30days shred pro baculky 95kg - výsledky

Anonymní
6.11.17 15:11

30days shred pro baculky 95kg-výsledky

Ahojky všem… prosím o anonym z pochopitelných duvodu :)

Mám na 166 cm skoro 97 kg. Momentálně už 2 měsíce hubnu pod dohledem trenera. nastavili jsme si hubnutí pomalu cca -3 kg měsíčně abych neměla vytahanou kuži a zakládáme to hlavně na stravě.
Pohyb mám jen okrajově spíš pro zábavu a aby si tělo zvyklo. Chodím k trenerovi 2× týdně cvičit na zpevnění těla cca 300 min a pak ještě cca 30 min chuze na páse.

Nechci hubnout rychle a chci aby mě to bavilo, takže proto pomalejší tempo.
Spolu s dojížděním a prací ráno vstávám v 5:30 a vracím se v 19:40 takže na cvičení doma moc prostoru ani energie není.

Nicméně tedka mám 20.12. speciální příležitost a ráda bych přeci jen asi větší výsledky a hlavně viditelné.

Kolegyně s podobnou váhou říkala, že viděla výsledky už 4 den ale nebavilo jí to tak nevydržela cvičit dýl jak týden.

Chtěla jsem se zeptat zda je tu někdo podobný tedy cca 30 let, do 170 cm a okolo 100kg kdo Jillian 30 days shred cvičil a měl nějaké výsledky?

A případně zda se s výsledky svěříte i třeba foto atd? jde mi hlavně jaké jste měli ubytky přes spodní břicho, pas a horní stehno?

Vím, že holčiny co mají navíc 3-4kg mají ubytky cca 2 cm, ale zajímalo mě jaké jsou ubytky u nás barokních žen když máme z čeho brát :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.11.17 15:14
@Anonymní píše:
Ahojky všem… prosím o anonym z pochopitelných duvodu :)

Mám na 166 cm skoro 97 kg. Momentálně už 2 měsíce hubnu pod dohledem trenera. nastavili jsme si hubnutí pomalu cca -3 kg měsíčně abych neměla vytahanou kuži a zakládáme to hlavně na stravě.
Pohyb mám jen okrajově spíš pro zábavu a aby si tělo zvyklo. Chodím k trenerovi 2× týdně cvičit na zpevnění těla cca 300 min a pak ještě cca 30 min chuze na páse.

Nechci hubnout rychle a chci aby mě to bavilo, takže proto pomalejší tempo.
Spolu s dojížděním a prací ráno vstávám v 5:30 a vracím se v 19:40 takže na cvičení doma moc prostoru ani energie není.

Nicméně tedka mám 20.12. speciální příležitost a ráda bych přeci jen asi větší výsledky a hlavně viditelné.

Kolegyně s podobnou váhou říkala, že viděla výsledky už 4 den ale nebavilo jí to tak nevydržela cvičit dýl jak týden.

Chtěla jsem se zeptat zda je tu někdo podobný tedy cca 30 let, do 170 cm a okolo 100kg kdo Jillian 30 days shred cvičil a měl nějaké výsledky?

A případně zda se s výsledky svěříte i třeba foto atd? jde mi hlavně jaké jste měli ubytky přes spodní břicho, pas a horní stehno?

Vím, že holčiny co mají navíc 3-4kg mají ubytky cca 2 cm, ale zajímalo mě jaké jsou ubytky u nás barokních žen když máme z čeho brát :)

oprava cca 30 min cvičení né 300 min :)

• Citovat
  • Upravit
185
6.11.17 15:17

Já ji cvičila, je super a velmi náročné, první týden jsem nemohla ani chodit, chce to vydržet, ale pro tvoji nadváhou se zatím moc nehodí, je tam hodně poskoku a trpěly by tím tvoje klouby, u mě došlo ke zpevnění celkem vyditelnemu, na kila ani moc ne ale Cm určitě. Dodržuje stravu a hodně chod v tempu několikrát tydne, nebo do posilky, mas ještě více než měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24207
6.11.17 15:21

Já v době, kdy jsem zkusila toto cvičení, jsem měla cca 93 kg. Cvičení pomáhalo, přesné úbytky ti nepovím, ale vnímala jsem zpevnění, ale odrovnala jsem si kolena, či hlavně jedno koleno, potažmo bederní páteř. Po nynějších zjištění mám bolesti kolene od páteře. Takže jestli máš úbytky při současném stavu, pokračovala bych, max. bych třeba přidala chůzi, třeba o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.17 15:38

Zdravím :) Já jsem teda měla 80 kg při cvičení a opravdu pozor na klouby!!! cvičila jsem 2 měsíce. První 1. level měsíc a 3. level druhý měsíc (2. level mi nevyhovoval) a opravdu pozorna klouby… už přes 6 měsíců Jillian nemohu cvičit, Mám stále bolesti v koleni a v kyčli. Opravdu cvičte opatrně a jakmile někde něco začne bolet, dát pauzu. Jinak já shodila 7 kg a bylo to na mě i vidět. Bohužel, kvůli tomu, že mě teď vše bolí, když se začnu hýbat, jsem zase něco nabrala :D A.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.17 15:39

Ještě dodávám, že jsem cvičila v botek k tomu určených a s podložkou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.17 16:09

Holky, koncem srpna jsem měla 80kg/165cm, navštívila jsem výživovou poradkyni. Projela mě přístrojem, ukázala mi 20kilový kbelík tuku, který musí dolů. Vyfasovala jsem jídelníčky, kuchařky s recepty. První týden byl krušný - chutě byly. Od druhého týdne mi to přijde automatické. Cvičím 1× týdně - v podstatě lážo plážo. A mám 69.5kg!! Źádný drastický klouby ničící cvičení. Jen změna jídelníčku. Každý měsíc jdu na kontrolní proměření a dostanu další kuchařky. Paní razí rozumný přístup - jídlo musí chutnat a být pestré.
Podotýkám, že nehladovím.
Např.
snídaně - 2 míchaná vajíčka, 50g pečiva, zelenina.
svačina - 200g ovoce
oběd - 150g masa, 100g příloha, zelenina
svačina - jogurt nebo mozarella s rajčaty
snack - mrkvové hranolky s dipem (Lučina jogurtina + kari)
večeře - grilovaný Hermelín Figura se zeleninou nebo třeba ryba se zeleninou
Fakt jím chutně, zdravě a hubnutí jde samo.

• Citovat
  • Upravit
bibie
6.11.17 16:19

S vysokou vahou bych Jillian necvicila, odrovnala by jsi si klouby a znechutilo by te to. Drz se cviceni pod dohledem trenera a na specialni prilezitost, kde se chces ukazat, si kup poradne stahovaci pradlo a slusive obleceni s doplnkem, dej hlavu nahoru a narovnej se, tak budes kocka a bud na sebe pysna, protoze uz mas predse prvni uspechy!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.17 16:52
@Anonymní píše:
Holky, koncem srpna jsem měla 80kg/165cm, navštívila jsem výživovou poradkyni. Projela mě přístrojem, ukázala mi 20kilový kbelík tuku, který musí dolů. Vyfasovala jsem jídelníčky, kuchařky s recepty. První týden byl krušný - chutě byly. Od druhého týdne mi to přijde automatické. Cvičím 1× týdně - v podstatě lážo plážo. A mám 69.5kg!! Źádný drastický klouby ničící cvičení. Jen změna jídelníčku. Každý měsíc jdu na kontrolní proměření a dostanu další kuchařky. Paní razí rozumný přístup - jídlo musí chutnat a být pestré.
Např.
svačina - 200g ovoce
Fakt jím chutně, zdravě a hubnutí jde samo.

bezvadný ale na to se neptám :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.17 16:55

@hanaross @elen-ka @bibie

no o kolenech vím, ale co sme projížděla internet tak se prý dá v pohodě hopsavý cviky vynechat a koupím nějaký kvalitnější boty a podložku.

ubytky mám a vím že do toho termínu nějakých ještě 7 kg cca dám dolu ale ráda bych to tedka vyjimečně podpořila ještě něčím kde jsou fakt velký výsledky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.17 16:56
@Anonymní píše:
Zdravím :) Já jsem teda měla 80 kg při cvičení a opravdu pozor na klouby!!! cvičila jsem 2 měsíce. První 1. level měsíc a 3. level druhý měsíc (2. level mi nevyhovoval) a opravdu pozorna klouby… už přes 6 měsíců Jillian nemohu cvičit, Mám stále bolesti v koleni a v kyčli. Opravdu cvičte opatrně a jakmile někde něco začne bolet, dát pauzu. Jinak já shodila 7 kg a bylo to na mě i vidět. Bohužel, kvůli tomu, že mě teď vše bolí, když se začnu hýbat, jsem zase něco nabrala :D A.

no sem slyšela že když se vynechají hopsavý cviky a člověk cvičí pomalu a na podložce s botama že se to dá ale že to chce vynechat to hopsání no…

• Citovat
  • Upravit
185
6.11.17 17:06

Zase tak velký výsledky nečekej jde spis o zpevnění a v pohodě to není, je to sestavené proto aby to mělo nějaký účinek a ne aby si každý vynechává co se mu nehodí, to pak nemusíš ani cvičit je to zbytecne, radši pokračuj v tom co děláš a přidej si třeba jízdu na rotopedu tím jsem zhubla dost, ale chce to aspoň 3× týdne 40 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
6.11.17 17:17

Pro tebe je dulezite hubnout tuk-tzn cardio cviceni jako chuze, kolo, beh. Shred je na svaly, ty ti pres ten tuk nebude videt, takze pokud chces neco viditelneho pridej vic pohybu nez posilovani. Pokud to budes hrotit, tak budes mit vyssi vydej nez prijem a telo se rozhodi, ty si uskodis a skoncis s opacnym vysledkem. Trener ti nastavil pohyb na zaklade kalorii, ktere prijmas, je na nem aby ti poradil nejlepe.

• Citovat
  • Upravit
24207
6.11.17 17:19

Zakladatelko, souhlas s @hanaross . Pokud chceš přidat na pohybu, buď ten rotoped, nebo svižné procházky venku, či případně orbitrek či něco podobného, nebo přidej posilovací cviky doma. Vytvoří se ti svaly a ty ti budou pak spalovat při celodenní činnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
6.11.17 17:19
@Anonymní píše:
Např.
svačina - 200g ovoce
Fakt jím chutně, zdravě a hubnutí jde samo.

To zni az neuveritelne ;) co to je za poradkyni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková