Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, moc prosim o radu, jsme uz zoufali
A kojite? Netrapi ji prdiky? Dejte si ji do naruce at vas citi a bude to dobry… na prdiky je dobry espumisam a kapky babycalm..
Vydržet a nezoufat. Já na tom byla stejně. Lámat se to začalo ve 2,5 měsící. Ale občas to dětem trvá, kým si zvyknou. My hooooodně nosili. A nic spolehlivě nefungovalo, jen když už jsem byla zoufála, tak štafetu přebral manžel. A doufat, že se to další den zlepší… blbá rada, já vím. Ale nic jiné asi nejde. Pokud nemá jiný fyziologický problém
@Mirinda2 ráda bych poradila ale když jste vlastně nenapslala nic
je to těžký
určitě se ale věnujte mimču domácnost počká ![]()
Ted zrovna čtu, že maminka měsíčních dvojčátek je nešťastná, že nepláčou, leží bez pláče. Tak si vyber!
Uklidnuji (nebo desim
) tu kazdou chvili, ze prvorozena proricela 9 mesicu v kuse a dalsi tri skoro v kuse, zlomilo se to s chozenim.
Je to nyni „vicemene normalni“ a „genialni“ ctyrletacka.
@Hobitka tak mě naštěstí „děsily“ jen 6ti měsíci
Já si myslela, že neprežiju 6ti nedělí a hele, jsou ji 4 měsíce pryč. Je teď zase nějaká rozhozená, ale stačí jeden bezzubý úsměv nebo hlasitý smích a šla bych pro ní sveta kraj ![]()
Zkus takovou tu pevnou elastickou zavinovacku, co v ni deti vypadaji jak housenky. Maly trpel na prdiky do cvrteho mesice a nic nepomahalo, jen to pevne zavinuti. Je ale dost draha, zkus ho zatim pevne zavinout do deky nebo osusky, jestli to pomuze. Jinak musis vydrzet, brzy se to zacne lepsit.
Ve 3 měsících mi řval nejvíc, měj ho u prsu kdykoliv to jde. Kojit třeba každou hodinu a pár dní vydržet. Po 3m se to zlomí, uvidíš..