Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že pravdu má obchod, ne ty. Pokud musím mít něco rychle a na určitý datum, tak to píšu do poznámky, popř mailem a ptám se.
OBVYKKLE neznamená, že VŽDY to tak je.
Tímto moc děkuji 3 jahůdky, že moje dcera díky Vám nedostala svůj dárek k narozeninám.
No a tahle věta, ta je už fakt na pleskanec, nesnáším tenhle tón. děkuj sama sobě. Ne obchodu. Pokud chceš něco včas, tak to včas objednej. Nebo ne a pak se nečil, když 7.den nic nemáš ![]()
@atominnka píše:
Myslím, že pravdu má obchod, ne ty. Pokud musím mít něco rychle a na určitý datum, tak to píšu do poznámky, popř mailem a ptám se.
OBVYKKLE neznamená, že VŽDY to tak je.Tímto moc děkuji 3 jahůdky, že moje dcera díky Vám nedostala svůj dárek k narozeninám.
No a tahle věta, ta je už fakt na pleskanec, nesnáším tenhle tón. děkuj sama sobě. Ne obchodu. Pokud chceš něco včas, tak to včas objednej. Nebo ne a pak se nečil, když 7.den nic nemáš
Já jsem včas objednala ![]()
@bruxa1985 hysterčíš. Proč objednáváš zboží na vražedný termín? Obchodník má pravdu.
Jen ty si ji nechceš přiznat.
@bruxa1985 pokud zboží není skladem a dodání je OBVYKLE 5dní, tak ne, objednalas pozdě. ![]()
Objednala jsem 9.6. dcera má narozeniny 14.6.,ale vzhledem k tomu, že byla do 19.6. mimo ČR, tak to akorát tak vycházelo. ![]()
@bruxa1985 No s lidmi jako ty je fakt radost pracovat
Ještěže je možnost si přečíst reakci druhé strany a každý si může udělat svůj názor. Mimochodem, kdyby jim zboží dodali za těch 5 prac. dní, tak ještě 1 až 2 dny trvá expedice a doprava k zákazníkovi, takže bys zboží měla odhadem dneska. Kdy že to má dcera narozeniny?
NO s tebou asi nejde dal diskutovat. Taky si myslim, ze neni chyba v obchodu. Jedes si porad dokola dal tu svoji. Objednavam s predstihem i to co je skladem. Kdyz je neco z eshopu radeji pocitam ze se muze neco stat..
@bruxa1985 píše:
Objednala jsem 9.6. dcera má narozeniny 14.6.,ale vzhledem k tomu, že byla do 19.6. mimo ČR, tak to akorát tak vycházelo.
sorry, ale pokud je tam „obvykle“ a zboží je u externího dodavatele, tak musíš počítat i s variantou, že to bude déle. Plus samozřejmě oni to do těch 5 pracovních dnů obvykle od externího dodavatele dostanou a ještě jim může den trvat než to vypraví od nich a než to pošta dodá, tak to jsou klidně další 3 pracovní dny. TAKŽE SUMA SUMÁRUM JSI OBJEDNALA POZDĚ! a tvé chování mi přijde fakt hysterické a nepřiměřené. S obchodem nekomunikuješ, ani se jich nezeptáš, co se stalo, ani jim nedáš vědět, že ti na doručení záleží. a hned je očerníš na webu…
Myslím, že je chyba na obou stranách. Ale reakce obchodu je velmi neprofesionální. Chtít stornovat objednávku, protože někdo napsal špatné hodnocení? Ne, někdo by vážně neměl podnikat. Je to i o umění jednat s lidmi.
@bruxa1985 Ahoj nebudu hodnotit jestli mají pravdu oni nebo ty, jen se mi zda ze jejich reakce není adekvátní, sama pracuji ve firmme kde prijimame objednávky, zasilame atd. a kolikrát by jste některé lidi s prominutím poslali někam, ale to se nedělá, zákazníkovi ať je jakýkoliv se musí vždy vyhovět, jednat s nim slusne a vyjít mu vstříc ať je jakýkoliv, takže reakce obchodu je dle mého prehnana.Kdyz chtěli reagovat na hodnocení, měli napsat něco ve smyslu, ze jbe velmi mezi, ze jsem u ni h nebyla spokojena, omluvit se a nasypat popel na hlavu sobě. Tohhle jednání je neprofesionální, ale takhle se handrnuji baby na trhu.
Objektivně stojí pravda na straně obchodu, v dodací lhůtě se k ničemu nezavázal, ty jsi objednala termín na krev a ani jsi jim nenapsala poznámku, že máš např. o zboží zájem pouze při termínu dodání do xy. Obchod si to ale zkazil neprofesionální odpovědí a stornováním objednávky bez přímého kontaktu se zákazníkem.
Tak se na to vykašli. Nerozčiluj se. Mě spíš zarazilo neprofesionální chování toho obchodu. Vždy jsme museli se zákazníkem jednat jako s miláčkem, protože on je pán. A v marketingu se říká, že špatná reklama odradí 20 nových zákazníků.