Změny v roce 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16548
31.12.17 17:08
@radkka píše:
Tak to mě těší, manžel si ze mě dělá srandu :cert: :mrgreen:

Máme to úplně stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Horse.Lady
31.12.17 17:10
@Tichošlápek píše:
Přestanu v noci vyjidat nutellu. Fakt. Jen co dojím tu otevřenou sklenici :mrgreen:
:D super předsevzetí :D a ještě k tomu pridat " nebudu kupovat nutelu" držím palce :palec:
  • Citovat
  • Upravit
59374
31.12.17 18:00

@Horse.Lady porazit cukrovku chceš jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
31.12.17 18:33

Mam podobna odhodlani. Az porodim, najet na zdravejsi stravu a shodit vsechno, co pred detma nebylo (idealne), dokopat se dodelat skolu, vic se venovat cisteni pleti (presne! :D), vratit se k jezdeni (pokud deti dovoli), vic a pravidelneji doma uklizet, predelat obyvak… ocekavam, ze z mych „predsevzeti“ se podari jen ta, ktera jsou hodne pravdepodobna - aka „porodim“, „neotehotnim“, „ukoncim studium - nejak“… :D Drzim palce a koniky v dobrem zavidim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.17 18:36
@Markéta80 píše:

jako Zeman, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148384
31.12.17 18:39
@Markéta80 píše:

Stačí když cukrovka neporazí tebe viď? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
31.12.17 18:43
@merlose píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to znám

To jsem rada, ze nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
31.12.17 18:43

Žádné změny nejspíš neplánuji :) ale jedna změna nás čeká na konci července narodí se nám poklad tak to pro nás s přítelem bude obrovská změna :srdce:

Jinak všem přeji Krásný Nový Rok**** :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Horse.Lady
31.12.17 18:54
@Markéta80 píše:

Už jsem na dobré cestě, změnila jsem doktora - tudíž i léčbu a mám o polovinu lepší hodnoty - teď jeste další půlku dolů a mám vyhráno ;) a jak konkrétně? Mám jiné léky + podpůrně k tomu změna stravy na téměř bez sacharidovou a doufám, že bude klid :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
31.12.17 19:04
@Horse.Lady píše:
Ahoj holky, tak nam rok 2017 zachvilku konci a já začala přemýšlet, co všechno chci od Nového roku změnit. Už si to skoro sepisuji - pravidelna péče o pleť, více se věnovat svým koním - především častěji jít na vyjížďku, zaměřit se na zdravější jídlo - konečně porazit cukrovku… A co vy? Jak jste na tom? :think:

nic, chci ráno v klidu dorazit do práce, aniž bych narazila na nějaký ožralý hovado, toť můj nejbližší cíl :lol: nikdy neplánuju a už vůbec nesepisuju, je to nanic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
31.12.17 19:30
@radkka píše: :pankac: To mi připomíná mě, když zahajuji dietu - sežeru všechno, co při dietě jíst nebudu, aby to tu nestrašilo (za večer) :pankac:

Jo, já právě snědla k večeři celý kýbl čoko zmrzliny…aby mě v tom novém roce nepokoušel..a do roku 2018 s čistým štítem a prázdným mrazákem!

• Citovat
  • Upravit
74217
31.12.17 19:37

1. vybrat si dobre tema bakalarky
2. modlit se, abych mela dobreho opomenta, ktery me nesestreli, nepotopi
3. vytisknout statnicove otazky a dostat je do hlavy (do prosince vetsinu) :oops: 8)
4. odnaucit se nervacit a vic si verit (zkousky)
5. stejny rok, jak letos (nebyl vubec spatny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.17 19:39
@Pandulka píše:
Jo, já právě snědla k večeři celý kýbl čoko zmrzliny…aby mě v tom novém roce nepokoušel..a do roku 2018 s čistým štítem a prázdným mrazákem!

Ja mela mix (citronovou, karamel-cokolada, jahoda-vanilka).
Dneska jsem, ale extremne rozezrana, ale stihla jsem rano cvicit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.12.17 19:44

@Kelsey @Pandulka Ja zrovna snedla kyblik vanilkove s makadamovymi ořechy od haagendas. Teď to zaleju trochou sampusu a dietka je komplet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
31.12.17 20:00

@Kelsey @Tichošlápek
Díky, hned si nepřijdu tak moc prasoidně… :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie