2 dny do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
2.2.11 14:15

2 dny do porodu

Holky?Ted jdu trosku mimo tema,ale myslite ze je nutna s sebou do porodnice kombineza na maleho?Ja mam jen takove teplejsi overaly,kombinezu zatim ne..myslela jsem,ze bych ho normalne oblekla,dala do zavinovacky teple a jeste do fusaku,ale stejne ho poneseme asi ve vajicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
2.2.11 14:18

já teda kombinézu raději mám…přeci jen mrzne a bude na světě chvilinku

• Citovat
  • Upravit
360
5.2.11 10:27

Ahoj, já mám taky kombinézu, ikdyz mam strach, ze bude prckovi trosku vetsi :-) domu ho povezeme ve vajicku - takze mu dam kombinezu a pod to asi jenom nejaky overalek + ho zakryju dekou. v aute bude teplo, tak snad to bude stacit… Ale rozhodni se sama - zalezi jak to mas daleko a jak bude - dneska je treba nadherne - uplne jaro :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.2.11 14:44

Tak jsem zase nakoukla:-) A ještě nikdo nic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.2.11 17:28

Ahoj, tak jak jste na tom holky. Pořád nic. My jsme včera byli na kompletním vyšetření, ale protože na císaře jít odmítám pokud není opravdu vážný důvod tak čekáme do čtvrtka zda se princezna rozhodne vylézt ven. Zítra máme druhý termín, od včera mě bolí břicho, tak se to třeba pohne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
6.2.11 19:25
Maky2302 píše:
Ahoj, tak jak jste na tom holky. Pořád nic. My jsme včera byli na kompletním vyšetření, ale protože na císaře jít odmítám pokud není opravdu vážný důvod tak čekáme do čtvrtka zda se princezna rozhodne vylézt ven. Zítra máme druhý termín, od včera mě bolí břicho, tak se to třeba pohne :-)

dneska 40+2 a stále nic :-(

• Citovat
  • Upravit
3819
7.2.11 11:11
veronikavi píše:
Maky2302 píše:
Ahoj, tak jak jste na tom holky. Pořád nic. My jsme včera byli na kompletním vyšetření, ale protože na císaře jít odmítám pokud není opravdu vážný důvod tak čekáme do čtvrtka zda se princezna rozhodne vylézt ven. Zítra máme druhý termín, od včera mě bolí břicho, tak se to třeba pohne :-)

Ahoj tak já jsem 40+4 a stále nic,pokud neporodím do středy nástup na vyvolání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
7.2.11 11:22
hostbeat píše:
veronikavi píše:
Maky2302 píše:
Ahoj tak já jsem 40+4 a stále nic,pokud neporodím do středy nástup na vyvolání :zed:

takhle brzy tě budou vyvolávat?To je ok,jsem zvědavá jak dlouho nechají mě,to se dozvím zítra

• Citovat
  • Upravit
29
7.2.11 11:55

Ahoj holky, koukám, že se nám ty naše miminka šlechtí, aby přišla na svět krásná. Já mám dnes druhý termín, od rána je mi špatně a ač se snažím uklízet a vařit, tak od toho pořád lítám na wc. Nic moc. Ve čtvrtek se uvidí co bude dál, pevně doufám, že do té doby už třeba bude malá venku. Jak snášíte tyhle poslední dny? Já bych je nejraději prospala. Dny i noci a počkala si jen na to až to přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
7.2.11 12:11
Maky2302 píše:
Ahoj holky, koukám, že se nám ty naše miminka šlechtí, aby přišla na svět krásná. Já mám dnes druhý termín, od rána je mi špatně a ač se snažím uklízet a vařit, tak od toho pořád lítám na wc. Nic moc. Ve čtvrtek se uvidí co bude dál, pevně doufám, že do té doby už třeba bude malá venku. Jak snášíte tyhle poslední dny? Já bych je nejraději prospala. Dny i noci a počkala si jen na to až to přijde :-)

Já mám KO zítra a modlím se,abych už tam nemusela,vím jsem naivní :mrgreen: jinak nejraději bych taky už zbytek prospala,je mi totiž už fakt děsně

• Citovat
  • Upravit
3819
7.2.11 12:56

I mě je holky už hrozně nejen,že mě bolí celý spodek,ale i třísla a je mi mizerně. Nejdřív jsem se toho vyvolání bála,ale te%d už se teším,že to budu mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
7.2.11 12:59
Maky2302 píše:
Ahoj holky, koukám, že se nám ty naše miminka šlechtí, aby přišla na svět krásná. Já mám dnes druhý termín, od rána je mi špatně a ač se snažím uklízet a vařit, tak od toho pořád lítám na wc. Nic moc. Ve čtvrtek se uvidí co bude dál, pevně doufám, že do té doby už třeba bude malá venku. Jak snášíte tyhle poslední dny? Já bych je nejraději prospala. Dny i noci a počkala si jen na to až to přijde :-)

Kolikátý jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
7.2.11 14:27
hostbeat píše:
I mě je holky už hrozně nejen,že mě bolí celý spodek,ale i třísla a je mi mizerně. Nejdřív jsem se toho vyvolání bála,ale te%d už se teším,že to budu mít za sebou.

mě hlavně šíleně tvrdne břícho,a je to nepříjemné..pořád celý dny skoro nonstop :-(

• Citovat
  • Upravit
29
7.2.11 14:31

Dneska máme TP, tak doufám, že se to buď rozjede samo nebo půjdu na vyvolání. Raději bych aby to šlo přirozeně, ale měla jsem trochu problémy s tlakem a hlavně s neustálým zvracením, které mě trápí již pár týdnů, tak bych snad i to vyvolání brala.
Jo, tvrdnutí břicha je nepříjemné, mě to naštěstí trápí jen večer a v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
7.2.11 14:35
veronikavi píše:
hostbeat píše:
I mě je holky už hrozně nejen,že mě bolí celý spodek,ale i třísla a je mi mizerně. Nejdřív jsem se toho vyvolání bála,ale te%d už se teším,že to budu mít za sebou.
mě hlavně šíleně tvrdne břícho,a je to nepříjemné..pořád celý dny skoro nonstop :-(

Mě dnes taky tvrdne břicho víc než jindy,když jsem dnes byla na monitoru,tak to tam taky bylo vidět,ale na porod to bohužel ještě není říkala sestra,měla jsem je tak poloviční,tak třeba se nám to dnes rozjede :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí