3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
30.9.11 20:18
dirli píše:
A jaký test?… jestli se můžu zeptat?

mamatest 10. k upřesnění 3.9 MS ovulka podle testu 20.9. je asi brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 20:19
dirli píše:

mamatest 10. k upřesnění 3.9 MS ovulka podle testu 20.9. je asi brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
Anet11 píše:
Holkz, vydržet - testujeme až v pondělí!!! :wink:

To se nedá :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
dirli píše:

mamatest 10. k upřesnění 3.9 MS ovulka podle testu 20.9. je asi brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 20:20
dirli píše:
Anet11 píše:
Holkz, vydržet - testujeme až v pondělí!!! :wink:
To se nedá :-) :mrgreen:

ale fakt neda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.11 20:22
michaellevik píše:
dirli píše:
mamatest 10. k upřesnění 3.9 MS ovulka podle testu 20.9. je asi brzo :think:

Jj to je určo brzo… :-) Takže hlavu vzhůru - třeba jsi :-) Na znakču testu jsem se ptala protože já měla ducha a tím samým testem jako ty.. tak jsem chtěla vyloučit, že jsem si ho namluvila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 20:24
dirli píše:
michaellevik píše:
dirli píše:
Jj to je určo brzo… :-) Takže hlavu vzhůru - třeba jsi :-) Na znakču testu jsem se ptala protože já měla ducha a tím samým testem jako ty.. tak jsem chtěla vyloučit, že jsem si ho namluvila :zed:

a maš i nějake příznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.9.11 20:27

Já si říkám, že raději počkám, než aby to pak bylo nejasné a stejně to ničemu nepomůže, jen se zvýší naděje. Ale já jsem úplně na začátku snažení, takže pokud tady budu strašit několik měsíců, tak budu asi mluvit jinak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.11 20:28
michaellevik píše:
dirli píše:
michaellevik píše:
dirli píše:
Jj to je určo brzo… :-) Takže hlavu vzhůru - třeba jsi :-) Na znakču testu jsem se ptala protože já měla ducha a tím samým testem jako ty.. tak jsem chtěla vyloučit, že jsem si ho namluvila :zed:

Jj mám ale to co mám za příznaky mohou být i docela příznaky MS - takže podbřišek mě bolí - nebo spíše pobolívá, někdy více a někdy méně ale už je to cca týden… jinak mám vysoko čípek, poslední dny mě hrozně svědí bradavky a chvilkama mám pnutí v prsou - žádné zkušenosti s prsy předtím nemám nikdy jsem nic necítila, tak nevím co to je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.9.11 20:30

Tak to vypadá nadějně :wink:

dirli píše:
michaellevik píše:
dirli píše:
michaellevik píše:
dirli píše:
Jj mám ale to co mám za příznaky mohou být i docela příznaky MS - takže podbřišek mě bolí - nebo spíše pobolívá, někdy více a někdy méně ale už je to cca týden… jinak mám vysoko čípek, poslední dny mě hrozně svědí bradavky a chvilkama mám pnutí v prsou - žádné zkušenosti s prsy předtím nemám nikdy jsem nic necítila, tak nevím co to je… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 20:31

a měříš BT?? jinak s tema prsama to vypada nadějně :palec: no ale uvidíš každopadně dej vědět jak v tom pokračuješ ja budu hlasit taky každou změnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.11 20:41
michaellevik píše:
a měříš BT?? jinak s tema prsama to vypada nadějně :palec: no ale uvidíš každopadně dej vědět jak v tom pokračuješ ja budu hlasit taky každou změnu

BT neměřím mě z toho hrabalo… :nevim: určo budu hlásit co a jak :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 20:43

jo a jinak prej v těhotensví vám i ovu test ukaže pozit někdy dřív než tehu test . pár holek to zkoušelo a vyšlo jim to. prej omylem testli ovu tešili se z // čarek pak zklamani protože zjistili že je to ovu test a pak testli TT a byli tam taky//. tak že zase radost ja skoušela taky ovu a testovaci čarka slabší tak že asi taky nic. no to bylo jen tak pro zajimavost. pujdu do hajan rano do prace tak at se trošku prospím. pa a zítra :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.11 20:44
michaellevik píše:
jo a jinak prej v těhotensví vám i ovu test ukaže pozit někdy dřív než tehu test . pár holek to zkoušelo a vyšlo jim to. prej omylem testli ovu tešili se z // čarek pak zklamani protože zjistili že je to ovu test a pak testli TT a byli tam taky//. tak že zase radost ja skoušela taky ovu a testovaci čarka slabší tak že asi taky nic. no to bylo jen tak pro zajimavost. pujdu do hajan rano do prace tak at se trošku prospím. pa a zítra :huban: :mavam:

Papapa a dobrou noc :-) Určitě si dáme vědět.. á jdu také zítra do práce.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.10.11 09:41

Ahojky všem :mavam:
Tak poslušně hlásím, že jsem zatím netestovala a čekám do pondělka. Testíky se na mě culí z poličky, ale držím s váma (některýma ) :lol:
Ty, které jste našly // moooc blahopřeji a doufám, že v pondělí nás bude víc…
Já příznaky pořád žádné. Jen mě pobolívají záda. Jakoby nad pánví, ale to žádný příznak těhotenství asi nebude :mrgreen:
Jinak krásnou sobotu všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital