11.platová třída,jaký může být plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2182
12.10.17 11:55

Dik vsem! Jizlivym uzivatelkam doporucuji ucit se chovat v diskusich-pta se tu casto uzivatelka v nouzi, ktera napr.jako nyni ja nema moznost zjistit to jinak. Zakladem kazde diskuse je podle mne SLUSNOST. Prijemny den vsem maminkam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
12.10.17 12:18

@Borůvka1990 Ono soukromník si dokáže vydělat hodně, ale kolikrát ti lidi dřou 16hodin 7dní v týdnu, jde to na ukor rodiny. Kdezto státní sektor, tam se časy dodržují, po-pá. No a tituly, tady mám pocit, že pokud to není lékařství, nebo advokacie tak už snad jen vědci (a to je uzké spektrum uplatnění) a pár techniků těží z titulu. Znám ošetřovatelku v nemocnici s titulem ING a je velmi spokojená.

Mám pocit, že poslední dobou se více cenní ruční práce a šikovnost českých ručiček a lidé se nebojí se i patřičně ocenit :mrgreen: vše myšleno v dobrém.

Ale někdy kroutím hlavou nad rozdílností platů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
12.10.17 12:22
@maskovak
@maskovak píše:
@Borůvka1990 No jo…proto se tu vubec ptam, protoze nemam prehled o platech statni spravy a nevim jak to chodi s uznanim praxe atd.

mě třeba uznali praxi v plné výši, a to i takovou, která nesouvisí s oborem, ve kteérm ted pracuju. Ale je tuším stanoveno, že se dá uznat jen do nějáký určitý výše, že třeba od deseti let a více se započte jen těch deset, ale nevím přesně tu dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.10.17 13:47
@chs.jasmin píše:
@Borůvka1990 Ono soukromník si dokáže vydělat hodně, ale kolikrát ti lidi dřou 16hodin 7dní v týdnu, jde to na ukor rodiny. Kdezto státní sektor, tam se časy dodržují, po-pá. No a tituly, tady mám pocit, že pokud to není lékařství, nebo advokacie tak už snad jen vědci (a to je uzké spektrum uplatnění) a pár techniků těží z titulu. Znám ošetřovatelku v nemocnici s titulem ING a je velmi spokojená.

Mám pocit, že poslední dobou se více cenní ruční práce a šikovnost českých ručiček a lidé se nebojí se i patřičně ocenit :mrgreen: vše myšleno v dobrém.

Ale někdy kroutím hlavou nad rozdílností platů.

Znám klasicky zaměstnané truhláře, elektrikáře atd… A ti jsou za vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.10.17 13:48
@Anonymní píše:
@Borůvka1990 Já mám VŠ a pracuji v administrativě v soukromém sektoru za 20 000 hrubého. Jsem z krajského města.

To je smutný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová