3D Chilli tablety na hubnutí - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.1.18 12:57

3D Chilli - tablety na hubnutí

Ahoj holky. Omlouvám se za anonym, ale chtěla bych se do léta zbavit svých kil navíc… Mám momentálně po druhém porodu 92Kg a už se na sebe nedokážu podívat. Ráda bych si v létě oblékla sukni aniž bych se musela stydět. Hodlám přestat žrát a začít zdravě jíst. Samozřejmě přidám i pohyb…
Uvažuji o koupi tablet na pomoc přihubnutí. Znáte je někdo? Opravdu mají takové výsledky? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.1.18 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Omlouvám se za anonym, ale chtěla bych se do léta zbavit svých kil navíc… Mám momentálně po druhém porodu 92Kg a už se na sebe nedokážu podívat. Ráda bych si v létě oblékla sukni aniž bych se musela stydět. Hodlám přestat žrát a začít zdravě jíst. Samozřejmě přidám i pohyb…
Uvažuji o koupi tablet na pomoc přihubnutí. Znáte je někdo? Opravdu mají takové výsledky? Děkuji

nemají žádné výsledky, jen prachy z Tebe vytáhnou.. nic zázračného neexistuje, musíš makat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.1.18 13:08

Pravidelná strava a pohyb, hlavně NEdojídat po dětěch, pokud začneš už teď a ne ZÍTRA, tak do léta budeš mít postavičku jako lusk. Mamča si koupila kolečkové brusle a jezdila s kočárkem po parku na bruslích,…je to sice možná komická představa, ale opírala se o kočárek s bráchou a kila šla dolu rychle, když se „mučila“ hodinu v parku, pak ještě doma na pasu a do toho začala zdravě a pravidelně jíst. Určitě to schodíš, chce to ovšem pevnou vůli a trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
2.1.18 13:11

Tablety jsou k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.1.18 21:57

Souhlasím s ostatními - tablety nejsou k ničemu. Důležité je vytrvat, hlídat si stravu (někdy udělá opravdu zázrak jen to, že jak píšeš, přestaneš „žrát“). A dostatek pohybu. https://www.emimino.cz/…i-kila-pryc/ Tady je hubnoucí skupina v novém roce, tak se přijď připojit a podporovat se, určitě tam spoustu tipů najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.18 19:17

Děkuji všem za názory. To dojídání po dětech jsem asi můj největší problém :roll: Je mi líto to vyhodit :oops:

• Citovat
  • Upravit
1.2.18 20:45

S vahou dolu

Nevim jak 3d chilli, ale jestli bojujes z nadvahou tak radu mam..
Jsem mama 5 deti a po 5 porodu jsem nabrala a nemohla schodit..z puvodnich 70 kg jsem vyskocila na 120 kg. Celych 8 let jsem bojovala s nadvahou nez jsem nesla k lekari ve velke britani a ten mi predepsal Xenical 120g 84 tablet zacala jsem ho brat ale samozrejme jsem musela upravit jidelnicek. Upravila jsem jidelnicek na 1500 kcal denne a 30 minut chuze prochazkou. Za 14 mesicu jsem spadla na vhu 82 kg..takze mohu rict ze tablety zabiraji, ale ne tak ze si clovek vezme kouzelnou pilulku a kila jsou pryc. Musi se tomu pomoci. Je k dostani i v cechach pouze na lekarsky predpis a jsou celkem financne narocne. Stoji okolo 1300kc na 84 dni. Ale funguji zarucene s trochou snahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.3.18 06:44

Jakýkoliv přípravek zaručující zhubnutí je PODVOD!!! I v případě, že je jako doplněk stravy, jsou to vyhozené peníze. Řiďte se zdravým rozumem, pokud by opravdu zázračná tableta existovala, nebylo by obézních lidí v řadách celebrit, podnikatelů kdekoliv ve světě… zkuste vygooglovat lidi z FB, kteří doporučují cokoliv z reklam! Neexistují!!! Proč není možné vkládat komentáře pod reklamou, pouze odkaz objednat?! A na závěr: ano, malá chilli paprička denně, šťáva ze syrové červené řepy, vymačkaný grapefruit…vše detoxikuje, dopomáhá k ozdravným reakcím. Ale to nemusí člověk vynakládat tisíce a přispívat podvodníkům!!! Sama mám 10 kg navíc. Stačí disciplína ve stravování, pohyb, regulovat životosprávu…mám to vyzkoušené, funguje to. Otázkou zůstává, zda má člověk pevnou vůli se tím řídit. Já jí nemám, proto pořád kila navíc. Ale nikdo by mě nepřesvědčil, že v případě jakýchkoliv bobulí budu zdravá a štíhlá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
3.3.18 06:59

@Elena59 :palec: úplně přesně :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.3.18 09:02

@Martina Sh Tablety nepomohly, ale ta správná životospráva. Také jsem obézní a dlouho jsem tvrdila, že nemůžu dát kila dolů. Stačilo málo. Jíst pravidelně, zmenšit porce(hlavně přílohy),přidat zeleninu a od 8.1. mám dole 12,5 kila. Teď už to nejde jak ze začátku, ale 0,8-1kg za týden je jistota. Přitom nemám téměř žádný pohyb.Chce to jen chtít a pevnou vůli k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.18 23:51

@arada
Tablety pomohly protoze pri nizkokaloricke diete vylucuji tuky z tela ven..prave proto ta nizkokaloricka dieta..kdybych jedla denne kilo bucku tak ani krabicka Xenicalu denne by nepomohla..staci si Xenical 120mg najit na googlu a neco si o nem precist..kazdy ma svuj spusob a postoj k hubnuti..me to pomohlo, ale samozrejme to nikomu nevnucuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.3.18 06:51

S tabletama neporadím, ale tyhle věci obecně moc nepomáhají. Pokud můžeš, ideálně investuj do osobního trenéra. Já jsem chodila 1× týdně na hodinu a i tak to bylo znát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.4.18 22:26

Ahoj, podlehla jsem recenzím na složení a funkčnost. Ono, když člověk jenom dodržuje ten jejich jídelníček, tak začne hubnout. Používala jsem teď tabletky 5 dní v režimu turbo a musela přestat. I přesto, že jsem zvyklá na ostrá jídla, tak se mi na patře v ústech udělali puchýře a palí mě celé trávicí ústrjí od krku po žaludek, zhorší se vždy to vždy, když něco jím, nebo se napiju „nedejbože“ vody s citronem (už 2dny) Jsem této reakce zaskočená, v recenzích jsem nalezla jen kašel po chilli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.4.18 09:05

@Larynxa Pokud reaguješ puchýři a takovým velkým pálením, sniž dávku. A zkus zajíst bílým jogurtem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.18 11:38

@Martina Sh mam na to podobny nazor. Procitala jsem plno recenzi a podle me se plno lidi zameri jen tabletky a mysli, ze to je vsechno a bude to fungovat. Pritom se mysli i na zdravou a pravidelnou stravu. i kdyby to melo jen ten efekt, ze me to dokope neco delat, protoze to stalo tolik penez a dopomuze mi to zmenit muj zivotni styl, tak jen dobre. videla jsem to u me mamky - naucila se pravidelne jist dle jejcih jidelnicku, ted uz si to nedokaze predstavit jinak. A ano hlavnim impulsem byly tyto tabletky, kdyz zkousela jine diety, tak je nedokazala dorzovat a k vyzivovemu poradci se bala jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková