Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Antoa píše:Verous7 píše:Jedno je risk, nechtěla jsem riskovat, protože u 1 je menší šance na těhu, ale ani ve snu by mě nenapadlo, že se mi chytnou oběAntoa píše:To vis ze to obe vybojuji,jsou silne a urcite se to zadari a budes mit prekrasny dvojcatka!!!!;) Jsem ze Zabreha.tak doufam ze jsem volbou Repromedy udelala dobre,s manzelem jsme se rozhodli jen pro jedno embryjko…
Já jsem v 8 týdnu, za
tím dvojky, ale uvidíme jestli vybojují obě berušky. Jinak na Repromedu pěji jen chválu!!!
A ty jsi s Šumperka?My tam máme rodiče
. Jsem si říkala, to mě se to stát nemůže. Ale jsem štastná jak blecha.
Tuším, že jedno embryjko je menší šance, ale kdyby se mi uchytili pak obě tak by nás s manželem asi piclo…on už jednu dceru má z předešlého vztahu a spolu bydlíme v celkem malým bytečku…takže nevím, jak by se tady 3 lidi vlezli..ale dnes mi švagrová zrovna říkala, že jich bylo víc a měli ještě menší byt
zvládnout se to dá vždycky…
jessikka píše:Mia77 píše:Jojo, to je ona
Klasickou injekci? Není to ta Cetrotide?
Už se v tom trošku topím v těch injekcích..každá máte ( mě teda příjde) jiné léky a každá jinou dávku…je to individuální, vím..ale je to teda mazec. Kolikrát denně si je pícháte do bříška?
jessikka píše:To máš naprosto v pohodě, já po pěti dnech injekcí měla to stejné. Co den tak mi to potom poskočilo o 1-2mm.
Ahoj holky. Posílám info z UTZ - dneska mám 5. den injekcí. Mám četné folíky vlevo i vpravo, ale max 8mm vpravo a 6mm vlevo. Takže mi navýšili dávku na 150, další UTZ v pátek. Není tato velikost málo?
Dobry vecer,
Pridavam se s ivf s dobrym koncem, take z Repromedy! Zitra jsem oficialne v 5tem tydnu. Prenos jednoho embrya!
Petra2010 píše:držím pěstičky a gratuluji!!!
Dobry vecer,Pridavam se s ivf s dobrym koncem, take z Repromedy! Zitra jsem oficialne v 5tem tydnu. Prenos jednoho embrya!
Petra2010 píše:
Dobry vecer,Pridavam se s ivf s dobrym koncem, take z Repromedy! Zitra jsem oficialne v 5tem tydnu. Prenos jednoho embrya!
ahojky a můžu se zeptat.kdy jsi byla na Et?A gratuluji ![]()
Ahoky děvčata, po malé odmlce se připojuji i já! Včera jsem byla s partnerem pro výsledky genetiky a horm. profilu. No výsledky nejsou vábné - vaječníky už tak dokonale nefungují, tak jsem dostala dlouhý protokol!!!! Budu se muset pěkně dávkovat!:-(( Chudák chlap, má si se mnou užít!Nafasovala jsem Decapeptyl - už od 10.2 a postupně se k tomu přidá ještě Prednison, Anopyrin a stimulovat budu Gonalem - 300 IU( na těch 2 předešlých IVF jsem měla taky Gonal, ale jen 125 IU - postupně ke konci 225 IU)
Po pravdě teď jsem ve fázi zoufalství, bojím se toho všeho, co mě čeká a jen a jen čekám na další MS!!!! ![]()
Přeji vám všem štěstíčko, ať jsou miminka u vás spokojená a daří se jim...... ![]()
Marti neboj, oni ví co dělají!!!Já měla podobný protokol a to si ještě píchám injekce na ředění krve, celou dobu Gonal 262j. a vidíš dočkala jsem se //. Takže nezoufej!!!Nyní musíš být psychicky vyrovnaná a hlavně tomu věřit!!!
Marti, neklesej na mysli, podařilo se i při daleko horších diagnózách. Já taky věřím, že psychika je půl úspěchu. Vím, vím, nařídit se to pozitivní myšlení nedá, to je ono, ale říkej si, že to bude dobré… ![]()
Kdy začínáš se stimulací?
Děvčata, děkuju vám za úžasnou podporu a vzpruhu
Už je to lepší, potřebovala jsem to jen nějak strávit.Jsem pozitivní, vím co mě čekájsou i horší věci a světě!!! A taky když je mi letos 35 let, co jsem čekala?!!!
Mio, já si bud už od 10.2 píchat Decapeptyl,počkám na MS a začnu Gonalem 300 IU asi od 17 počítám, pokud dojde MS jak má. Ale jo, uteče to.....
Holky a co vy, jste doma na rozikovce nebo chodíte do práce? Jaké máte pocity a tak? Jsem zvědavá!!!Antoa a jaké je to čekat dvojčátka? Mějte se hezky ![]()
Antoa píše:
Marti jsem od začátku doma…
Vůbec se nedivím…A nenudíš se doma? Já jsem strašně akční, pořád se něco děje, nedovedu si představit, že zůstanu doma
Ale pokud to bude za potřebí, určitě budu! Ve škole to není zase tak náročné a já mám ještě deváťáky, tak bych je chtěla dovést do konce…uvidíme, to teď jen tak nahlas přemýšlím...... ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.