Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nairol píše:
@Fima 3 nebo 4 deti uz je jedno. Fakt.
Já si to nemyslím. Minimálně bychom totiž museli koupit větší auto. ![]()
@Fima píše:
Já si to nemyslím. Minimálně bychom totiž museli koupit větší auto.
my by jsme museli přistavět barák
ne to si dělám srandu, místo se vždycky najde, ale celkově starat se o dvě miminka naráz, větší auto, asi by to bylo všechno složitější…bála jsem se tedy dvojčat při každém těhotenství, máme je z obou stran v rodině ![]()
@Fima no je fakt, ze dvojcata jsou takova mensi komplikace na zacatku, ale jak trochu odrostou, tak je to uz jedno. ![]()
Treba ve skole je to zase vyhoda, jedno zapomene co je za ukol, druhy to vi. Proste sama pozitiva. ![]()
@Nairol Takže výhody i nevýhody, jako ostatně u všeho. ![]()
Ne, jsem ráda, že je tam jen jedno. ![]()
Holky, teď jste mě pobavili
zrovna včera si manžel dělal srandu, že by tam teď mohli být 2, tak jsem mu řekla ať radši nevtipkuje, nebo bude muset prodat Superba a koupit Multivan ![]()
My jsme u prvního měli na ultrazvuku 2 fazolky, ale jedná odešla po 8 týdnu, tak nějaká pravděpodobnost tam je
![]()
No ja se modliim aby tam nebyli dvojcatka
ale jee fakt ze jsem klidnejsi uz a neni tak velkej strach ze 3 ![]()
@Bunny1978 píše:
Taky mám většírozdíl mezi klukama, nejstaršímu bude 20, mladšímu 5 a v květnu čekám holčičku
@martina.se taky jsem si nejstaršího pořídila s exmanželem v 18
![]()
@martina.se píše:tak to je též fajné.. njn, chlap si první dítko pořídíl v 18cti.. vtipné je, že kluk je jen o 10 let mladší, než já
taky jsem starsiho syna mela v 18cti ![]()
Holky co jste brali kdyz Vas bolel zaludek
me chvilkama tak boli zaludek ze nevim co by mohlo pomoct. dekuju ![]()
@Therkisss jako ze žaludek na vodě? mě takhle bolel žaludek celý 1.trimestr, je to jak po opici, ulevil mi horký čaj nebo polévka
@Therkisss píše:
Holky co jste brali kdyz Vas bolel zaludekme chvilkama tak boli zaludek ze nevim co by mohlo pomoct. dekuju
Vyzkoušej Anacid…je to individuální ![]()
@luc31 píše:
@Therkisss jako ze žaludek na vodě? mě takhle bolel žaludek celý 1.trimestr, je to jak po opici, ulevil mi horký čaj nebo polévka
@luc31 presne jak po opici zacne to pak me to pusti a pak zase a je to nesnesitelny. dekuju za radu horky caj sem zkousela a nic moc :/ ale polivku jsem jeste nezkousela.jjj at zije prvni trimestr
zaclo to pred 3ma dnema takze hnus