20M - teprve začíná chodit

• Otevřená skupina

Pro maminy dětiček, které nezapadají do tabulek psychomotorického vývoje aneb JEŠTĚ neplazí / nelezou / nechodí / nemluví, i když by měly.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.4.25 19:47

Tak to je sranda kluci jsou jeden tak a druhej tak. Ten náš (2r a necelý měsíc) by už nejradši prošel celej svět, ale nevydá ze sebe ani slovo, tak jsem zvědavá :lol:. U psych. je výsledek pouze: opožděn ve všech směrech vývoje (je jich asi 6 nebo kolik), každej máme posunutej jinak. U neuro taky žádný závěr, genet. testy jsem už odmítla. Syn nám nepříjde už nijak jiný jen jsme pochopili že má své tempo. V Po jsem zvědavá co nám řekne logo. :lol:. Držte se a zkuste se smířit s tím, že je ten váš prostě jen jednoduše svůj a línější nebo má prostě svoje tempo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.4.25 09:30

@atide.akroh A závěr od psycholožky je, že to opoždění dožene? Cítím z tebe pozitivní naladění, takže to chápu takhle. A ty složky, ve kterých ho hodnila, byly podle Gesella? Podle toho hodnotila totiž paní psycholožka malého. Tak držím ještě palce na logopedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.25 10:42

Tak to netuším podle koho nás hodnotila psych. A proč je opožděný se neví. A zda todožene nikdo netuší. Ale ve vývoji nestagnuje a vyvíjí se jak má, jen svým tempem ;) Máme KO jak u psych. tak na neuro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.4.25 10:46

@atide.akroh Jasne, rozumím. Také mi vždy říkali, že je důležité, že to nestagnuje. :) No malého hodnotila v adaptivitě, hrubé a jemné motorice, v řeči - expresivní i receptivní složce a sociálním chováním. Takze taky v šesti složkách, mohlo by to být to samé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny