34+1 otevřená na špičku prstu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
21.11.13 16:21
Hm, tak to je nějaká bota, nevidím důvod, proč by se jako měl takhle brzy vyvolávat porod. Kontakce tam být samozřejmě můžou, čípek ze nezkracuje, jen je propustný na prst, to já měla mnohem pokročilejší nálet a nikdo se nevzrušoval. Kontrakce jsou běžné, jsou to poslíčci, příprava dělohy k porodu, je to celé divné. Já byla dokonce otevřená na 3cm, to znamená čípek pryč a fakt otevřená, ne že je čípek propustný, nikdi mě nikam neposílal, rodila jsem sama za tři dny, až tělo spustilo kontrakce k porodu.
@Martiinka píše:
@terinka4444 @Vemas no právě že tak jak to píšu je to i napsaný ve zprávě, a při tom mi řekla že malej je uplně v pořádku, i doktorka co mi dělal utz mi řekla že vše je oki.. a pak mi tamta dr mě prohlížela čípek řekla že se mi nezkracuje ale že sem otevřená na špičku prstu a že mam přiští tejden příjd na kontrolu a že mě pošle i na monitor a pokud tam budou kontrakce nebo se ji tam nebude něco zdát že mě pošle na sál..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.11.13 16:22

@Fjodorka ubec nvm co mi to tam vyblila do zpravy když vy mi píšete uplně něco jineho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.11.13 16:24

@terinka4444 no já jsi v pondělí zajdu do poradny nemocnice tam v pondělí ordinuje jiná dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.11.13 16:25

@Martiinka A co je přesně v té zprávě? Cituj… Mně do zprávy píše vždycky nález, nikoliv možné postupy do budoucna (tedy kromě zmínce o laktaci, ale to je můj konkrétní problém, který se musí sledovat)… Proč by kdokoliv do zprávy psal nějaké „coby kdyby“? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
21.11.13 16:37

A nemohla tym len mysliet ze by ta presunula do pece nemocnice? :-) inak je to divne, mne vyhrozovali predcasnym a rodila som presne v termine :-D a tvoj nalez som mala vyrazne skor a nik nic nerobil :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.11.13 16:54

@pata308 no ja byla v poradně v nemocnici jsem v rizikovce kůli cukrovce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.11.13 16:55

@Fjodorka hned ti to pošlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
21.11.13 16:56

@Martiinka tak to vyhrožování sekci bude spíš z důvodů cukrovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.11.13 17:01

@Janyyy no ale při tom mi dr řekla že malej je uplně v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.11.13 17:23

@terinka4444 Subj. pp cití, nekrvácí vp zach kontrakce 0, břicho netvrdne.
Zevně děloha podelně ovolni, normotonicka, PPHL, SF 29 cm
Vag: čípek na falangu, centrálně, hrdlo pro špičku prstu, dále uzavřeno naléhá hlavička v zachovalém VB,
nekrvácí, odebráno GBS infekce
UZ u nás 21.11.2013 jeden živý plod v PPHL II EFW 2200g, placenta zadní stěně vysoko NH (dr mňuková)
Závěr : gravidita 34+1 dle uz
GDM na inzulínu nelze vyloučit MODY DM,
DOPOR : na kontrolu za 1 tý. včetně CTG, při kontrakcích, odtoku VP krvácení absenci pohybu kontrola na porodním sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.11.13 17:29

@Martiinka Já tu zprávu chápu tak, že pokud bys měla kontrakce k porodu = rozjetý porod, tak se prostě rodí (ty ostatní indikace jsou jasné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.11.13 17:33

@Svistice takže pokud bych měla kontrakce nebo bych začla krvácet nebo by mě odtekla plodovka nebo bych neměla pohyby tak prostě jdu hned rodit chápu to dobře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
21.11.13 17:33

@Martiinka Já to rozumím tak, že příští týden jdeš normálně na kontrolu do poradny + monitor a jen kdyby do té doby ti začli kontrakce nebo praskla voda, máš se hlásit na por. sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.11.13 17:36

@dari74 Oki děkuju :* už mám aspoň jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.11.13 17:37

@Martiinka Nejsem doktor. Ale když Ti odteče plodovka, tak se snad musí porodit do 48 hodin, krvácení v tomhle týdnu už taky značí nějaký problém (třeba předčasně se odlučující placentu), pokud nejsou pohyby tak je jasné, že mimi je minimálně v ohrožení. Tam se pak už nic jiného než rodit nedá. :nevim:
Já myslím, že vzhledem k té cukrovce prostě pokud bys měla jakékoliv náznaky začínajícího porodu nebo toho, že se mimču nevede úplně dobře, tak tě prostě chtějí mít pod kontrolou = nejlépe na sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí