3 jahůdky,moje zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
20.6.16 19:11

Myslím, že pravdu má obchod, ne ty. Pokud musím mít něco rychle a na určitý datum, tak to píšu do poznámky, popř mailem a ptám se.
OBVYKKLE neznamená, že VŽDY to tak je.

Tímto moc děkuji 3 jahůdky, že moje dcera díky Vám nedostala svůj dárek k narozeninám.

No a tahle věta, ta je už fakt na pleskanec, nesnáším tenhle tón. děkuj sama sobě. Ne obchodu. Pokud chceš něco včas, tak to včas objednej. Nebo ne a pak se nečil, když 7.den nic nemáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bruxa1985
20.6.16 19:13
@atominnka píše:
Myslím, že pravdu má obchod, ne ty. Pokud musím mít něco rychle a na určitý datum, tak to píšu do poznámky, popř mailem a ptám se.
OBVYKKLE neznamená, že VŽDY to tak je.

Tímto moc děkuji 3 jahůdky, že moje dcera díky Vám nedostala svůj dárek k narozeninám.

No a tahle věta, ta je už fakt na pleskanec, nesnáším tenhle tón. děkuj sama sobě. Ne obchodu. Pokud chceš něco včas, tak to včas objednej. Nebo ne a pak se nečil, když 7.den nic nemáš :nevim:

Já jsem včas objednala :lol:

• Citovat
  • Upravit
29577
20.6.16 19:14

@bruxa1985 hysterčíš. Proč objednáváš zboží na vražedný termín? Obchodník má pravdu.
Jen ty si ji nechceš přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.6.16 19:16

@bruxa1985 pokud zboží není skladem a dodání je OBVYKLE 5dní, tak ne, objednalas pozdě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bruxa1985
20.6.16 19:19

Objednala jsem 9.6. dcera má narozeniny 14.6.,ale vzhledem k tomu, že byla do 19.6. mimo ČR, tak to akorát tak vycházelo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
20.6.16 19:24

@bruxa1985 no, to je 6-7pracovních dní a to je sakra málo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
20.6.16 19:26

@bruxa1985 No s lidmi jako ty je fakt radost pracovat :roll: Ještěže je možnost si přečíst reakci druhé strany a každý si může udělat svůj názor. Mimochodem, kdyby jim zboží dodali za těch 5 prac. dní, tak ještě 1 až 2 dny trvá expedice a doprava k zákazníkovi, takže bys zboží měla odhadem dneska. Kdy že to má dcera narozeniny?

• Citovat
  • Upravit
1362

NO s tebou asi nejde dal diskutovat. Taky si myslim, ze neni chyba v obchodu. Jedes si porad dokola dal tu svoji. Objednavam s predstihem i to co je skladem. Kdyz je neco z eshopu radeji pocitam ze se muze neco stat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21726
@bruxa1985 píše:
Objednala jsem 9.6. dcera má narozeniny 14.6.,ale vzhledem k tomu, že byla do 19.6. mimo ČR, tak to akorát tak vycházelo. :mrgreen:

sorry, ale pokud je tam „obvykle“ a zboží je u externího dodavatele, tak musíš počítat i s variantou, že to bude déle. Plus samozřejmě oni to do těch 5 pracovních dnů obvykle od externího dodavatele dostanou a ještě jim může den trvat než to vypraví od nich a než to pošta dodá, tak to jsou klidně další 3 pracovní dny. TAKŽE SUMA SUMÁRUM JSI OBJEDNALA POZDĚ! a tvé chování mi přijde fakt hysterické a nepřiměřené. S obchodem nekomunikuješ, ani se jich nezeptáš, co se stalo, ani jim nedáš vědět, že ti na doručení záleží. a hned je očerníš na webu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.6.16 19:43

No..objednala jsi to pozdě..co chceš slyšet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
20.6.16 19:47

Tohle není chyba obchodu, zbytečně špiníš jejich jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
20.6.16 20:04

Myslím, že je chyba na obou stranách. Ale reakce obchodu je velmi neprofesionální. Chtít stornovat objednávku, protože někdo napsal špatné hodnocení? Ne, někdo by vážně neměl podnikat. Je to i o umění jednat s lidmi.

• Citovat
  • Upravit
455
20.6.16 20:32

@bruxa1985 Ahoj nebudu hodnotit jestli mají pravdu oni nebo ty, jen se mi zda ze jejich reakce není adekvátní, sama pracuji ve firmme kde prijimame objednávky, zasilame atd. a kolikrát by jste některé lidi s prominutím poslali někam, ale to se nedělá, zákazníkovi ať je jakýkoliv se musí vždy vyhovět, jednat s nim slusne a vyjít mu vstříc ať je jakýkoliv, takže reakce obchodu je dle mého prehnana.Kdyz chtěli reagovat na hodnocení, měli napsat něco ve smyslu, ze jbe velmi mezi, ze jsem u ni h nebyla spokojena, omluvit se a nasypat popel na hlavu sobě. Tohhle jednání je neprofesionální, ale takhle se handrnuji baby na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16287
20.6.16 20:52

Objektivně stojí pravda na straně obchodu, v dodací lhůtě se k ničemu nezavázal, ty jsi objednala termín na krev a ani jsi jim nenapsala poznámku, že máš např. o zboží zájem pouze při termínu dodání do xy. Obchod si to ale zkazil neprofesionální odpovědí a stornováním objednávky bez přímého kontaktu se zákazníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
20.6.16 21:29

Tak se na to vykašli. Nerozčiluj se. Mě spíš zarazilo neprofesionální chování toho obchodu. Vždy jsme museli se zákazníkem jednat jako s miláčkem, protože on je pán. A v marketingu se říká, že špatná reklama odradí 20 nových zákazníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová