2 měsíce po ukončení kojení laktace?

4392
8.2.09 21:54

2 měsíce po ukončení kojení laktace?

Před dvěma měsíci jsem přestala kojit,malý už nechtěl a mlíčko pomalu samo ubývalo,až nakonec nebylo vůbec.Dnes jsem si na bradavkách našla jakoby stroupky,tak jsem si to sundala a zjistila jsem,že mi stále trochu teče mlíko.super!!!!a co teď ?myslíte že mám ještě čekat zda se to zastaví samo?a díky tomu asi také ještě stále nemám MS.
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
8.2.09 22:11

Ivuško, mě teklo mlíko po ukončení kojení přes rok!!!
Sousedka mi říkala, že ještě po dvou letech po ukončení kojení měla po zmáčknutí bradavky mlezivo. Myslím že to nic není, jestli to má vliv na MS netuším, ale po své zkušenosti můžeš mít mlezivo v prsou i rok po ukončení kojení :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.2.09 22:21

Ahoj, a nenapíše ti mudr prášky na zastavení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.2.09 08:00

Ahoj, s tou laktací je to asi v pořádku, ale přijde mi divné, že ještě nemáš menses. Mně dr. říkala, když jsem přestala kojit, že menstruace přijde do 6 týdnů od ukončení kojení…(což tedy nemám ověřeno praxí, protože jsem během těch 6 týdnů otěhotněla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
9.2.09 08:14

Tak jsem volala k dr.To mlezivo,je prý v pořádku,jen to nechat,nemačkat,prý to časem zmizí.a na menstruaci mám čekat 2 měsíce,teprve pak se to bude řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
9.2.09 08:57

Mě se pár měsíců po odstavení starší začala nalévat prsa. Shodou okolností jsem měla tou dobou roční prohlídku na gyndě. Mudra mi napsala prášky (ale mi to jaksi působilo psychické problémy, tak proto), nabrala krev na prolaktin (OK) a poslala na sono. Tam se mudra málem vytočila, proč tam jako jsem, když mlíko může téct i 10 let po odstavení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
9.2.09 11:31

no,tak to tě dobře prohnali a ty léky na ukončení laktace jsou prý svinstvo.já se spíš bála,jestli to nesouvisí s tím že nemám MS,ale prý ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.2.09 14:47

Nemůžeš být těhotná? Já teda mám mlíko (ne mlezivo) už vlastně skoro 4roky nonstop. Dokonce jsem měla mlíko i když jsem brala normální hormonální antikoncepci a to už teda doktor dost zíral… Ale nijak mě to neobtěžovalo, proč by mělo? Když to nestříká, tak proč to řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.2.09 16:37

Si myslím že to kojení na ms zas takový vliv nemá … já jsem kojila a ms dorazila hned po 6tinedělí :twisted: .
Jinak po zmáčknutí vyteče pár kapiček „mlíka“ u mě i po 2,5letech po ukončení kojení. Asi jak se to jednou nastartuje, tak to tam prostě je. Žádný problém v tom nevidím ;).

• Citovat
  • Upravit
4392
9.2.09 19:30

lacenko,těhu test jsem si dělala,nejsem.
mě to jen vylekalo,když píšete že je to normálka,tak jsem ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.5.16 11:11

Ahoj holky, je to bezne, ze po 3/4 roce po ukoncenem kojeni mi stále kape mléko (hodně řídká, skoro čirá tekutina) z prsů, když si mírně stisknu bradavku? Nijak to nestimuluji a všimla jsem si toho až teďka. Možná, že to začlo až teďka. Vyděšeně jsem letěla do lékárny pro test, jestli nejsem těhotná, ale test říkal, že ne :lol: a vzhledem k tomu, že mám přes rok mirenu, tak bych řěkla, že nejsem:D jsem posledníní dobou strasne unavená (ale mam extremne hodne prace), nevím, jestli to s tím souvisí…

poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna