10 týdnů - blinkává a zvrací vodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25959
22.9.12 21:29

A nejsou v té vodě kousky sraženého mlíka? V žaludku se totiž mlíko trávením „srazí“. Zřejmě bude mít reflux, nezbyde ti nic jiného, než to vydržet.
Malá taky blila, kojila jsem a nijak to neřešila, i když mi to kolikrát pěkně lezlo krkem.
Jestli je po nutritonu zacpanej, tak mu ho nedávej. Můžeš vyzkoušet dát menší dávky mlíka častěji. Obyč a comfort bych klidně mixla, on v tom až tak zásadní rozdíl nebude, spíš jen nějakej marketingovej tahák. Hodně maminek taky míchá obyč mlíko a AR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
22.9.12 21:29

@Hanka79 -já to taky míchala, doporučli mi to i v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.9.12 21:52

@petrul No dřív blinkal sražený mlíko, od tý doby, co dávám jen ten Comfort, tak blinká skoro čistou vodu… (dneska ráno byla teda nažloutlá a smrděla, jak kdybych zvracela já…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
22.9.12 21:54
@cybermis píše:
@petrul No dřív blinkal sražený mlíko, od tý doby, co dávám jen ten Comfort, tak blinká skoro čistou vodu… (dneska ráno byla teda nažloutlá a smrděla, jak kdybych zvracela já…)

tak je ten comfort asi líp stravitelnej. A to jinak nezvrací? Myslim normálně během dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.9.12 22:14

Jedině kdy snad nezvrací je v noci…to maximálně mu pak kousek vyteče koutkem úst. Ale přes den si to vynahrazuje :evil: Třebas dneska - nakrmila jsem ho v 5:00 a normálně spinkal dál. Vzbudila jsem ho v 8:30 a v 9:00 blinkal tak, že se dusil (to se stalo teda poprvé) :cert: :,( Nebo dnes odpoledne - ve 14:30 se napapal, v 15:30 jsme šli ven a než jsme vyrazili, 4×!!! jsem ho převlíkla - jako naschvál vždycky když dopnu poslední knoflíček a než nasadim bryndák, poblinká se :mrgreen: Ale jak jsem psala, je pro mě menší zlo ho několikrát převlíkat, než ho vidět trpět zácpou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.9.12 22:16

Samozřejmě během dne blinká průběžně :lol: Víc do půl hodinky po jídle (i když ho dám do lehátka, aby měl hlavu výš), ale i třebas 4 hodiny po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
23.9.12 08:14

Nutrilony mezi sebou můžeš klidně míchat, my míchali nutrilon s nutrilon AR, tak pak to zkus, malej taky strašně blil a po nutritonu a sunaru zácpa jak blázen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
23.9.12 08:16

Jinak 100krát lepší míchat nezi sebou nutrilony než dávat ten odvar z vloček :nevim: Já bych dítěti jako máš tím zbytečně nezatěžovala trávení. Tím se nechci nikoho dotknout, ono když zavoláš na nutrilon linku jestli můžeš míchat a že nutriton nesedí, taky ti poradí odvar z rýže :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
23.9.12 08:58

Tak odvar z rýže, pokud trpí na zácpu, nedávej. Holt budeš muset vydržet :hug: Já to znám, za den mi malá poblila i 5 látkovek, prala jsem skoro denně. Ale ještě to šlo. Horší bylo, když jsme najeli na přkrmy a blila barevně, všude zapraný fleky od mrkve :cert: Většinou se to se zavedením příkrmů zlepší, u nás to skončilo poměrně nedávno, je jí 10 měsíců. A i teď občas hodí šavli, nejlíp na návštěvě na koberec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.9.12 12:02
@X-333 píše:
@Hanka79 -já to taky míchala, doporučli mi to i v nemocnici

No tak kdyz se to muze michat tak jo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.9.12 12:07

Kazdopadne bych nedavala na zacpu vlocky, ryzi apod. to je proti prujmu, ze to vytvori na strevech povlak a uklidni je to.
Pokud neblinka obloukem bude se to muset vydzet, ono to pak prejde, u nas to taky preslo ani nevim jak. Ja taky jeste zkousela i sunar, ale po nem kdyz si ublinknul tak to sprdelo, ze jsem malem hodila savli taky, po Bebe AR ne.

Zkus ten odvar z tech svestek, neublizi mu to neboj, a vykaka se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 13:22

Odvar z ovesnych vlocek jsem na zacpu davala taky a pomahal mi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat