Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já mám taky podobnou zkušenost. Začalo to tak že mému doktorovi, se zdálo že je mimi malé a od posledního ultrazvuku málo vyrostlo, tak mě objednal do porodnice na podrobnější ultrazvuk (prutoky, měření plodové vody), byla jsem 38+něco, už nevim přesně, bylo to před vikendem tak jsem jen měla chodit na měření ktg. 39+0, jsem byla v porodnici, kde to všechno změřili, a bylo to na spodní hranici normy, tak si mě tam už nechali, že primář zitra rozhodne, kdy budou vyvolávat. No a dopadlo to tak, že jsem v noci začala rodit
a ráno v 10 hod byla malá na světe
Prostě věděla, že už to tam pro ni není nejlepší a tak šla ven sama ![]()
Ahojky,
to samé jsem si prožívala před 10ti lety, málo plodové vody, špatný průtok pupečníkem, a malej špatně rostl porod v 34týdnu císařem: Filip měl 2kg a 43cm. Měsíc jsme byli na neonatologii,,, ale neboj dnes dokáží zázraky
syn je v naprostém pořádku - ve škole samé jedničky
Drž se ![]()
@Bauerkaa píše:
A nepamatujete si ty hodnoty těch průtoků?
Tak to netuším, mě ani žádnou hodnotu sna d neříkali, papír jsem nedostala, protože si mě tam nechávali.
Tak mě zase pěkně poslali domů..dementi, fakt!!jiná doktorka, jinej názor..řekla mi, že plodovka už se neobnoví, že záznam v naprostém pořádku a ty průtoky, že by spíš vadilo, kdybych je měla vyšší, než nižší..ach jo..už jsem byla nachystaná a ted zase tohle.. ![]()