Miminko 3 měsíce - neustále pláče

46
1.9.16 20:59

3mesicni porad place

Ahoj, moc prosim o radu, jsme uz zoufali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
1.9.16 21:00

Aha, tak nic. Usekla se mi cela zprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
1.9.16 21:21

A kojite? Netrapi ji prdiky? Dejte si ji do naruce at vas citi a bude to dobry… na prdiky je dobry espumisam a kapky babycalm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
1.9.16 21:53

Vydržet a nezoufat. Já na tom byla stejně. Lámat se to začalo ve 2,5 měsící. Ale občas to dětem trvá, kým si zvyknou. My hooooodně nosili. A nic spolehlivě nefungovalo, jen když už jsem byla zoufála, tak štafetu přebral manžel. A doufat, že se to další den zlepší… blbá rada, já vím. Ale nic jiné asi nejde. Pokud nemá jiný fyziologický problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
1.9.16 21:55

@Mirinda2 ráda bych poradila ale když jste vlastně nenapslala nic :lol: je to těžký :) určitě se ale věnujte mimču domácnost počká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
1.9.16 22:07

Ted zrovna čtu, že maminka měsíčních dvojčátek je nešťastná, že nepláčou, leží bez pláče. Tak si vyber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31029
1.9.16 22:59

Uklidnuji (nebo desim :mrgreen: ) tu kazdou chvili, ze prvorozena proricela 9 mesicu v kuse a dalsi tri skoro v kuse, zlomilo se to s chozenim.
Je to nyni „vicemene normalni“ a „genialni“ ctyrletacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
1.9.16 23:01

@Hobitka tak mě naštěstí „děsily“ jen 6ti měsíci :D Já si myslela, že neprežiju 6ti nedělí a hele, jsou ji 4 měsíce pryč. Je teď zase nějaká rozhozená, ale stačí jeden bezzubý úsměv nebo hlasitý smích a šla bych pro ní sveta kraj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
2.9.16 08:17

Zkus takovou tu pevnou elastickou zavinovacku, co v ni deti vypadaji jak housenky. Maly trpel na prdiky do cvrteho mesice a nic nepomahalo, jen to pevne zavinuti. Je ale dost draha, zkus ho zatim pevne zavinout do deky nebo osusky, jestli to pomuze. Jinak musis vydrzet, brzy se to zacne lepsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
2.9.16 10:02

Ve 3 měsících mi řval nejvíc, měj ho u prsu kdykoliv to jde. Kojit třeba každou hodinu a pár dní vydržet. Po 3m se to zlomí, uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí