíš. ![]()
@Missandei píše:
@vally U mně se test zbarvoval od 10.-11. dne. Malinko. Před 14 dní mi v CAR potvrdili pozitivní krev. Ale stejně mám strach. Už jednou jsem v 6 týdnu byla a nedopadlo to. Teď si furt říkám, že je to jiné, že teď už to bude v cajku. Zítra dám vědět. Brzo, když to dopadne dobře. Později, když nedopadne.
držím palečky ať to dopadne dobře. Znám ty obavy. Ale musíme těm našim drobečkům věřit, že jsou to bojovníčci
![]()
@Missandei píše:
@Elis321 Holka, nestresuj se pořád. A kdyby to nevyšlo teď, půjdete podruhéAspoň budeš vědět, do čeho jdeš. Ono to uteče, uvidíš.
naprosto souhlasím, stresováním ničemu nepomůžeš, spíš naopak. Hlavní je neházet flintu do žita ![]()
Ahoj holky, před chvílí jsem přijela od MUDr. Pan doktor to spočítal na 6+1. Viděl dva gestační váčky a pak ještě něco, co neví co je, ale že to vypadá na třetí. Taky to ovšem může být modřinka. Vidět byli dva prďolové. U jednoho srdeční činnost, druhý zatím ne. Ještě je prý brzy něco víc vidět. Další UTZ 29.12.
@Missandei píše:
Ahoj holky, před chvílí jsem přijela od MUDr. Pan doktor to spočítal na 6+1. Viděl dva gestační váčky a pak ještě něco, co neví co je, ale že to vypadá na třetí. Taky to ovšem může být modřinka. Vidět byli dva prďolové. U jednoho srdeční činnost, druhý zatím ne. Ještě je prý brzy něco víc vidět. Další UTZ 29.12.
nekecej!
Že by tam byli tři!!!
![]()
Takže zatím se to vyvíjí víc než pozitivně
![]()
A na konci roku bude oooopravdu co slavit!
![]()
@Missandei píše:
no to je krása, moc gratuluji ![]()
Jsem šťastná a v šoku. Dám vědět 29. Myslím si teda spíš že to bude nějaká modřinka. To by vysvětlovalo i občasné krvácení. A tomu jednomu ještě nebylo vidět srdíčko. Budu šťastná i za jedno mimčo. Tý brďo… ![]()
Ženy, když mám od včerejšího večera bodavé bolesti na pravé straně u podbříšku, nevím co tam je, (vaječník?) tak nemám zajet k doktorovi nebo to k tomu patří?
@Elis321 k dr ne…co by udělal??? nic…
kolikátý den po transferu jsi dnes??
@Elis321 k dr ne…co by udělal??? nic…
kolikátý den po transferu jsi dnes??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.