3 dětičky. Kdo čeká 3. nebo už má

166
1.2.17 10:28

3deticky :) kdo ceka 3ti nebo uz ma 3deticky :)

Ahojky holky.Mam takovi dotazek.Mam 9tileteho syna a 3leteho syna. Vcera jsme zjistili ze jsme v ocekavani 6tt. :srdce: Jak zvladate tehu a 2decka nebo uz 3 prdolky :) uprimne ja sama mam z toho tak :D trosku strach :) dekuji a preji krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.2.17 10:34

@Therkisss starší už máš odrostlé, tak to bude pohoda.. já mám defakto 4, 2 jsou chlapa, holka je ve střídavce, takže máme děti 14,10,2.. nejhorší je to mrně, to je torpédo na nožičkách.. ale má 2 bodyguardy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.2.17 10:35

V cervenci se ma narodit nase tretatko, uz mame doma holcicku ( rijen 2011) a chlapecka (rijen 2014). No ja doufam, ze to zvladneme :mrgreen: Ale ja mam hodny deti :lol: Tak snad jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 10:38

@martina.se ja mam toho starsiho v peci mam ho z prechoziho nevydareneho vztahu a nikdy bych ho nevymenila zlobivce.no ten triletej to jee motorova myska :lol: ja se musela zeptat protoze preci jenom mam z toho mensi strach ale tesime se :) 4 decka :) to je hezky ale taky mate 2 starsi a uz rozumne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 10:42

@viky23 nam to vychazi na konec zari :) a v tehu to zvladate dobre? no starrsi syn 07 je sikovnej a hodnej akorat obcas ta skolni puberta to bych ho zabila :D a druhej synator 2014 to je motorova myska ale dokaze bejt tak hodnej az to neni mozny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.2.17 10:42

Taky čekáme třeťátko, plánovaně. Zvládla jsem novoše, batole a studium s prstem v nose, takže mě to nechává naprosto klidnou. Kluci mají aktuálně 5,5 a 3,5 roku, takže věřím, že to dáme naprosto bez problémů. Jsou pohodoví, samostatní, školkoví a proto mě asi přepadla právě touha po třetím. :mrgreen:

Jediné, co bylo doposud strašné, byl začátek těhotenství. Předchozí těhotenství naprosto pohodová a bez problémů, teď jsem si to teda vyžrala. Do 9tt. celodenní příšerné nevolnosti, ráno, v noci… kdykoliv. Domov jsem opouštěla zásadně s pytlíkem v kapse. Opravdu jsem ocenila, že mám děti přes den ve školce, protože jsem nebyla schopna fungovat. Ale už je to snad pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
1.2.17 10:45

Ja mam holku 8,5 chlapec 5,5 a nejmladsi holcicka 2 roky. Je to parada a nikdy bych nemenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
1.2.17 10:49

Mám dva kluky (3,5 a necelých 5 let) a jsem v 11 tt. Až se malé narodí, tak jim bude 4 a 5,5 roku. Oba chodí do školky na dopoledne, potom asi budou už ve školce spinkat. Jsem zvědavá, jak to budeme zvládat, ale nebojím se toho. Zvládla jsem děti s rozdílem 16 měsíců, zvládnu i tři děti. Zvlášť když starší budou ve školce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.2.17 10:49
@Therkisss píše:
@martina.se ja mam toho starsiho v peci mam ho z prechoziho nevydareneho vztahu a nikdy bych ho nevymenila zlobivce.no ten triletej to jee motorova myska :lol: ja se musela zeptat protoze preci jenom mam z toho mensi strach ale tesime se :) 4 decka :) to je hezky ale taky mate 2 starsi a uz rozumne :)

nejstarší už má svůj život, je mu 24 :mrgreen: kurňa, skoro 25.. mazec.. rozdíl mezi klukama je 23 let.. celkem šílené.. ale jako tak jo, je to fajn, si nestěžuju.. já měla strach z puzzle rodiny (každý svoje děti z přechozího vztahu, náš mazlík společný), ale zdá se, že to jde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 10:51

Holky moc dekuju je fakt ze ten nejmladsi jde v zari do skkolky aa taky uz je samostatny.ten 9tiletej to je fotbalista kterej se o sebe skvele postara dokonce mi o vikendu udelal prekvapko skvelou snidani :).uprimne tohle tehu bych nepoznala kdyby mi to nepotvrdil test a vcera doktor :) je mi skvele :) u mladsiho syna byl zacatek silenej teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.2.17 10:51
@Princess-ka píše:
Mame tri deti (skoro 4 roky,2 a ctvrt a 3mesicni) a je to v pohode, cekala jsem to horsi. :D :lol:

no fíha - upřímně přiznávám, že tohle rozpětí bych nedala :oops: :mrgreen: jsi dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 10:54

@martina.se ja privedla do manzelstvi starsiho syna a manzela miluje :) je fakt ze ja sem s bratrem nejmladsim o 17 let :) mamce se postestilo v 35ti letech a zvladla to skvele taky odmaturovala s miminem bezproblemu :) dodelavala si skolu jelikoz mela jen vyucak.. mamka me ma taky z prvniho manzelstvi :)
je fakt ze semanzel tesi :) ten je taky ze tri deti :) kluku. akorat mame oba dva strach z financi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.2.17 10:55
@lucka_mac píše:
Mám dva kluky (3,5 a necelých 5 let) a jsem v 11 tt. Až se malé narodí, tak jim bude 4 a 5,5 roku. Oba chodí do školky na dopoledne, potom asi budou už ve školce spinkat. Jsem zvědavá, jak to budeme zvládat, ale nebojím se toho. Zvládla jsem děti s rozdílem 16 měsíců, zvládnu i tři děti. Zvlášť když starší budou ve školce. :palec:

to jepravda starsi je ve skole a mladsi jde od zari do skolky takze to bude taky takove klidnejsi.ja se na jednu stranu bojiim a na druhou tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.2.17 10:59
@martina.se píše:
no fíha - upřímně přiznávám, že tohle rozpětí bych nedala :oops: :mrgreen: jsi dobrá..

Mám kamarádku, která má holky 5 let, 3,5 roku a 1,5 roku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.2.17 11:00
@Fima píše:
Taky čekáme třeťátko, plánovaně. Zvládla jsem novoše, batole a studium s prstem v nose, takže mě to nechává naprosto klidnou. Kluci mají aktuálně 5,5 a 3,5 roku, takže věřím, že to dáme naprosto bez problémů. Jsou pohodoví, samostatní, školkoví a proto mě asi přepadla právě touha po třetím. :mrgreen:Jediné, co bylo doposud strašné, byl začátek těhotenství. Předchozí těhotenství naprosto pohodová a bez problémů, teď jsem si to teda vyžrala. Do 9tt. celodenní příšerné nevolnosti, ráno, v noci… kdykoliv. Domov jsem opouštěla zásadně s pytlíkem v kapse. Opravdu jsem ocenila, že mám děti přes den ve školce, protože jsem nebyla schopna fungovat. Ale už je to snad pryč.

Ty jo, já to měla stejně. U toho třetího jsem problila první čtyři měsíce a vpodstatě proležela první tři měsíce, byla jsem úplně hotová. Ale je fakt, že jsem měla děti rychle za sebou, mezi nima jsem třikrát potratila, takže šest těhotenství během pěti nebo šesti let, to už je holt pro tělo masakr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí