5měsíční dítě blinká UM

72
21.9.12 22:15

5 měsíční dítě blinká UM

Prosím o radu. Mám 5 měsíčního chlapečka, od narození na UM, z počátku Nutrilon, pak kvůli kolikám Nutrilon Anti-colics a od cca 4 měsíce UM Hami. Po vysazení mléka Anti-colics obyčejný Nutrilon neseděl, Hami snášel v pořádku, od 4. měsíce přikrmujeme zeleninou a kašičkama, ale teď posledních pár dní zvrací UM. Příkrm v pohodě sní a stráví, ale mléko zvrací. A hodně!!
Bohužel je víkend na krku a já nevím, co teď. Můžu mléko vysadit uplně? Nebo mám přídávat třeba odměrku kaše do mléka, aby bylo hustší? Vysadit mléko mi příjde jako blbost. Co bych měla jiného dávat ráno a večer? Máte některá zkušenosti? Prosím o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
385
21.9.12 22:25

A co zkusit Nutrilon AR, to by určitě pomohlo. Ségra měla taky blindící mimčo a moc jim pomohl, po něm zvracení přestalo. Mléko bych určitě nevysazovala, je ještě moc malinký a mlíčko potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.9.12 22:31

Já si taky právě myslím, že na vysazení mléka je moc maličký, Nutrilon AR dát nemůžu. Kdysi mi ho doporučila dr., dala jsem ho 3× a pak jsem brečela, když měl strašlivou zácpu, takže do toho už nepůjdu. K Nutrilonu AR mám opravdický respekt. Vůbec netuším, čím to je. Doteď mi to mléko snášel v pořádku. I s příkrmama to šlo, možná si zvykl na tu hustotu příkrmu a teď je pro něj mlíčko moc „řídké“. Sakra, kdyby mohl mluvit a říct, co se děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
21.9.12 22:38

Také mám 5ti měsíčního prcka a začal ublinkávat UM. Nikdy předtím to nedělal - jsme od narození na UM. Zatím tedy jen ublinkává. Dle Dr. je to prý tím, že se teď více pohybuje a tím pádem ublinkává. :think: Je pravdou, že chvilku nevydrží v klidu - ani při jídle ani po něm. Jsme na Nutradefense 1 a začala jsem dávat Nutradefense 1 Extra. Prý je silnější :nevim:. Pokud Vám vyhovoval Nutrilon Anti-colics, možná bych se k němu vrátila. Stejně v 6ti měsících bude dostávat dvojkovou řadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.9.12 22:39

@jjitus A co zkusit toto mlíčko http://www.feedo.cz/…ni-400g.html?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
21.9.12 22:43

Ještě mě napadlo, zkusit Nutrilon 1 Comfort /při drobných zažívacích potížích/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.9.12 23:25

Skoda, ze nebydlis nekde blizko… :( :( :( mam tady Bebu ar, nesedla nam a mam tady jeste nerozdelanou krabici :,( :,( :,(…prcek je na Babylove…sice taky nekdy ublinkne, ale neni to tak hrozny a to se dost hybe…ale me prijde, ze cim hustsi to mliko udelam, tim vic zvraci :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
22.9.12 08:59

Nase take na UM od narozeni a od 4.mesice bleje kudy lezi, protoze se vic hybe. Toho AR uz bych se v 5.mesici nebala, kdyz nema zacpu po prikrmech… Tenkrat jen lezel :-) ted uz se hybe, ma poradnou strevni mikrofloru. Ale i tak si myslim, ze v tomhle obdobi je bliti normalni, kdyz vidim, jaky cviky dela nase, tak to bych blinkala taky ;)

• Citovat
  • Upravit
72
22.9.12 09:59

Takže to mám přisuzovat jen zvýšenému pohybu? Mně přijde, že sebou mydlí furt stejně, jen do toho dává víc a víc síly :) Zkusila jsem mu dát o trošku míň mléka, aby se nepřepíjel, tak uvidím, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová