Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kotaska91 to mi vysvětloval dr že mezi tabletkami a tím šumákem je rozdíl jiná výroba atd…sice nevím v čem může být jiný když jde o magnezium jako tak ale asi jo, proptpže po tabletách mi nic není, šumák=projímadlo u mě.
Já měla taky ke konci těhotenství průjem a dr mi řekl že to je tim jak se stahuje děloha že to masíruje ty střeva a jde to ven takhle no ![]()
No dneska mi bylo i řečeno, že mám nízko bříško, tak snad tam ještě chvíli vydrží… ![]()
Tak sem zase o něco chytřejší
jsem ve 37tt a už mám taky 3. den průjem. Myslela sem si, že to možná bude magneskem, ale asi ne pač já mám v tabletách. Tak to bue určo to čištění před porodem ![]()
Doufám, že ne
ale řekla mi to skorotchýně a švagrová (ta rodila před 4 měsíci)
tak snad ne… v pondělí mi dr žíkala, ať to ještě týden vydržím
to já bych to vydržela, ale nezáleží to jen na mě, že? ![]()
Jo mě taky dr. v 35tt porad strasil at se snazim jeste tyden vydrzet
O te doby se snazim co nejvic odpocivat a nenamahat se abych se treba nezacala moc otvírat a otvírání se mi zastavilo
Ted doufám, že vydrží do konce pěkně tam kde má být ![]()
Já mám taky trošku strach, ale nějak se pořád přesvědčuju, že budu mít určitě rychlý a snadný porod…nějak si nepřipouštím, že by to mohla být hrůza
Navíc jak sem měla ty křeče při tom průjmu, tak sem měla strach, že kdybych měla začít rodit, tak ani kontrakce nepoznám…to už tak člověk začíná blbnout :-/