3 dětičky. Kdo čeká 3. nebo už má

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
1.2.17 11:05
@Fima píše:
Mám kamarádku, která má holky 5 let, 3,5 roku a 1,5 roku. :mrgreen:

Tohle jsem kdysi chtěla, díky bohu, že to nešlo.. twl.. musí být neskutečný záhul na začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.2.17 11:07

@Amys Tak u mě naštěstí jen do toho 9tt. Trvat to 4 měsíce, tak to nedám. Bylo to strašný. Ráno jsem odvedla kluky do školky, došla domů, zalezla i s kýblem do postele a odpoledne jsem zase vylezla, abych pro ně zašla. Musím se přiznat, že jsem se v těch zoufalých chvílích proklínala, že jsem do toho šla. Ani nevím, kolikrát jsem tady ležela a lamentovala, že jsem se na to měla vykašlat, jestli to mám vůbec zapotřebí. :mrgreen: Manžel byl na koni, ten se mi akorát smál, že mám co jsem chtěla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 11:08
@martina.se píše:
Tohle jsem kdysi chtěla, díky bohu, že to nešlo.. twl.. musí být neskutečný záhul na začátku..

tchyne takhle mela 3 kluky za sebou po roce a pul a fakt ji obdivuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 11:08
@Fima píše:
@Amys Tak u mě naštěstí jen do toho 9tt. Trvat to 4 měsíce, tak to nedám. Bylo to strašný. Ráno jsem odvedla kluky do školky, došla domů, zalezla i s kýblem do postele a odpoledne jsem zase vylezla, abych pro ně zašla. Musím se přiznat, že jsem se v těch zoufalých chvílích proklínala, že jsem do toho šla. Ani nevím, kolikrát jsem tady ležela a lamentovala, že jsem se na to měla vykašlat, jestli to mám vůbec zapotřebí. :mrgreen: Manžel byl na koni, ten se mi akorát smál, že mám co jsem chtěla. :mrgreen:

chlapi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.2.17 11:12
@martina.se píše:

Já měla jakýsi hormonální choutky na třetí, když měl druhoš 1 rok.
Ještě, že mě to pustilo a ozvaly se až dítě trochu povyrostlo a odešlo do školky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.2.17 11:13
@Therkisss píše:
chlapi :D

Přesně. Víc netřeba dodávat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 11:14

@Fima nastesti je manzel hodne starostlivej takze je to dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.2.17 11:16
@Fima píše:
Já měla jakýsi hormonální choutky na třetí, když měl druhoš 1 rok.
Ještě, že mě to pustilo a ozvaly se až dítě trochu povyrostlo a odešlo do školky. :mrgreen:
:mrgreen: u nás jediné štěstí, že to dřív nešlo.. jako kombinace puboše a mimina je taky echt, ale díky bohu za to.. starší je samostatný, takže mi to velmi ulehčil..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.2.17 11:16

@Fima Já musím říct, že můj chlap naopak teprve při třetím dítěti začal řádně fungovat. Už pochopil, že je těhotenství fakt docela záhul :lol: No pochopil to až při třetím, ale lepší, než drátem do oka :mrgreen: :lol: Vždy si na to vzpomenu, když si některá stěžuje, že ji manžel v těhotenství dostatečně nehýčká, zřejmě holt nemají ještě dostatečný počet dětí na to, aby si to stačil uvědomit. Asi nějaký druh dlouhého vedení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
1.2.17 11:37

Ahoj holky, čekám třetí miminko v červenci. První dvě jsem měla rok od sebe a myslela jsem, že to nepřežiju - částečně záhul, částečně asi ťafka, jak člověk nevěděl, do čeho jde a nic jsem neuměla, neuměla spát/ nespat, odpočívat a tak. Ovšem, teď jim je 5 a 6 roků a je to božííííí. Jsou úžasní a mě přepadla děsná touha si to tentokrát užít :D Navíc jsem tři děti chtěla vždycky a zdálo se mi, že máme nějakou „mezírku“ v tý naší rodince. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.2.17 11:44

Ahojky, tak já už mám tři děti. 22, 12, 11 a teď s přítelem jsme v očekávání (zatím ale nevíme jestli nám to vyjde či ne)… Ti dva prďolíni rok od sebe.. ze začátku obava jak to půjde, ale nakonec jsem šťastná že je mám, jsou jak dvojčata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
1.2.17 11:50

@Therkisss :lol: to zvládneš, já to měla horší, já třetí těhotenství proležela tak veškerá péče o kluky byla na manželovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.2.17 11:52

Ahoj, ja mam taky 3 deti :) kluk (3,5) a dve holky (1,5 a 5tydenni :D ).
Zvladnout se to da i bez vetsiho stresu, ale je to o dobrem Managementu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
1.2.17 11:58

Ahoj, já mám chlapečka 2roky a 5 měsíců, holčičku 14 měsíců a na testu // :dance: O třetí jsme se snažili půl roku, v prosinci bylo ZT, tak doufám, že to teď vyjde. Jelikož mám první dvě tak blízko u sebe, tak vím, že to je všechno hlavně o organizaci. S těma dvěma mám víc času než s jedním :lol: Třetí už bude brnkačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.2.17 12:07

Máme kluky skoro 7 let, 5 let a 2 roky. zvládat se to dá :) kámoška má 5 letou, 3,5 letou a skoro 2 letou, všechny po 19 měsícíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí