10leté dítě - Facebook a zraňování se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
6.5.17 12:30
@hanka.br. píše:
Není mi jasné, když už ti ten kluk tak leží v hlavě, proč jsi v té škole nebyla už dávno - stačila jsi to probrat s kdekým, teď najednou máš ohromný strach, aby se během víkendu nepodřezal. Že ty sama pravidla porušuješ tím, že necháváš své malé dítě takhle od mala být aktivní na FB, to nechám bez komentáře.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 12:36

Já se nechci někomu vměšovat do života.
Sama nevím, jak to mám řešit a jestli vůbec mám, proto, než něco udělám chtěla jsem se zeptat někde jinde… ano tady a asi jsem udělala chybu… a místo toho jsem ta špatná pro někoho já :(
Kluka je mi líto. A taky se děsím toho kam až to povede???
Kdy ho napadne tu mačetu použít proti někomu jinýmu???
Ano, myslím moc dopředu, možná jsem ovliněná děním ve světě a zprávami, ale mám prostě strach… o toho kluka… o děti ve třídě… není o tom, že bych chtěla někomu ublížit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.17 12:39

Četla jsi všechny moje příspěvky???
Tohle vím od včera… ne dávno… a dceři je skoro 14 let… od kolika může mít FCB??? Od 13?… nevím, možná se pletu a je to od 15 let… ale to už není takový rozdíl… ne? V 10 letech by jí ani nezajimalo mít profil na FCB…tady dokáže každý jen napadat…

• Citovat
  • Upravit
20767
6.5.17 12:41
@Anonymní píše:
Já se nechci někomu vměšovat do života.
Sama nevím, jak to mám řešit a jestli vůbec mám, proto, než něco udělám chtěla jsem se zeptat někde jinde… ano tady a asi jsem udělala chybu… a místo toho jsem ta špatná pro někoho já :(
Kluka je mi líto. A taky se děsím toho kam až to povede???
Kdy ho napadne tu mačetu použít proti někomu jinýmu???
Ano, myslím moc dopředu, možná jsem ovliněná děním ve světě a zprávami, ale mám prostě strach… o toho kluka… o děti ve třídě… není o tom, že bych chtěla někomu ublížit.

Ale vždyť ti tu více lidí psalo, abys na to upozornila ve škole, nevím, co máš za problém. Ale upřímně nechápu, co s tím měl udělat facebook, zablokovat mu účet, abys to už neviděla a on to dělal v tichosti dál? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
6.5.17 12:45
@Anonymní píše:
No, možná jsem hodně citlivá, ale může se píchnout tak moc, že si nedokáže poskytnout první pomoc a dopadnout to ošklivě :( ta mačeta je fakt mega :(
Tak to asi opravdu nechám být jak mi radí ostatní… a až se něco stane, budu žít s vědomím, že jsem nic neudělala… co bych se starala… není to moje dítě :(

No ale kdyz rodice neznas, co jineho ti zbyva nez pockat do uterka. Ja to pochopila ze ty videa tam uz ma dele, ne od vcera, proto jsem napsala, ze do uterka to je uz jedno. Moc moznosti nemas, nez pockat nebo zkusit najit v telefonnim seznamu, nebo jestli mas email na nejakou ucitelku tak zkusit takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 12:45
@Bůča píše: :mrgreen: :palec:

Tohle mám za problém… jde mi o to, jestli Bůča čtela všechny mé příspěvky…

• Citovat
  • Upravit
5182
6.5.17 12:49
@radkka píše:
Ty jo, babičku na facebooku bych taky chtěla…

No co by ne, manzelova babicka ma 80 a je na facebooku, a znam spoustu zen nad 50-60 co jsou na facebooku, babicky i prababicky jsou dnes moderni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 12:50
@hani28 píše:
No co by ne, manzelova babicka ma 80 a je na facebooku, a znam spoustu zen nad 50-60 co jsou na facebooku, babicky i prababicky jsou dnes moderni.

Já znám 70 letou paní, která je na facebooku a docela tam válí, přijde mi to milé, nemyslela jsem to zle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.5.17 12:51

Moc nechápu, proč jsi to nejdřív řešila s facebookem?
a když ho má tvá dcera v přátelích, zak nemůže zjistit, kde bydlí? abys mohla za rodiči zajít osobně.

ale jinak mi to tak strašné nepřijde. my tohle na zakladce dělali s kruzitkem, na taborech s nožem (a mnohdy byl dost slušný).

• Citovat
  • Upravit
787
6.5.17 13:00

Nejak nerozumim tomu, kdyz vis o koho konkretne se jedna a mas z toho takovy strach, zakladas diskuzi tady a jeste dodavas jak je to hrozny ze mame cesi v genech nezajem, kdyz ti vetsina radi at zkusis zkontaktovat rodice nebo ucitelku 8o :roll: bud tedy neco udelej a nebo se netvar jako mucednice ktery jediny ji ho je lito :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
6.5.17 13:10

@Teniska7 Přesně tak. Dramaticky založená diskuze o lhostejnosti ostatních a bla bla bla. Pokud jde podle tebe dítěti o život, neřeším to s „kdekým“, facebookem a v diskuzi, ale jednám. Jinak je celá tahle diskuze jen prázdné gesto o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.5.17 13:12

@hanka.br. Souhlasim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 13:29

Omlouvám se, že jsem založila dramatickou diskuzi.
A omlouvám se, pokud jsem někoho naštvala, ale od včera na to moc myslím.
Strašně moc bych chtěla něco udělat, ale nevím co :/ vím, že přes volno s tím nic neudělám.
Kluka neznám, neznám jeho rodiče a učitelka s tím taky teď nic nezmůže spolužáky z jeho třídy taky nezná :(… a z toho jsem hrozně naštvaná.
Naštvaná na to, že jsem se to nedozvěděla dřív, mohla jsem to začít řešit už včera?
Navíc jsme opravdu nevěděla co dělat, proto jsem se ptala tady Vás… mám se plést do rodiny a dítěte kterýho neznám nebo to nechat být a doufat, že se nepovede něco horšího a pak si přesně rvát vlasy až o něm uslyším, že si něco udělal???
Navíc je tam ten strach… co když se to opravdu otočí proti mě??? Co když to na tom videu vypadá horší než to je? Co když já jsem paranoidní a hledám problémy kde nejsou… zase na druhou stranu, co když tam ten problém je…
Jsem ze všeho strašně zmatená, ale určitě do úterka nic dělat nemůžu :(
Díky všem za pozitivní a i ty negativní komentáře a moje přiblblé komentáře neberte… jsou to jen zoufalé výkřiky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
6.5.17 13:32
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že jsem založila dramatickou diskuzi.
A omlouvám se, pokud jsem někoho naštvala, ale od včera na to moc myslím.
Strašně moc bych chtěla něco udělat, ale nevím co :/ vím, že přes volno s tím nic neudělám.
Kluka neznám, neznám jeho rodiče a učitelka s tím taky teď nic nezmůže spolužáky z jeho třídy taky nezná :(… a z toho jsem hrozně naštvaná.
Naštvaná na to, že jsem se to nedozvěděla dřív, mohla jsem to začít řešit už včera?
Navíc jsme opravdu nevěděla co dělat, proto jsem se ptala tady Vás… mám se plést do rodiny a dítěte kterýho neznám nebo to nechat být a doufat, že se nepovede něco horšího a pak si přesně rvát vlasy až o něm uslyším, že si něco udělal???
Navíc je tam ten strach… co když se to opravdu otočí proti mě??? Co když to na tom videu vypadá horší než to je? Co když já jsem paranoidní a hledám problémy kde nejsou… zase na druhou stranu, co když tam ten problém je…
Jsem ze všeho strašně zmatená, ale určitě do úterka nic dělat nemůžu :(
Díky všem za pozitivní a i ty negativní komentáře a moje přiblblé komentáře neberte… jsou to jen zoufalé výkřiky :srdce:

a ty nebo tvoje dvera nejste schopné zjistit jeho adresu? vždyť mu stačí napsat nebo nějakým jeho kamarádům. ale to bys musela skutečně chtít něco dělat

• Citovat
  • Upravit
765
6.5.17 13:34

A je možné sem vložit odkaz na daný profil kluka?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí