38 tt připravena k porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7065
22.11.14 12:17

Kdyby jsi měla náběh na preeklampsii tak při nejmenším chodíš obden k dr.Kde ti budou odebírat moc na bílkovinu + měření tlaku. Popřípadě ti mohou nasadit ještě dopegyt, Kontrolovali by časteji miminko. Takže bych to také tak horké neviděla pokud máš jít na KO až za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
22.11.14 12:18
@verulicek píše: :zed: :zed: :zed: mám pocit že to dítě ti tlačí spíš na mozek

8o Jinak se cítíš v pohodě jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.14 12:30

Holky děkuji za radu ale najdou se tady i některé které umí jen urážet například verulicek.
Mažu příspěvek. Tohle nemám zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
22.11.14 12:31

@verunkaii88 Buď v pohodě hold je někdo trošku dneska mimo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
22.11.14 12:35

@verunkaii88 Já jsem to taky nepochopila, ale prď na ní ;) Hlavně ať jste s miminkem v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
22.11.14 12:35
@2468 píše:
8o Jinak se cítíš v pohodě jo? 8o
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.11.14 15:45

Nevím, co jste na tom nepochopily. Vyhánět dítě násilím 37+něco je tak na facku ne na radu. Že je vše připraveno k porodu neznamená, že ho má dotyčná vyvolávat! Kdyby to bylo třeba, tyto kroky udělá lékař. Prostě ty děti tam chtějí ještě zůstat a asi mají důvod ne?! Vydrželas to tolik týdnů tak už tě dva nebo tři nezabijou. Pokud jsi dítě chtěla, i s tímto jsi musela počítat. Pokud bys měla komplikace a porod by bylo třeba uspíšit, neboj se, že by ti to lékař neřekl. Ale v 38. týdnu vyhánět násilím dítě a „pomáhat“ mu…jak chceš, ale pak se nediv, že tě to ten drobek nechá při porodu pěkně vyžrat. :nevim: Co to nechat na přírodě? :P No já už raději komentovat nebudu, ale svůj názor jsem měla potřebu rozvést, aby se objasnila situace i pro ty, které nepochopily napoprvé :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
22.11.14 15:49
@verulicek píše:
Nevím, co jste na tom nepochopily. Vyhánět dítě násilím 37+něco je tak na facku ne na radu. Že je vše připraveno k porodu neznamená, že ho má dotyčná vyvolávat! Kdyby to bylo třeba, tyto kroky udělá lékař. Prostě ty děti tam chtějí ještě zůstat a asi mají důvod ne?! Vydrželas to tolik týdnů tak už tě dva nebo tři nezabijou. Pokud jsi dítě chtěla, i s tímto jsi musela počítat. Pokud bys měla komplikace a porod by bylo třeba uspíšit, neboj se, že by ti to lékař neřekl. Ale v 38. týdnu vyhánět násilím dítě a „pomáhat“ mu…jak chceš, ale pak se nediv, že tě to ten drobek nechá při porodu pěkně vyžrat. :nevim: Co to nechat na přírodě? :P No já už raději komentovat nebudu, ale svůj názor jsem měla potřebu rozvést, aby se objasnila situace i pro ty, které nepochopily napoprvé :mavam:
:mrgreen: sis potrebovala schladit zahu? :lol: jako kdyby sex, dlouhy prochazky, vana atd. diteti tak strasne ublizovaly, ze to stoji za takovou reakci. Stejne ho tim nevyzene, to vsechny vime. Ale reagovat takhle… To je krapet ujety
  • Citovat
  • Upravit
22.11.14 17:14
@verulicek píše:
Nevím, co jste na tom nepochopily. Vyhánět dítě násilím 37+něco je tak na facku ne na radu. Že je vše připraveno k porodu neznamená, že ho má dotyčná vyvolávat! Kdyby to bylo třeba, tyto kroky udělá lékař. Prostě ty děti tam chtějí ještě zůstat a asi mají důvod ne?! Vydrželas to tolik týdnů tak už tě dva nebo tři nezabijou. Pokud jsi dítě chtěla, i s tímto jsi musela počítat. Pokud bys měla komplikace a porod by bylo třeba uspíšit, neboj se, že by ti to lékař neřekl. Ale v 38. týdnu vyhánět násilím dítě a „pomáhat“ mu…jak chceš, ale pak se nediv, že tě to ten drobek nechá při porodu pěkně vyžrat. :nevim: Co to nechat na přírodě? :P No já už raději komentovat nebudu, ale svůj názor jsem měla potřebu rozvést, aby se objasnila situace i pro ty, které nepochopily napoprvé :mavam:

Jestli jsi četla můj příspěvek pořádně tak já vyvolávačky nechci, ale ty mi navrhla sama doktorka! Takže nechápu tvojí reakci, ptala jsem se jen slušně co by pomohlo miminku k přirozenému porodu nic víc a moc dobře vím že miminko si to rozhodne samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
23.11.14 19:34

@verulicek Tos trochu přestřelila, na sexu, procházkách, maliníkovém čaji a podobných „vyháněcích“ prostředcích není nic špatného a naopak tato aktivita může prospět lepšímu porodu… To, že se stejně mimino rozhodne podle svého je věc druhá, ale pokud to pomůže psychice matky, tak je to pozitivní a ničemu neškodící činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.11.14 19:39

@verunkaii88 nic. Opravdu vyjde, až bude jeho čas, k porodu je připravená polovina ženských, ale to nic neznamená.
Tělo si samo určí, vyvolávat porod je mnohdy cesta do pekel.
Vydrž, konec někdy není úplně fajn, ale z vlastních zkušeností radím počkat, až si plod řekne sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 15:06

Dotaz

Dobrý den maminky chtěla jsem se jen zeptat čekám první miminko a první termín mám 15.4 a druhý 26.4 kdybych porodila dám příklad třeba 12.4 a nebo 20.4 byl by malej v inkubátoru nebo už by nemusel děkuji

• Citovat
  • Upravit
5939
26.3.20 15:17

Na co inkubátor, to by se ti musel narodit daleko dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.20 15:41
@mamule42 píše:
Na co inkubátor, to by se ti musel narodit daleko dřív.

Dobře moc dekuju já jen že sem koukala právě na internet a všude píšou něco jineho tak sem se zeptala i tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.20 15:46

@mamule42 je to cca týden zpátky co sem měla už poslíčky tak můžu se ještě jen zeptat od kdy uz by malého do inkubátoru nedali? A dali mi ho normálně na pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí