Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kalla1412 @PeBa: taky máme Mikuláše a jsem teď v 31.tt
A jméno taky doporučuju
No a bolící klouby a celá pánev mě taky docela trápí, bolelo to i s Mikešem, ale mám pocit, že tomu nedělá dobře hlavně ta zima.
@Fruiko Já ti naprosto rozumím. A pak se řekne, že těhotenství není nemoc. Já v prvním těhotenství byla v pohodě, jasně, nějaké bolístky typu nespavost, nevolnosti, hemoroidy a bolesti zad byly, ale to byla sranda. Při druhém to bylo strašný. Chytila jsem chronický zánět žaludku a ze všeho mě příšerně bolelo břicho a záda. Kroutila jsem se jak had, doktoři mi nevěřili. Zlepšovat se to začalo až teď, skoro rok po porodu. Byly to dva kruté roky bolestí, nikomu nepřeji. Chápu, že někdo může zažívat fakt krušné chvilky, zvlášť, když v těhotenství a při kojení Vám doktoři na většinu neduhů nic nedají.
@MartinaIrena no jak píšeš. Já už to vidím tak, že mě se uleví až porodím, protože to moje tělo už to nedává. V prvním těhu sem lítala jak čamrda. V druhém v rámci možností se skoro tříleťačkou a teď potřetí díky bohu za to že jsou holky samostatný. I se mi stalo, že starší sem nezvládla odvézt ani do školy a klátila jsem se nad mísou. Ale paradoxně jsem začátek těhu měla bez blinkání tak si to užívám teď.
@Fruiko Na odlehčení, přečti si něco vtipnýho, ať víš, že v tom nejsi sama
http://www.modrykonik.cz/…ch-9-0xi8el/