1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
27.2.15 11:55

No to máte pravdu v březnu tam bude narváno. Já jdu v úterý na konzultaci a pak se bude už jenom čekat na ms. Už at to je. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.2.15 15:30

Trebas se tam potkame :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.2.15 12:53

No teda holky, vy jste se nějak utišily teda! Co je u Vás nového, co vaše embryjka čekáte na trasnfer nebo už někdo máte v bříšku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.2.15 19:46

Ahoj holky, můžu k Vám? :mavam: 3.3.nás čeká druhý pokus KETu, včera jsme se to dozvěděli na gyndě, že jsem už připravená, lepím náplasti Estrapatch60(máte s tímto někdo zkušenost?)… Máme poslední embryjko, tak doufáme… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.2.15 20:25

@Mattu
Ahooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.15 16:22

@Mattu ahoj, vitej. Me v breznu poprve ceka ivf, takze s lekama nemam zkusenosti. Neboj se, urcite ti to vyjde a mimimse uchyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.3.15 23:58

Ahoj @Mattu ty náplasti jsou na zvýšení sliznice a blokují ovulaci. Ja čekám kdy to dostanu a budu lepit taky. Dvakrát zasebou jsem neměla ovulaci takže ted budu mít stimulované cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.3.15 23:59

Jinak já tento vik malovala a zdaleka nejsem u konce ;(

Oskarku??? Co test??? Nedelala jsi??? :-* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.3.15 00:01

A jinak mám pocit ze už jsme čtyři co máme stimulované cyklus tento měsíc, je to normální??? Začínáme repromedu podezřívat ze se na nás domluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.3.15 10:23

Holky, když na vás bude zítra v Repromedě někdo divně koukat, tak neutíkejte :lol: Budu koumat, která jste která :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.15 10:35
@kratjana píše:
A jinak mám pocit ze už jsme čtyři co máme stimulované cyklus tento měsíc, je to normální??? Začínáme repromedu podezřívat ze se na nás domluvili.

Já s tím taky počítám. Napadá mě, že tělo prostě hned nenaskočí první měsíc po stimulaci, proto všechny končíte na stimulovaným KETu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.3.15 11:02

@Kikuška90
Tak já jsem po stimulaci 5 měsíců, jenže u mě se mu nechce už 15 let. Ale máš asi dobrýho tucha, že je prostě tělo líný se nějak snažit, když předtím bylo podpořený dávkama zvenku. Je to prostě záhada nad záhadu to tělo, co se snaží počít miminko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.3.15 08:29

Ja mela stimulku v září. Je to už pul roku. V listopadu 1.ket v nativu. V prosinci si uuž myslela ze nebude ovulace, nakonec ket byl a opět ntiv-vysel napůl. A od ledna se to se mnou táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.3.15 08:30

@missy-m ty mas dnes ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
3.3.15 09:06

@kratjana
Nene, bohužel. Já jdu na UTZ, jak to vypadá se mnou, když beru Duphaston a pevně doufám, že se jdu rovnou domluvit na KET v příštím cyklu. Alespoň takový plán jsme si s Tokarevou řekly před Vánocema. Tak snad to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.