3 dětičky. Kdo čeká 3. nebo už má

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
1.2.17 12:07

Máme kluky skoro 7 let, 5 let a 2 roky. zvládat se to dá :) kámoška má 5 letou, 3,5 letou a skoro 2 letou, všechny po 19 měsícíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
1.2.17 12:24

Mám kluky 9,6,4 a k nim 2 letou holčičku…občas je to mazec ale člověk si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
1.2.17 12:25

@Crystal87 wooow :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
1.2.17 12:58

@Crystal87 A co chlap, zvládá? A co vztah, zvládá? :roll: Jinak paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 13:10
@SarkaZn píše:
@Crystal87 A co chlap, zvládá? A co vztah, zvládá? :roll: Jinak paráda :potlesk:

taky by me zajimalo jak to Vasi muzici zvladaji :) at vim na co se pripravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
1.2.17 14:04

Jacekam tretatko v kvetnu. Mam z predchoziho manzelstvi kluka 9 a holku 6. Pritel ma s ex dceru 13. Takze nekdy budem mit deti tri a nekdy 4 :lol: uz jsou velky a samostatny, tak snad to bude v pohode. Doufam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
1.2.17 15:21
@martina.se píše:
nejstarší už má svůj život, je mu 24 :mrgreen: kurňa, skoro 25.. mazec.. rozdíl mezi klukama je 23 let.. celkem šílené.. ale jako tak jo, je to fajn, si nestěžuju.. já měla strach z puzzle rodiny (každý svoje děti z přechozího vztahu, náš mazlík společný), ale zdá se, že to jde :think:

Taky mám větší :mrgreen: rozdíl mezi klukama, nejstaršímu bude 20, mladšímu 5 a v květnu čekám holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
1.2.17 15:29

Taky cekam treti, v cervnu, mam uz dve holcicky „chuvicky“ 9 a 6, manzel je uplne mimo nadsenim. A ja se taky tesim, mooooc :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
1.2.17 15:35

Ja mam 4 holky.
5 let, 4 roky, 2,5 roku a 10 mesicu.
A vsechno se da zvladnout v pohode. Takhle napsane to vypada mnohem hur, nez to ve skutecnosti je. :D 8)

(Jen musim dodat, ze Ta 4-leta se tedy nenarodila mne, nase je teprve dva roky, pred tim u nas byla pouze stridave.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
1.2.17 23:09
@SarkaZn píše:
@Crystal87 A co chlap, zvládá? A co vztah, zvládá? :roll: Jinak paráda :potlesk:

Chlap je doma jen vikendy takže to moc nedava :mrgreen: ale teď se Budem stehovat za nim tak si bude muset zvyknout…ale jako víkendy jak se to vezme jako vždy prebaloval koupal…jako umí se postarat to nejnutnější ale není zvykly na ten frmol nemá to v maliku no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.2.17 11:43

Uprimne holky uz sem klidnejsi co to tu tak ctu :D dekuji za reakce a i za pobaveni :)
u nas se chlap staral a stara :) tak sem zvedava jak se zapoji az prijde na svet mrne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
2.2.17 11:49

Mě ještě trápilo auto - aby se tam bezpečně tři malý děti vešly (pouze dozadu a pouze na isofix) - založila jsem k tomu tady diskusi, dost mi to pomohlo a tipy mám. Ale kdybyste měly další, ještě jsme auto nepořídili :-)) Resp. ještě něco většího než Sharan by se mi líbilo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.2.17 12:06

@SarkaZn Jo, tak auto bývá někdy problém, to je pravda.

Jinak jsem si vzpomněla. Víte, z čeho jsem měla strach já? Že v děloze nebude jen jedno, ale dvě. :mrgreen: Pár dní před tím, než jsem dělala teď u třeťátka test se mi zdálo, že jsem těhotná. No a buch, že jo. Takže když se mi potom jeden den zdálo, že čekám dvojčata, tak mě to lehce vyděsilo a doufala jsem, že to není žádná vize. Nemusím jistě říkat, jak jsem si oddychla, když mi doktorka řekla, že je tam jen jedno. :)

Příspěvek upraven 12.11.19 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.2.17 12:23

@Fima taky čekám třetí mimi a přesně těch dvojčat jsem se dost bála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
2.2.17 12:39

@SarkaZn Auto jsme resili dlouho.
Taky jsme meli Sharana. Byl super, ale to nas bylo jeste o jednoho min. V sesti uz jsme se tam nevesli. Tedy vesli, ale bylo to jen na popojizdeni po meste, rozvazeni deti apod. Jet v nem vsichni treba na nakup, to uz pro nas bylo male. Natoz na dovolenou.

Takze jsme museli poridit vetsi.
Nakonec jsme vybrali Mercedes V-Klasse. A to je proti Sharanovi autobus, ale perfektni auto se spoustou prostoru na vsechno.
Jak muj muz ze zacatku skripal zubama, ze jako zrovna Mercedes (to je jeho osobni problem :lol: ), tak ted jsme vsichni vic nez spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí