Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zkušenost nemám, ale vím jistě, že bych se obrátila na pohotovost, ne na emimino ![]()
Pořád by měla fungovat toxikologická linka, ne? Určitě tu dá někdo číslo, asi bude i k dohledání na netu
@Katarina Matuszkoóvá píše:
Dobrý den dámy. Měla bych dotaz..
Malá snědla 2 tablety hormonální antikoncepce (Belara) a teď jsem fakt vyděšená co se může stát. Nemáte některá z vás s tímhle zkušenosti?
Předem děkuji za odpovědi 🙂
Nemusí se stát nic a nebo taky třeba, že to nepřežije. Ale to ti asi nebude vadit. Kdyby jsi o dítě měla strach, tak voláš doktory a nepíšeš na nějaké fórum ![]()
Tak všem děkuji… Volala jsem na toxikologickou linku a dítěti se stát nic nemůže… Musela by sníst celé platíčko
@Šmoulice píše:
Nemusí se stát nic a nebo taky třeba, že to nepřežije. Ale to ti asi nebude vadit. Kdyby jsi o dítě měla strach, tak voláš doktory a nepíšeš na nějaké fórum
No no…
@Šmoulice píše:
Nemusí se stát nic a nebo taky třeba, že to nepřežije. Ale to ti asi nebude vadit. Kdyby jsi o dítě měla strach, tak voláš doktory a nepíšeš na nějaké fórum
Jsi b. bá ![]()
@Šmoulice tak že antikoncepce funguje i proti větším dětem
dobré vědět ![]()
Hlavně že je ok 😊to je důležitý.. Hold si to příště lépe schovej 😊
@Katarina Matuszkoóvá píše:
Tak všem děkuji… Volala jsem na toxikologickou linku a dítěti se stát nic nemůže… Musela by sníst celé platíčko
To bych chtela videt
@JOHNDENVER Prostě se vyděsila a zeptala se tady. A je to vyřešené, tak co ryješ.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den dámy. Měla bych dotaz..
Malá snědla 2 tablety hormonální antikoncepce (Belara) a teď jsem fakt vyděšená co se může stát. Nemáte některá z vás s tímhle zkušenosti?
Předem děkuji za odpovědi 🙂