Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Min. silvestr jsem si rekla, ze v roce 2017 otehotnim. To se podarilo, v roce 2018 snad v poho porodim. A jinak si preji zdravi a stesti cele moji rodine.
@Anna766 píše:
Stačí když cukrovka neporazí tebe viď?
@scentini to je super
k nam tretatko nechce, tak si asi poridim to štěně
@Kelsey píše:
1. vybrat si dobre tema bakalarky
2. modlit se, abych mela dobreho opomenta, ktery me nesestreli, nepotopi
3. vytisknout statnicove otazky a dostat je do hlavy (do prosince vetsinu)![]()
4. odnaucit se nervacit a vic si verit (zkousky)
5. stejny rok, jak letos (nebyl vubec spatny)
Co děláš? Já mám teď třetí čerstvé státnice, třeba bych mohla pomoct (můj cíl - dělat dobré skutky)
![]()
@merlose píše:
Co děláš? Já mám teď třetí čerstvé státnice, třeba bych mohla pomoct (můj cíl - dělat dobré skutky)![]()
Já budu brzo psát semestrální práci, a to poprvé…to jsem na sebe teda taky zvědavá.
@merlose píše:
@Anna766 Na jaké téma?
To je právě to že nevím. Už jsem měla psát, plánovala jsem to přes vánoční svátky že se do toho pustím. Ale onemocněl nám lektor, poslali náhradu, takže přednášky se konaly, ale nikdo nám neřekl co máme psát a co a jak. A já jak je to poprvé, vím prd. Dozvědět bych se to měla teď na první lednové přednášce.
@Anna766 píše:
To je právě to že nevím. Už jsem měla psát, plánovala jsem to přes vánoční svátky že se do toho pustím. Ale onemocněl nám lektor, poslali náhradu, takže přednášky se konaly, ale nikdo nám neřekl co máme psát a co a jak. A já jak je to poprvé, vím prd. Dozvědět bych se to měla teď na první lednové přednášce.
to naštve
@merlose píše:
to naštve
Spíš mě to vystreslo, protože poctivě chodím na přednášky (hodně mě to baví, žeru to
)mám stoprocentní docházku a pak tohle…no i lektor je jen člověk a může onemocnět.
@Anna766 píše:
Spíš mě to vystreslo, protože poctivě chodím na přednášky (hodně mě to baví, žeru to)mám stoprocentní docházku a pak tohle…no i lektor je jen člověk a může onemocnět.
a co děláš za obor, jestli můžu být zvědavá?
@merlose píše:
a co děláš za obor, jestli můžu být zvědavá?
Historie a přírodověda.
@Anna766 píše:
Historie a přírodověda.
hezkýýýý, já mám od srpna matiku a fyziku
Co se tyce konicku, rada bych navazala naa rok 2017, nebyl vubec spatny. Jinak uz ted vim, ze zacatek v praci bude ve znameni jedne neprijemnosti, a vubec to v praci bude asi vesele. A jinak se budu vdavat na jare a pak se snazit otehotnet, tak na to jsem zvedava.
@Tichošlápek píše:
@scentini to je superk nam tretatko nechce, tak si asi poridim to štěně
Zkus si to rict jako ja.
V roce 2018 otehotnim. A ono to vyjde, drzim pesti.
@merlose píše:
Co děláš? Já mám teď třetí čerstvé státnice, třeba bych mohla pomoct (můj cíl - dělat dobré skutky)![]()
Ucitelstvi ekonomickych predmetu pro SS.
Bakalarku vidim smer psychologie nebo pedagogika. Puvodne jsem ji chtela vypracovat, jako muj navrh ucebnice (do technologie pripravy pokrmu, protoze mam stredni hotelovku), ale na ekonomickych je bestie oponent, ktera letos smetla dve, ze plagiat, te se potrebuji vyhnout
. Pritom vse opravdu psali. Tak nevim. Uz mesic se rozhoduji. Pracuji na ZS, tak to mi zavrhli, ze je to mimo studium.
Jsem ve fazi, ze mam vypsanych 10 variant temat, ktere se mi dobre ctou a budu psat oponentum, jestli muze byt. Driv nez rozhodi seznam temat vsem.
Jinak mam fobii si stoupnout pred komisi a mluvit. Nejvetsi problem. Ze strachu mam okno a zakoktam se.