Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@la_amanita píše:
Co se tyce konicku, rada bych navazala naa rok 2017, nebyl vubec spatny. Jinak uz ted vim, ze zacatek v praci bude ve znameni jedne neprijemnosti, a vubec to v praci bude asi vesele. A jinak se budu vdavat na jare a pak se snazit otehotnet, tak na to jsem zvedava.
@Kelsey píše:
Ucitelstvi ekonomickych predmetu pro SS.
Bakalarku vidim smer psychologie nebo pedagogika. Puvodne jsem ji chtela vypracovat, jako muj navrh ucebnice (do technologie pripravy pokrmu, protoze mam stredni hotelovku), ale na ekonomickych je bestie oponent, ktera letos smetla dve, ze plagiat, te se potrebuji vyhnout. Pritom vse opravdu psali. Tak nevim. Uz mesic se rozhoduji. Pracuji na ZS, tak to mi zavrhli, ze je to mimo studium.
Jsem ve fazi, ze mam vypsanych 10 variant temat, ktere se mi dobre ctou a budu psat oponentum, jestli muze byt. Driv nez rozhodi seznam temat vsem.
Jinak mam fobii si stoupnout pred komisi a mluvit. Nejvetsi problem. Ze strachu mam okno a zakoktam se.
Já si dodělala učitelství odborných předmětů na SŠ. Tam i pracuju. Z pedagogiky i psychologie toho mám dost, klidně se pak ozvi. ![]()
@merlose píše:
Já si dodělala učitelství odborných předmětů na SŠ. Tam i pracuju. Z pedagogiky i psychologie toho mám dost, klidně se pak ozvi.
Dekuji si moc hodna. Snad se nekdy na hotelovku, take propracuji
.
@merlose píše:
hezkýýýý, já mám od srpna matiku a fyziku
Super
![]()
@radkka píše:To mi připomíná mě, když zahajuji dietu - sežeru všechno, co při dietě jíst nebudu, aby to tu nestrašilo (za večer)
Jojo, neco jako „dnes jsem zahajil dietu. Krok cislo jedna, odstranit vse nezdrave z domu…bylo to moc dobre
“
@Horse.Lady píše:
Ahoj holky, tak nam rok 2017 zachvilku konci a já začala přemýšlet, co všechno chci od Nového roku změnit. Už si to skoro sepisuji - pravidelna péče o pleť, více se věnovat svým koním - především častěji jít na vyjížďku, zaměřit se na zdravější jídlo - konečně porazit cukrovku… A co vy? Jak jste na tom?
Pokud bys byla z okolí Zlína, jsem schopná ti pomoci ve všech bodech kromě cukrovky. Pro mě by byla velká motivace, kdybys mě naučila jezdit na koni. Koně zbožňuji od mala, ale nemám příležitost. Klidně bych to venčení koní provozovala s tebou. Jak jen by to se dvěma dětmi v rámci možností šlo… ![]()