Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gynex brala švagrová i její manžel… nevím přesně jak, ale snad kapku denně, miminko čekali asi po dvou měsících od začátku užívání gynexu. Nevím, jestli to bylo tím, ale 3 roky před tím se jim nepodařilo těhu. Tak pokud by to u nás byli taky planý naděje, jdu do gynexu. Jaké s ním máte zkušenosti vy?
Já dobré.
V létě jsem otěhotněla po druhém měsíci kapání (kapu ale 3× denně 9 kapek), bohužel to dopadlo jak to dopadlo.
Tak uvidíme ted.
Ale předtím i ted, mi výrazně upravil špinění před ms, které bývalo i pět, šest dnu.
Ahojky ženy,
tak u mě žádná změna. MS pořád nikde a dnešní test bílý jako snížek…
Doufám, že zase nebudu muset na píchanec, aby vůbec MS přišla.
Já Gynex vůbec neznám. Čtu o něm poprvé… Ale nejspíš je to šikovný pomocník, co?
Potřebovala bych něco na úpravu cyklu. Prostě nepřichází sama od sebe… Poradíte? Prosím… ![]()
vandamara píše:
Ahojky, tak sice clearblue neukázal druhou, ale dnes odpoledne mi to stejně nedalo, protože ms nikde a ejhle, druhá je tam a sílítak snad se nám zadařilo. jupí. Co ostatní snažilky, jak jste na tom od 3.10. ?
Jééééé no tak to je super zpráva!!!!!!!!!
Blahopřeji ![]()
Rozmarynka11 píše:
Ahojky ženy,
Já Gynex vůbec neznám. Čtu o něm poprvé… Ale nejspíš je to šikovný pomocník, co?
Potřebovala bych něco na úpravu cyklu. Prostě nepřichází sama od sebe… Poradíte? Prosím…
Zkusila bych i ten gynex. Holky s dlouhým nebo rozházeným cyklem chválily.
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:Zkusila bych i ten gynex. Holky s dlouhým nebo rozházeným cyklem chválily.
Ahojky ženy,
Potřebovala bych něco na úpravu cyklu. Prostě nepřichází sama od sebe… Poradíte? Prosím…
Fáákt?? Nejspíš je to asi na předpis, co?
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:Fáákt?? Nejspíš je to asi na předpis, co?Rozmarynka11 píše:Zkusila bych i ten gynex. Holky s dlouhým nebo rozházeným cyklem chválily.
Ahojky ženy,
Ne ne, není. Jsou to „jen“ bylinné kapky
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:Ne ne, není. Jsou to „jen“ bylinné kapkylokofa píše:Fáákt?? Nejspíš je to asi na předpis, co?Rozmarynka11 píše:Zkusila bych i ten gynex. Holky s dlouhým nebo rozházeným cyklem chválily.
Ahojky ženy,
No super a kde se dají koupit? Jak a kdy se užívají? ![]()
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:No super a kde se dají koupit? Jak a kdy se užívají?Rozmarynka11 píše:Ne ne, není. Jsou to „jen“ bylinné kapkylokofa píše:Fáákt?? Nejspíš je to asi na předpis, co?Rozmarynka11 píše:Zkusila bych i ten gynex. Holky s dlouhým nebo rozházeným cyklem chválily.
Ahojky ženy,
Kde u tebe v okolí nevím, já je beru ve zdravé výživě od firmy energy.
Beru je od 1DC 3× 9 kapek po dobu tří týdnu a pak týden pauza.
Ty jsi zlato Lokofo. Zkusím tu zdravou výživu, máme tu dva takové obchůdky. A ještě jeden dotaz… Jak příjdu na to, kolik si mám kapat?
Rozmarynka11 píše:
Ty jsi zlato Lokofo. Zkusím tu zdravou výživu, máme tu dva takové obchůdky. A ještě jeden dotaz… Jak příjdu na to, kolik si mám kapat?
Na krabičce je dávkování, já ho měla přímo od paní z firmy energy.
Eventuelně, kdyby jsi nesehnala, tak objednat na netu nebo u nás objednává i lékárna.
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:
Ty jsi zlato Lokofo. Zkusím tu zdravou výživu, máme tu dva takové obchůdky. A ještě jeden dotaz… Jak příjdu na to, kolik si mám kapat?Na krabičce je dávkování, já ho měla přímo od paní z firmy energy.
Eventuelně, kdyby jsi nesehnala, tak objednat na netu nebo u nás objednává i lékárna.
Děkuji Ti za informace, jsi hodná…
V pondělí pro něj vyrážím ![]()
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:Děkuji Ti za informace, jsi hodná…Rozmarynka11 píše:
Ty jsi zlato Lokofo. Zkusím tu zdravou výživu, máme tu dva takové obchůdky. A ještě jeden dotaz… Jak příjdu na to, kolik si mám kapat?Na krabičce je dávkování, já ho měla přímo od paní z firmy energy.
Eventuelně, kdyby jsi nesehnala, tak objednat na netu nebo u nás objednává i lékárna.V pondělí pro něj vyrážím
Je k němu i docela obsáhlý leták, kdyžtak si popros i o něj.
není nic ztraceno, dnes… tři dny po zkoušení clear blue digital, nám ukázal krásnou druhou právě mamatest 10. tak opatrně slavíme
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. 11.9. jsem měla MS, a včera (27.cyklu) odpoledne jsem si zkusila test (Woman secret „Baby“) a do 10 sekund vylýtla slabší čárka (žádný duch, prostě čárka). Dneska ráno jsem zkusila mamatest spolu s tim woman s. Na obou se objevila hnedka do pár sekund, ale na Mamatestu docela silná na tom druhym slabší. Mám nepravidelnou MS max. do 35 dní. Říkám si, jestli to není jen tím, že to mám dostat a ta hladina HCG je stouplá, že to na testu ukáže, ale pak to dostanu. Co myslíte, kdy je dobrý jít k doktorovi, aby vůbec něco na ultrazvuku bylo vidět (pokud něco vůbec bude)? Díky moc