4 a více dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
14.6.17 21:34
@Fofrník píše:
Tak to mu držím palce taky. Nejml. dvojčata marodí a tak si je „užívám“ doma se vším všudy. Pacholkům už otrnulo a tak to začíná být očistec. :D :D

Oni to přežijí. Navařeno mají, manuál dostanou a když bude něco akutního, budu odpovídat na sms ;) Po 10. otázce si vypnu mobil :lol: 8)
Jo, marodné děti, kterým otrnulo, to je terno :zed: Obvykle to bývá ve fázi, kdy to chytím jako poslední já, takže já jsem kaputt a děti veselé a hravé. Šílená kombinace :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.6.17 21:45
@speedyy píše:
@ještěřice Krasne napsano :hug: Taky čekáme ted páté a lidem, kteří me obdivují říkám, že zatim není co :lol: Ze obdivovat mužou za 20 let az deti vystuduji a budou z nich slusni a pracoviti lide ;) Nadělat spoustu deti není umění, ale co dál
:palec: odpovídám a cítím to úplně stejně :think: Moje představa spokojeného „stáří“ je, abychom byli všichni zdraví(my "starouši aspon jakž takž) a děti dobře vychované a existenčně fungující. Taky to tak cítím, že za 20 let si můžem odfouknout :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
14.6.17 21:51

@fragola Jé, taky se přidávám k přání rychlého a bezbolestného porodu. Ať je vše v pořádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.6.17 21:52
@fragola píše:
@speedyy Já vím, letos to bude 8)
Vlezu do Billy - prodavačka: „Pořád nic?“ Vlezu do COOPu: „Vy jste ještě celá?“
Vlezu do školky: „My jsme dneska čekali Elišku a ono nic…“ :lol: :zed:

tohle jsem taky „milovala“ 8) I když chápu, že je to čistě konverzační. Břicho jako balon a někdo má snad pochybnosti, jestli jsme už neporodila? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.17 21:59

@LadySi Děkuji :kytka:, tlumočím to prtěti, ale je to mezek paličatý. (Zřejmě po mamince a tatínkovi :lol: :oops: ).

@pe-terka Já to tak beru, nějak mě ta otázka nechává chladnou, jen mě to vždycky rozesměje :) Tak holt říkám, že letos to bude. To mám ještě poměrně slušnou rezervu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
14.6.17 22:03

@fragola Tak úplněk už byl, bouřka v nedohlednu, hezké datum v dohlednu, manžel při ruce, stačí vyslat správné přání a napíšu ti dvě kouzelné věty, které zaručeně fungují:

„Povoluji, aby se dnes stalo něco zázračného a ruším všechny překážky.“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
14.6.17 22:06

@fragola zdravim po dlouhe dobe :) uz at je holcicka tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.6.17 22:12
@fragola píše:
@LadySi Děkuji :kytka:, tlumočím to prtěti, ale je to mezek paličatý. (Zřejmě po mamince a tatínkovi :lol: :oops: ).@pe-terka Já to tak beru, nějak mě ta otázka nechává chladnou, jen mě to vždycky rozesměje :) Tak holt říkám, že letos to bude. To mám ještě poměrně slušnou rezervu 8)

jj, to je dobrá hláška. Snad jen u prosincových mimin se moc nedá použít, tam tu rezervu postrádá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.17 22:28

@pe-terka Zatímco v červnu je času dost :lol:

@slunik Stavím se, jen co prckovou vyženu ;)

@LadySi Výborně, budu zaříkávat :kytka: Ale počkej, jestli to nezabere :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
14.6.17 22:30

@pe-terka, za 20 let klid? To jsem mohla mít, zůstat u prvních dvou dětí, hned po matuře. Jenže jsem si po 30. pořídila ještě jednoho cvrčka a po 40. další dva, takže klid bude možná po víc jak 45letech výchovy a péče o vlastní děti. A nejstarší dva synové slibují, že mi rovnou šoupnou vnoučátka, abych nevyšla ze cviku :andel: :dance: :dance: :dance: Ale ani jeden dětičky zatím nemá a doufám, že ještě chvilku vydržej. Budu si chtít na chvilku odpočinout :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
14.6.17 22:34

@fragola Zabere, hned, jak otevřeš ráno v posteli oči, vyslov a nech působit :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.6.17 22:37
@ještěřice píše:
@pe-terka, za 20 let klid? To jsem mohla mít, zůstat u prvních dvou dětí, hned po matuře. Jenže jsem si po 30. pořídila ještě jednoho cvrčka a po 40. další dva, takže klid bude možná po víc jak 45letech výchovy a péče o vlastní děti. A nejstarší dva synové slibují, že mi rovnou šoupnou vnoučátka, abych nevyšla ze cviku :andel: :dance: :dance: :dance: Ale ani jeden dětičky zatím nemá a doufám, že ještě chvilku vydržej. Budu si chtít na chvilku odpočinout :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

no já jsem na tom docela podobně jako ty. Starší děti už jsou jakž takž odchované, ale nejmladší jsou od mimina po předškolačku - a my 40nící. Takže máme o zábavu postaráno ještě na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
15.6.17 06:58

@pe-terka @ještěřice Tak to jsme na tom podobně. Ale ty malé si užívám, má to výhodu, že jsou ještě s námi doma, nechtějí studovat v cizině, objezdit celý svět, plánovat vdavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.6.17 06:58

@pe-terka My se taky nudit nebudeme. :lol: Do důchodu mame o zábavu postaráno :lol: Tem starším je 13, 11 a 9 let, takže už relativne samostatní. A tak abysme se doma nenudili máme 18ti měsíčního čertika a v září cekame páťátko :mrgreen: Takže počítám s tim, že az mladší odrostou, tak se am zase o zábavu postaraji vnoucata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.6.17 10:00
@LadySi píše:
@fragola Tak úplněk už byl, bouřka v nedohlednu, hezké datum v dohlednu, manžel při ruce, stačí vyslat správné přání a napíšu ti dvě kouzelné věty, které zaručeně fungují:„Povoluji, aby se dnes stalo něco zázračného a ruším všechny překážky.“ :pankac:

případně funguje dobře i tohle: „Hlavně, ať nezačnu rodit dnes večer nebo v noci, protože zítra ještě musím zvládnout tohle všechno.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí