Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem tam 4×, vždycky maximální spokojenost. Nejdřív berou krev, to myslím v 10. - 12. tt a přitom s tebou domluví termín ultrazvuku za cca 14 dní. Do té doby už mají v systému výsledky z krve a po vyšetření ultrazvukem už ti vyjedou rovnou komplet zprávu s výsledky a vypočítanou pravděpodobností, vše s tebou zkonzultují a doporučí další postup. Uvidíš, jestli půjdeš do Sanusu nebo do jejich nové ordinace na Ulricháči, tu teprve otvírali, když jsem tam byla naposledy, tak nevím, jak to teď funguje, jestli tam přesunuli screeningy kompletně nebo je to na tobě či na nich, kde mají zrovna místo. Třikrát jsem byla u dr. Šilhana a jednou u dr. Štěpána, oba skvělí profesionálně i lidsky a navíc dr. Šilhan je pověstný tím, že má vysoké procento úspěšnosti při určení pohlaví už při prvním screeningu, u nás se taky trefil vždy. Jo a vyšetření stojí 1 500 Kč.
@Michelle_M moc děkuji za odpověď
pohlavi už vím můj doktor mi ho teď řekl na 10 tt sám se divil, ale můžu se u nich aspoň ještě přesvědčit 😊to nevím kam ted zatím jdu 21.12 přímo do sanusu právě na rychlou prohlídku a na krev 😊
@Michelle_M můžu se zeptat zda vám screening ze sanusu proplatila pojišťovna? Dekuji ![]()
@deselu píše:
@Michelle_M můžu se zeptat zda vám screening ze sanusu proplatila pojišťovna? Dekuji
Jsem u ZPMVČR, na screening jsem čerpala příspěvek z balíčku na péči pro těhotné, nebyl problém s proplacením ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda někdo z vás byl v tomto zařízení, zajímalo by mě jaky mají přístup a jak to tam chodí. Předem děkuji