Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky ve 13, nebo 14tt to ještě poznat není, protože to mají obě pohlaví stejné a vypadá to jako klučík. Ale až po tomhle týdnu, se tam začně utvářet zbytek! Takže doktor, co to tvrdí na stopro a řekne kluk a je to pak kluk, neznamená, že to opravdu viděl. ano, viděl, ale mohla se z toho vyklubat i holka. Já tam měla ve 14tt jasnýho pindíka a právě toto mi řekla dr, že to mají stejné, tak ať ještě nic neberu vážně no a až kolem 20tt to byla už jasná holčička ![]()
mně říkal mudr -že je tam nějaký hrbolek ve 12týdnu z kterého se teprve pohlaví udělá
a ted v 16týdnu říkal stále brzy že to může být stále obojí. Tak to dám na 18týden 3D at se pokocháme jak tam vyvádí pokud nebude spat
a pak počkáme 14dnů
No jsem napjatá já tak chci koupit něco pěkně podrého s autíčkama bagrem ![]()
Někdy to doktor pozná i z toho hrbolku. Mají ho jinak nakloněný holky a kluci. Mně řekli pohlaví ve 13. tt právě podle toho hrbolku (doktorka mi řekla, ať s tím počítáme jenom tak na 70-80 %), tak za chvíli uvidím na velkém UZ, jestli to vyšlo.
me ve 13tt rekli holcicku.. a pak ve 20tt kluka.. takze jsem preorientovavala vybavicku ![]()
Jinak teda kluci jdou poznat az kolem 17-18tydne, driv to nema smysl, protoze nemaji vyvinute pohlavi.. klukum to trva dyl nez holcickam ![]()
Marry11 píše:
no tak snad to uvidím v 17+5
hlavne to neber na 100%… pockej si az pak na velky utz ve 20tydnu ![]()
tak toho kluka už bych vzala
když řekne holka tak už budu docela věřit ale vydržím a ten kluk by už se snad neměl proměnit na holčičku ![]()
Já jsem 24 tt a pořád nevím co to je, jednou prý kluk jednou zas holka, tak to asi budu vědět až porodím
![]()
gratuluji
vypadá jinak že než ty naše nožičky ![]()
azurinka napřed kluk a pak holka?Zvláštní ![]()
No nám to asi nezmění v 18+1 odpovídalo tak to do velkýho ulz už se nezmění asi. No bude to mor vymyslet holčičí jméno ![]()
diky… tak doufam, ze neporodim holku.. znovu menit satnik
to neee
![]()