Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@radkka píše:
Tak to mě těší, manžel si ze mě dělá srandu![]()
Máme to úplně stejně ![]()
@Tichošlápek píše:
Přestanu v noci vyjidat nutellu. Fakt. Jen co dojím tu otevřenou sklenici
Mam podobna odhodlani. Az porodim, najet na zdravejsi stravu a shodit vsechno, co pred detma nebylo (idealne), dokopat se dodelat skolu, vic se venovat cisteni pleti (presne!
), vratit se k jezdeni (pokud deti dovoli), vic a pravidelneji doma uklizet, predelat obyvak… ocekavam, ze z mych „predsevzeti“ se podari jen ta, ktera jsou hodne pravdepodobna - aka „porodim“, „neotehotnim“, „ukoncim studium - nejak“…
Drzim palce a koniky v dobrem zavidim!
@Markéta80 píše:
@Horse.Lady porazit cukrovku chceš jak
jako Zeman, ne? ![]()
@Markéta80 píše:
Stačí když cukrovka neporazí tebe viď? ![]()
Žádné změny nejspíš neplánuji
ale jedna změna nás čeká na konci července narodí se nám poklad tak to pro nás s přítelem bude obrovská změna ![]()
Jinak všem přeji Krásný Nový Rok**** ![]()
@Markéta80 píše:
Už jsem na dobré cestě, změnila jsem doktora - tudíž i léčbu a mám o polovinu lepší hodnoty - teď jeste další půlku dolů a mám vyhráno
a jak konkrétně? Mám jiné léky + podpůrně k tomu změna stravy na téměř bez sacharidovou a doufám, že bude klid ![]()
@Horse.Lady píše:
Ahoj holky, tak nam rok 2017 zachvilku konci a já začala přemýšlet, co všechno chci od Nového roku změnit. Už si to skoro sepisuji - pravidelna péče o pleť, více se věnovat svým koním - především častěji jít na vyjížďku, zaměřit se na zdravější jídlo - konečně porazit cukrovku… A co vy? Jak jste na tom?
nic, chci ráno v klidu dorazit do práce, aniž bych narazila na nějaký ožralý hovado, toť můj nejbližší cíl
nikdy neplánuju a už vůbec nesepisuju, je to nanic..
@radkka píše:To mi připomíná mě, když zahajuji dietu - sežeru všechno, co při dietě jíst nebudu, aby to tu nestrašilo (za večer)
Jo, já právě snědla k večeři celý kýbl čoko zmrzliny…aby mě v tom novém roce nepokoušel..a do roku 2018 s čistým štítem a prázdným mrazákem!
1. vybrat si dobre tema bakalarky
2. modlit se, abych mela dobreho opomenta, ktery me nesestreli, nepotopi
3. vytisknout statnicove otazky a dostat je do hlavy (do prosince vetsinu)
![]()
4. odnaucit se nervacit a vic si verit (zkousky)
5. stejny rok, jak letos (nebyl vubec spatny)
@Pandulka píše:
Jo, já právě snědla k večeři celý kýbl čoko zmrzliny…aby mě v tom novém roce nepokoušel..a do roku 2018 s čistým štítem a prázdným mrazákem!
Ja mela mix (citronovou, karamel-cokolada, jahoda-vanilka).
Dneska jsem, ale extremne rozezrana, ale stihla jsem rano cvicit
.
@Kelsey @Pandulka Ja zrovna snedla kyblik vanilkove s makadamovymi ořechy od haagendas. Teď to zaleju trochou sampusu a dietka je komplet