Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
bell píše:
Holky valim s Adou k doktorce kuli ocicku..zatim pa![]()
Kocky,vas pobavim
jsem dneska pripomnela tomu mymu kolecka k postylce,mušm ji totiz presouvat kvuli svetlu k oknu (zloutenka)(a ted i teplu ke krbu zaparenina(jirikovi je jinak zima a breci).Bolej me totiz zada tak,ze nekdy mi je uplne zle.A dozvedela jsem se,ze zada me nebolej z postylky nebo tahani jirika ale ze mam hnusne vyvaleny bricho a necvicim ho! a mam to!
Babe, ti chlapi…
U nás je otázka: „Cvičila jsi dneska?“ téměř na denním pořádku.
Tenhle týden se tedy uklidnil, ale čekám, kdy to zase přijde…
Babe, já bych mu už jednu
Ten můj si zatím nic takového nedovolil říct nahlas, ale vidím mu to v očích…co si myslej, 9 měsíců jsme to nabíraly, tak to nebude dole hned…jestli vůbec
Jako kdyby oni byli dokonalí ![]()
Kocky,vetra se opruzenina s kremem nebo bez?ja myslim bez a muj s.
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím! Doufám, že se vám daří dobře a že prckové pěkně rostou. My si musíme ještě chvíli počkat, ale naštěstí se to už krátí. Jen doufám, že nebudu přenášet, protože to bych rodila na Vánoce ![]()
Tak zatím papa
![]()
Marti32 píše:
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím! Doufám, že se vám daří dobře a že prckové pěkně rostou. My si musíme ještě chvíli počkat, ale naštěstí se to už krátí. Jen doufám, že nebudu přenášet, protože to bych rodila na Vánoce
Tak zatím papa![]()
Ahoj Marti
jsme vsechny v uzavrene skupine,pojd k nam
hodim ti sem odkaz
tady…https://www.emimino.cz/diskuse/nase-radosti-i-starosti-v-jednom-85604/strankovani/184/#postId11194855
Ahoj Mr, zkoukla jsem Tvoje video s Kubíkem a mohla bych se zeptat, kde jsi koupila tu včelku nebo motýlka nebo co to je?? Děkuji