38+2-výrazně málo plodové vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
7.9.12 12:34

Jasně, takto jo :mrgreen: :mrgreen:, ale vůbec mi neřekl, kolik mimi váží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.9.12 12:49

Tak já mám taky podobnou zkušenost. Začalo to tak že mému doktorovi, se zdálo že je mimi malé a od posledního ultrazvuku málo vyrostlo, tak mě objednal do porodnice na podrobnější ultrazvuk (prutoky, měření plodové vody), byla jsem 38+něco, už nevim přesně, bylo to před vikendem tak jsem jen měla chodit na měření ktg. 39+0, jsem byla v porodnici, kde to všechno změřili, a bylo to na spodní hranici normy, tak si mě tam už nechali, že primář zitra rozhodne, kdy budou vyvolávat. No a dopadlo to tak, že jsem v noci začala rodit :mrgreen: a ráno v 10 hod byla malá na světe :D Prostě věděla, že už to tam pro ni není nejlepší a tak šla ven sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
7.9.12 12:53

Ahojky,

to samé jsem si prožívala před 10ti lety, málo plodové vody, špatný průtok pupečníkem, a malej špatně rostl porod v 34týdnu císařem: Filip měl 2kg a 43cm. Měsíc jsme byli na neonatologii,,, ale neboj dnes dokáží zázraky :D syn je v naprostém pořádku - ve škole samé jedničky ;) Drž se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.9.12 13:34

A nepamatujete si ty hodnoty těch průtoků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.9.12 15:00
@Bauerkaa píše:
A nepamatujete si ty hodnoty těch průtoků?

Tak to netuším, mě ani žádnou hodnotu sna d neříkali, papír jsem nedostala, protože si mě tam nechávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
8.9.12 10:32

Tak mě zase pěkně poslali domů..dementi, fakt!!jiná doktorka, jinej názor..řekla mi, že plodovka už se neobnoví, že záznam v naprostém pořádku a ty průtoky, že by spíš vadilo, kdybych je měla vyšší, než nižší..ach jo..už jsem byla nachystaná a ted zase tohle.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí