Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nedávala jsem si novoroční předsevzetí nikdy, co chci, to změním kdy se mi zachce. Ale přeji pevnou vůli ![]()
@radkka píše:
Nedávala jsem si novoroční předsevzetí nikdy, co chci, to změním kdy se mi zachce. Ale přeji pevnou vůli
Což o to - pevná vůle
jde o to si to hlavně zautomatizovat, tudíž i méně pracovat a více se věnovat i sobě ![]()
Nedělám to. Se zdravou stravou jsem začala ze dne na den v průběhu roku. Nepotřebuji jiný rok. Co chci dělám hned. Koníčky závidím a přeji ať změny vyjdou
Přestanu v noci vyjidat nutellu. Fakt. Jen co dojím tu otevřenou sklenici ![]()
@Tichošlápek píše:
Přestanu v noci vyjidat nutellu. Fakt. Jen co dojím tu otevřenou sklenici
To mi připomíná mě, když zahajuji dietu - sežeru všechno, co při dietě jíst nebudu, aby to tu nestrašilo (za večer) ![]()
@Lannie píše:
Taky nedavam, ale letos chci zhubout
Letos? Tak to by mě zajímalo, nějaká pilulka, ktera skutečně funguje?
![]()
@radkka správně. Je potřeba začít s čistým štítem. Pripadne lednicí ![]()
To je pěkný, taky si dám závazek - nebudu jíst nutellu a nebudu kouřit. A hned si to odfajfknu jako splněné - nutela mi nechutná a jsem nekuřák.
Ještě bych si mohla dát závazek, že nebudu kecat, co?
@radkka Hodně štěstí zdraví a sil v novém roce!
@radkka píše:To mi připomíná mě, když zahajuji dietu - sežeru všechno, co při dietě jíst nebudu, aby to tu nestrašilo (za večer)
@inkakřivák píše:
To je pěkný, taky si dám závazek - nebudu jíst nutellu a nebudu kouřit. A hned si to odfajfknu jako splněné - nutela mi nechutná a jsem nekuřák.
Ještě bych si mohla dát závazek, že nebudu kecat, co?
@radkka Hodně štěstí zdraví a sil v novém roce!
Děkuji, tobě také
![]()
@Tichošlápek píše:
@radkka správně. Je potřeba začít s čistým štítem. Pripadne lednicí
No jasně
![]()
@merlose píše:![]()
![]()
to znám
Tak to mě těší, manžel si ze mě dělá srandu
![]()
Ahoj holky, tak nam rok 2017 zachvilku konci a já začala přemýšlet, co všechno chci od Nového roku změnit. Už si to skoro sepisuji - pravidelna péče o pleť, více se věnovat svým koním - především častěji jít na vyjížďku, zaměřit se na zdravější jídlo - konečně porazit cukrovku… A co vy? Jak jste na tom?