Maminky, trpěly jste někdo zvracením a nechutenstvím v 38tt

905
27.1.14 07:05

Maminky trpeli jste nekdo zvracenim a nechutenstvim v 38tt?

Mile maminky prosim o radu. Trpeli jste nejaka nevolnostmi na konci tehotenstvi? Od mynuleho tydne mi je na zvraceni nebastim uplne normalne jak jindy spis min malicko abych se :poblion: prujem nemam, ze by to byla strevni chripka. V sobotu jsem mela silene poslickove bolesti a prujem, ze jsem myslela ze rodim nicmene to preslo a predpokladam ze strevni chripka by probihala jinak. Zacinam byt unavena a mam obavu, aby mimi melo vse co potrebuje. Dekuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.1.14 07:08

Neboj, mimino si vezme co potřebuje. Jinak ano, jak jsem nevolnosti na začátku zvládla přejíst, tak na konci jsem blila. Naprosto bez varování - venku do křoví a tak. Stejně vyvolávali až čtrnáct dní po termínu. Ale říká se, že se tělo před porodem čistí - zvracením, častou stolicí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.1.14 07:10

Ja uz jsem s toho tehptenstvi posledni dva mesice vyrizena prvne kasel ryma pak opar zase kasel ryma a ted prozmenu bliju. Ja uz musim byt tak procistena, ze uz bych mohla mit porozeno. Jestli to bude trvat do terminu v unoru tak zdechnu:( 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
27.1.14 07:52

Taky to tak mam na wc chodim i 4× denne, curani neni mozne spocitat. Poslicci uz vic jak tyden, nejvic v noci. Od sesteho mesice porad kasel, ryma. Ted se mi ke vsemu zhorsila plet. :( At uz to je za nama :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
27.1.14 08:13

Zvracela jsem v tehotenstvi od zacatku do konce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
27.1.14 08:27

@Fruiko Já měla takové nevolnosti při druhém dítku. Posledních několik týdnů mi bylo zle od žaludku. Podle doktora to bylo tím, jak mimčo tlačilo na orgány a žaludek to asi odnášel nejhůř :think:.
A při prvním těhotenství jsem zvracela při porodu. To mi tenkrát asistentka také říkala, že je to tím, jak se mi hýbe žaludek, a potom mi bylo zle ještě i po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
27.1.14 08:48

Jo měla jsem to od žlučníku. Pořád mi bylo dobře a od toho 34tt až do porodu 42+1 mi bylo zle. Snědla jsem bramborák nebo něco smaženého, tak se mi udělalo zle. Živa jsem pak byla jen na rohlíkách, sýrech, zelenině a ovoci. Pořád jsem pila mátový čaje (mě to uklidňovalo žaludek) a jedla febichol. Trvalo mi to asi tak ještě 3 měsíce po porodu, než si tělo zase zvyklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.1.14 10:30

Holky to je hrozny me rekl mudr v sobotu ze to mam urco strevni chripku, ale kdy to trva par hodin a pak se pobliju jen kdyz se vic najim… pritom chut k jidlu mam. No zkusim byt dnes fakt na diete a uvidim uz sem vypila 4hrnecky caje a snedla par piskotu. To podle me neni virpza. Jinak tehotenstvi vubec nedavam. Prvni bylo uplne ok sem litala jak camrda. Druhy v ramci moznosti dobry ale ted nechapu od zacatku do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí