11měsíční odmítá UM

Thesis
10.3.14 21:51

11 měsíční odmítá UM

Maminky, syn mi už přes týden odmítá UM. Vyzkoušela jsem několik značek a nic. Jakmile si cucne a pozná mléko, tak začne brečet, propínat se a říkat „nenene“. Jinak mi sní cokoliv, je to naše malá popelnice. Zkoušela jsem do mléka přidat banán, piškoty, kaši dokonce i cukr a trochu granka, ale nic. Když jsem se snažila mu dát dneska stříkačkou, po 5ml to letělo ven.

Jeho jídelníček byl doteď 8.30-9.00 Mléko 210ml, 12h 250g masozeleniny, 15h 250g přesnídávky, 18h chleba s něčím/jogurt/mléčná rýže a kolem 22h 210ml mléka.

Snídani asi nahradím pečivem s lučinou nebo máslem, můžu mu k tomu dát trochu kravského mléka? Na večeři budu dávat kaši. Čím ještě lze to poslední mléko před spaním nahradit? Může být vůbec takový prcek bez UM? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1618
10.3.14 21:53

Já jsem ve 14 m přestala kojit a od té doby mi dcera vzala jen kravské mléko, to jediné jí chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
10.3.14 21:56
@Ettelwen píše:
Maminky, syn mi už přes týden odmítá UM. Vyzkoušela jsem několik značek a nic. Jakmile si cucne a pozná mléko, tak začne brečet, propínat se a říkat „nenene“. Jinak mi sní cokoliv, je to naše malá popelnice. Zkoušela jsem do mléka přidat banán, piškoty, kaši dokonce i cukr a trochu granka, ale nic. Když jsem se snažila mu dát dneska stříkačkou, po 5ml to letělo ven.

Jeho jídelníček byl doteď 8.30-9.00 Mléko 210ml, 12h 250g masozeleniny, 15h 250g přesnídávky, 18h chleba s něčím/jogurt/mléčná rýže a kolem 22h 210ml mléka.

Snídani asi nahradím pečivem s lučinou nebo máslem, můžu mu k tomu dát trochu kravského mléka? Na večeři budu dávat kaši. Čím ještě lze ještě to poslední mléko před spaním nahradit? Může být vůbec takový prcek bez UM? :nevim:

Kdyz to nechce, tak neudelas nic. Nase mlade take nechtelo a nechce do ted. A to ani kasi, ani kravske mleko… Proste ty mlecne produkty nemusi :roll: Jinak taky ji dost. Zkusmu ho treba 14.dni nedavat a pote znovu zkusit ;)
Jinak bych se tim byt tebou netrapila. Mam ve svem okoli hodne " nemlecnych" deti, holt vedi co je dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.3.14 22:08

@Pizlam To je pravda, že neudělám nic, už jsem si s ním dneska nevěděla rady. :? Mám pocit že i po těch 14 dnech by mi to mléko s chutí narval tam dozadu :mrgreen: Taky si myslím, že ví co je dobré. Čím víc jí naše jídlo, tím víc odmítá mléko. Naštěstí ale ostatní mléčné výrobky jí, takže těch 450-500ml mléka snad nějak uděláme. Jen mě mrzí že přijde o ty vitamíny… :zed:

• Citovat
  • Upravit
1573
10.3.14 22:22
@Ettelwen píše:
@Pizlam To je pravda, že neudělám nic, už jsem si s ním dneska nevěděla rady. :? Mám pocit že i po těch 14 dnech by mi to mléko s chutí narval tam dozadu :mrgreen: Taky si myslím, že ví co je dobré. Čím víc jí naše jídlo, tím víc odmítá mléko. Naštěstí ale ostatní mléčné výrobky jí, takže těch 450-500ml mléka snad nějak uděláme. Jen mě mrzí že přijde o ty vitamíny… :zed:

Chapu te. Taky me to stve ale uz jsem to vzdala. A to sem vcera koukala, a na nehtu se mu udelal takovy ten bily flicek z nedostatku vapniku :zed: Ve ct se chci zeptat pediatra jak to resit, ja to do nej ale proste nedostanu. A to se to snazim propasovat vsude mozne :zed: Takze bud rada, ze ji jogurty a kase. Muzes mu treba udelat pudin.
Ale dneska jsme naahodou meli taky uspech :P Vypil cele to mlicko s kasi v te krabicce. To muzes malemu take zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.3.14 22:26
@Pizlam píše:
Chapu te. Taky me to stve ale uz jsem to vzdala. A to sem vcera koukala, a na nehtu se mu udelal takovy ten bily flicek z nedostatku vapniku :zed: Ve ct se chci zeptat pediatra jak to resit, ja to do nej ale proste nedostanu. A to se to snazim propasovat vsude mozne :zed: Takze bud rada, ze ji jogurty a kase. Muzes mu treba udelat pudin.
Ale dneska jsme naahodou meli taky uspech :P Vypil cele to mlicko s kasi v te krabicce. To muzes malemu take zkusit ;)

Já se bojím, až půjdeme na roční, že nám dr vynadá :oops: Puding jsem mu zatím nedávala, protože tam vitamíny nejsou žádné, je tam nula nula nic. :think: To mlíčko s kaší mi vypije jediné, nebo v německu jak jsou v balení 2×200ml už hotové mléka ochucené v kartonech.Ale to bych se nedoplatila, mu to dávat denně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1573
10.3.14 22:31
@Ettelwen píše:
Já se bojím, až půjdeme na roční, že nám dr vynadá :oops: Puding jsem mu zatím nedávala, protože tam vitamíny nejsou žádné, je tam nula nula nic. :think: To mlíčko s kaší mi vypije jediné, nebo v německu jak jsou v balení 2×200ml už hotové mléka ochucené v kartonech.Ale to bych se nedoplatila, mu to dávat denně :nevim:

Ale vsimla jsem si, ze zenske tady ho delaji detem prave z UM. Ja myslim takove ty dve v baleni. Jsou od Nestle, Hami a Sunarky. Ale drahe to je. Stoji to cca 54kc a jsou tam dve. Takze je to celkem drahe, kdyz se to dava denne. No, ja ho denne davala, protoze to jedine chtel. Pak zase uz ne, a dneska cca po mesici ho vypil.
Tak nadavat muze jak chce. Nic to ovsem nemeni na tom, ze deti uz maji sve hlavicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.3.14 22:39

Ahoj holky. ja sem na tom s malou a s mlikem uplbe stejne. vubec mliko nechce a to ji je 8 mesicu. jinak papame uz vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.3.14 22:43

@Pizlam No,to bych musela být milionářka, dávat 50kč denně jen za mléko :lol: Vím co myslíš. Jojo, hlavičky už mají svoje a mámy vy se stavte na hlavu :lol:

• Citovat
  • Upravit
375
10.3.14 22:50

@Ettelwen ja sem ty mliicka kupovala taky a je to tedaa narez do rozpoctu. ale ted nebere ani to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
10.3.14 22:50
@Mouranek píše:
Ahoj holky. ja sem na tom s malou a s mlikem uplbe stejne. vubec mliko nechce a to ji je 8 mesicu. jinak papame uz vsechno

Svagrova ma stejne stare ditko, jako ty, a take rikala, ze tomu uz moc neda. Je to blbe, ale takovych deti je hodne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.3.14 22:53

@Pizlam nenadelame s tim bohuzel nic. jsem rada zase ze mi s ni vsechno co uvarim. miluje svickovou s knedlikem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
10.3.14 22:57
@Ettelwen píše:
@Pizlam No,to bych musela být milionářka, dávat 50kč denně jen za mléko :lol: Vím co myslíš. Jojo, hlavičky už mají svoje a mámy vy se stavte na hlavu :lol:

I kakao jsem mu udelala ze zoufalstvi ale neproslo mi to. Pritom, jaky v tom muze byt rozdil, kdyz to kupovane kakaove kolikrat vypil :cert: A zkousela jsem mu to mleko davat i z hrnku. Rikala jsem si, ze kdyz si to nespoji s tou lahvi, tak ze to treba vypije. Ja hloupa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
10.3.14 22:58
@Mouranek píše:
@Pizlam nenadelame s tim bohuzel nic. jsem rada zase ze mi s ni vsechno co uvarim. miluje svickovou s knedlikem :mrgreen:

Joo, to znam. Omacky by mohl petkrat denne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.3.14 23:00
@Ettelwen píše:
@Pizlam No,to bych musela být milionářka, dávat 50kč denně jen za mléko :lol: Vím co myslíš. Jojo, hlavičky už mají svoje a mámy vy se stavte na hlavu :lol:

Presne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna