1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
25.10.11 13:07

Marti, já se ptala v Podolí porodní asistentky, co jsme ji měli na kurz a ta taky moc nevěděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.10.11 13:08

tak alespon, že tak!!! no určitě si to objednalo půl republiky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
25.10.11 13:12
MR píše:
tak alespon, že tak!!! no určitě si to objednalo půl republiky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky si myslim,asi by je to stalo pekny prachy,ani bych se nedivila kdyby to bylo vecer ve zpravach…
Jsem blba ze jsem to stornovala,mela jsem pockat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
25.10.11 13:13
Marti32 píše:
Marti, já se ptala v Podolí porodní asistentky, co jsme ji měli na kurz a ta taky moc nevěděla :think:

ahoj, me rekli že ne. Že jen spadovou oblast, u nás říčany např.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
25.10.11 13:15
MR píše:
Val, sudocrem máme a ten nepomáhá, vždycky nám pomohl nejvcíc Bepanthnen, ale ani ten ted nezabírám, má to fakt ošklivý, ani to nechápu, nikdy to takové neměl, přebaluju ho jak novorozeně snad desetkrák denněVal, jak jsi psala o té Natulce, ona ještě chodí na emimino?škoda, že už sem mezi nás nepřijde se podělit o to štěstí, tak jí aspon od nás pozdravuj

Marti, yabral ti ten imazol? Nam to vyskocilo dnes, A taky to po natreni imazolem zbelelo? nebo mama blbou reakci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
25.10.11 13:19

taky si myslím, že to tak bude :-(
tak to jsem zvědavá, jak to kdyžtak uděláme, asi pojedu taxíkem :lol:

Babe007 píše:
Marti32 píše:
Marti, já se ptala v Podolí porodní asistentky, co jsme ji měli na kurz a ta taky moc nevěděla :think:
ahoj, me rekli že ne. Že jen spadovou oblast, u nás říčany např.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
25.10.11 13:20
Marti32 píše:
taky si myslím, že to tak bude :-(
tak to jsem zvědavá, jak to kdyžtak uděláme, asi pojedu taxíkem :lol:
Babe007 píše:
Marti32 píše:
ahoj, me rekli že ne. Že jen spadovou oblast, u nás říčany např.

nebo souseda popros, ja to taky mela v planu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
25.10.11 19:14

Ahoj holky,

tak zázrak se bohužel nekoná :( Včera bylo krvácení pořád hodně silné, tak jsem radši zajela k doktorovi, žádný problém /hematom apod./ nenašel, ale vzal mi krev a dle dnešních výsledků je jasné, že mimi je pryč :(

Jsem z toho strašně špatná, doufala jsem, že když už jsem se po tolika letech dočkala dvou čárek, tak už to prostě vyjde a bohužel mám smůlu. Nevím, jestli najdu sílu někdy zase pokračovat, teď asi bude trvat dlouho, než se z toho vzpamatuju. Asi sem nějaký čas nebudu schopná chodit.

Přeju všem maminkám budoucím i již aktivním, ať jim dětičky dělají jen radost a jsou zdravé a spokojené. Těhulkám přeju hladký průběh těhu s tím krásným uzlíčkem na konci a snažilkám, ať se brzy dočkají.

Mějte se krásně a ještě jednou všem děkuju za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
25.10.11 19:24
PetuleK píše:
Ahoj holky,

tak zázrak se bohužel nekoná :( Včera bylo krvácení pořád hodně silné, tak jsem radši zajela k doktorovi, žádný problém /hematom apod./ nenašel, ale vzal mi krev a dle dnešních výsledků je jasné, že mimi je pryč :(

Jsem z toho strašně špatná, doufala jsem, že když už jsem se po tolika letech dočkala dvou čárek, tak už to prostě vyjde a bohužel mám smůlu. Nevím, jestli najdu sílu někdy zase pokračovat, teď asi bude trvat dlouho, než se z toho vzpamatuju. Asi sem nějaký čas nebudu schopná chodit.

Přeju všem maminkám budoucím i již aktivním, ať jim dětičky dělají jen radost a jsou zdravé a spokojené. Těhulkám přeju hladký průběh těhu s tím krásným uzlíčkem na konci a snažilkám, ať se brzy dočkají.

Mějte se krásně a ještě jednou všem děkuju za podporu :hug:

Petulko,to me moc mrzi,vim ze tady slova nepomuzou :hug: Moc ti preju aby jsi co nejdriv take drzela ten vytouzeny uzlicek a az ti bude lip urcite sem mezi nas prijd.Posilam aspon velkou pusu a objeti :huban: :huban: :huban: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 20:10

Peťulko, to mě moc mrzí!! Já věřila, že to skončí dobře třeba jako MR. Tohle vážně není fér! :hug: :hug: :hug: Moc bych ti přála, aby se vám teď zadařilo přirozeně. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 20:11

Maminy, čím mažete obličej dětí? Malej ho začíná mít nějaký vysušený, tak asi budu muset změnit značku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.10.11 20:30

Babe, ten Imazol zabral na jedničku a to, že je to bílý, je v pořádku, ono to jako vysuší trochu tu pokožku, ale už to máme ok a zase mažu Bepanthenem

Marti: taxík nebo někoho poprosit je asi nejlepší řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.10.11 20:34

Petulko, sakra, to mě moc mrzí!!! :hug: :hug: :hug: :hug: Je to vážně velmi nespravedlivý, ach jo, drž se a my všechny tu jsme pro tebe :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 20:36

Bell, já to nějak přehlédla. No, tak alespoň víme, co za tím je. Ale myslím, že by ti to měli prodat za tu cenu, co psali, ale na druhou stranu by mi bylo celkem líto toho člověka, co udělal chybu a asi by to musel ze svého doplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 20:37

Marti :kytka: , co nachlazení, už je líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí