1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
22.2.16 10:54

@kratjana Tak na zítra moc držím pěsti, aby se mimuško zavrtalo. Krajčovičovou jsem měla u jednoho KETu a jak mi moc nesedla, tak tam byla moc hodná. Tak tfuj tfuj tfuj.
Jinak režim myslíš jak? Jako po tom KETu? Já ho měla v pátek, tak jsem celý víkend tak přiměřeně polehávala, odpočívala, sjeli jsme si na nákup. A od pondělí normální režim v práci. Pracuju v kanclu u počítače, takže jsem nepotřebovala žádný omezení. A den před odběrem krve si zajela vlakem na služebku do Prahy.

@Kikuška90 Mně dělali to obyč imuno v Repromedě a i když mi vyšlo v pořádku, tak jsem stejnak prednison brala až do 12tt. Díky němu jsem měla startovací váhu asi dost vysokou, protože jsem za celou dobu zatím přibrala jen 2 kila. Je to děsný svinstvo, ale jestli mělo alespoň malej podíl na tom, že toho prďolku mám v břiše, tak jsem ráda, že jsem ho měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.2.16 10:59
@kratjana píše:
Myslute že vadí když si dám utrogestan o hofku dřív nebo později?

8o 8o 8o To je časově omezený?? Já dodržuju pouze rytmus ráno-odpoledne-večer, ale na hodiny to teda neřeším vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.2.16 10:59

@missy-m ahojky děkuji za odpověď. A jedla jsi něco speciálního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.2.16 11:00

@Kikuška90 no to já nevím právě. Chci si dát teď o něco dřív aby to že mě v práci nevyteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.2.16 11:01

@missy-m Já jsem se na to právě minule ptala Krajčo, protože jsem ten Prednison brala při 1. IVF a ona mrkla na to imuno a říkala, že je to zbytečné. Stejně tak Hromadová mi říkala ted minulý týden, že ho nepotřebuju, čert aby se v tom vyznal :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.2.16 11:01
@kratjana píše:
@Kikuška90 no to já nevím právě. Chci si dát teď o něco dřív aby to že mě v práci nevyteklo.

Já to nikdy neřešila, myslím, že je to úplně jedno. Hodina sem, hodina tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.2.16 11:09

@kratjana Měla jsem určitě o tom víkendu ananas. Ale pak už nic. Nechala jsem to osudu. Popravdě jsem tomu už nevěřila. Počítala jsem s celým novým IVF. A utrogestan jsem taky zaváděla taky jen dle režimu ráno-poledne-večer. Hodiny jsem u toho neřešila.

@Kikuška90 Mám pocit, že co doktor, to absolutně jiný názor. Ale mně teda dávali ten prednison při každém transferu. Marně teď přemýšlím, když jsem byla v květnu a potom až v srpnu, jestli jsem ho brala celou dobu. Ale je dost možný, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.2.16 11:29

@T.martasek Ti verim ty nervy.Me to ceka taky za par dni ty stresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.2.16 11:38

@missy-m Me taky imuno v rep. vyslo dobre, ale rekla jsem doktorovi, ze ho radeji chci nasadit, tak izivam prednison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.2.16 11:42

Holky chci se zeptat uz mi bude koncit stimulace a ode dneska mam trosku bolesti.Neco zapicha na par sekund pak to odezni.Uz se mi i vcera nafouklo bricho.Jsou ty bolesti zadouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.2.16 12:22

Acidum folicum

Holky, ještě jeden dotaz, mám brát acidum folicum, je to vysoký obsah kyseliny listové 10 mg v jedné tabletě. Mám to předepsané na hyperhomocysteinémii, ale už mi dochází, myslíte, že by mi ji předepsali v Repromedě, ona se totiž bez receptu koupit nedá. Mně ji jinak píšou na hematologii v Opavě, ale tam trvá dlouho objednání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.2.16 13:47

@T.martasek ahoj ja ho stale uzivam a mam imuno ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.2.16 13:49

@kratjana je super budu drzet palce mas stejny casy jak jsem mela ja minule utery a na zavedeni jsem mela tu krajcovicovou nebo jak se jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.2.16 14:02

@marenkaF ahojky, myslíš ten prednison? A jak je, jak se cítíš? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.2.16 16:57

@adrusenkaaa Ahojky jakpak dopadla kontrola??uz vis kdy pujdes na opu?? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.