4 a více dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
13.6.17 07:38

@Ginuš Děkuji za optání :kytka: Na normální fungování už to moc není, mám pocit, že se každou chvíli někde rozpadnu ;) a na porod je mi zase blbě málo. Holt se to blíží, jen doufám, že se to nebude blížit ještě týden, už z toho mám lehce nervy na pochodu ;)

@speedyy Dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.6.17 07:40

@fragola :hug: Držím palecky, ať to mas brzy za sebou :srdce: Me cekaji jeste 3 měsíce a v tomhle vedru je mi ouvej už ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
13.6.17 11:14

@fragola Ahoj, taky na tebe moc myslím. Ty poslední dny jsou nejhorší. Přeji, ať vše dobře dopadne a ať to máš brzy za sebou. A samozřejmě moc a moc zdraví tobě, miminku i celé tvé krásné rodince.
:hug: Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.6.17 11:31

@fragola tak držím palce, at je to co nejdříve a hlavně pohodový porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.6.17 12:04
@Doe_Jane píše:
tak to já teda rodiny kde mají hodně dětí automaticky neobdivuji, možná pokud vidím že mají fakt vše co potřebují a rodiče se jim stíhají věnovat - ok, ale nasekat si hodně dětí a čekat, že mě okamžitě budou všichni obdivovat, no znám takovou :mrgreen: má 8 dětí, nemůže jim koupit každému nové boty, ok, nejedou na dovču - ok nic se nedá dělat, vánoce neslaví, ok je to jejich věc, ale ona prostě nestíhá se věnovat všem, s každým se učit, každého vyslechnout… tak takové lidi neobdivuju, udělat si hromadu dětí fakt není umění :mrgreen:

Ano není uměnění si udělat kopu dětí. Mám jich 5 a umění je v tom z nich vychovat slušné pracovité lidi. A to asi umím, když první tři od útlého mládí chodili na brigády a uměli si na nadstandard vydělat a né chodit s nataženou rukou, mami dej…Nejstarší dva již žijí ve svých domácnostech, které si pořídili bez hypoték…Mají čím jezdit, auta jsme jim koupili s mužem. Mladší děti mají co na sebe. A ta nejmladší toho má tolik, že by jsem tím oblékla snad šest holek. Jíst máme co, máme zahrádku a vypěstujem si tolik zeleniny, že pokryjem skoro celoroční spotřebu. A máme křepelky a králíky…v létě spoustu ovoce…Dětem se věnujem, sportují, dobře se učí, chodim s nima do divadýlka…Jezdí na hory i k moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.6.17 12:17

@ještěřice Krasne napsano :hug: Taky čekáme ted páté a lidem, kteří me obdivují říkám, že zatim není co :lol: Ze obdivovat mužou za 20 let az deti vystuduji a budou z nich slusni a pracoviti lide ;) Nadělat spoustu deti není umění, ale co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
13.6.17 12:18

@fragola Ahoj Fragolo, jsem poměrně nováček v diskusích, ale tahle diskuse mě zaujala. Mám na Tebe prosím dotaz - jak zvládáš porodní bolesti? Máš nějakou radu pro čekající třetí, která to 2× prožívala jako „dlouhej bolestivej masakr“ a ráda by si to aspoň jednou „užila“ :lol:? Jinak přeji vše nej k očekávánému 11-mu děťátku (každým dnem, jak jsem pochopila). Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.6.17 12:22

@ještěřice U nás se zatím obdivuji známky a výsledky ve škole :mrgreen: Lidi nechápou, jak mužou mit syn a dcera ( 3.a 5. třída ) samé jedničky a syn, který bude končit ted 6.třídu dvě dvojky :lol: Jak se to da s tim poctem deti zvladat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
13.6.17 12:35
@ještěřice píše:
Ano není uměnění si udělat kopu dětí. Mám jich 5 a umění je v tom z nich vychovat slušné pracovité lidi. A to asi umím, když první tři od útlého mládí chodili na brigády a uměli si na nadstandard vydělat a né chodit s nataženou rukou, mami dej…Nejstarší dva již žijí ve svých domácnostech, které si pořídili bez hypoték…Mají čím jezdit, auta jsme jim koupili s mužem. Mladší děti mají co na sebe. A ta nejmladší toho má tolik, že by jsem tím oblékla snad šest holek. Jíst máme co, máme zahrádku a vypěstujem si tolik zeleniny, že pokryjem skoro celoroční spotřebu. A máme křepelky a králíky…v létě spoustu ovoce…Dětem se věnujem, sportují, dobře se učí, chodim s nima do divadýlka…Jezdí na hory i k moři.
:kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
188
13.6.17 12:52

@speedyy Děkuju za pochvalu. Já mám hodně dětí, protože jsem vždy chtěla mít velkou rodinu. A rozhodně, né proto, že nic jiného neumím. Mám dvě střední školy, umím několik jazyků, a pracuju i v době, kdy jsou jiné matky plně zaměstnané jejich jediným dítětem ( hned od konce šestinedělí) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.6.17 12:54

@ještěřice Já taky chtěla hodně deti. Jsem na mateřský a ještě chodim při tom na brigádu. A to mám 3 měsíce do porodu. :lol: Nemáme nárok ani na přídavky, i když se jistě najde pár chytráku, kteří si myslí, že děti máme kvůli penezum :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.6.17 12:59

Na přídavky na děti nárok také nemáme, Máme s mužem, prej moc vysoký příjem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak, když mám pocit, že na něco nemám, hned si na to vzpomenu a řeknu si, že jsme bohatí…a holt si to koupim o měsíc později. Na štěstí, nikdy nejde o nic zásadního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.6.17 13:03

@ještěřice Já říkam, že my jsme Ti hloupy, co radši pracuji :lol: Ale zase opravdu máme na vsechno poctive vydelano :lol: Byt máme, auto máme, detem oproti kamarádům, kteří jsou jen ve dvou sourozencich, nic nechybí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.6.17 13:09

@speedyy, to je stejné jak u nás, moji kluci jezdili na všechny výlety, tábory, hory, kdešto půlka spolužádů chodila s omluvenkou, že je to moc drahé a nikam nejeli…
Jsem také ráda, že na byt, chatu, auta…jsme si vydělali sami. Máme vše, co potřebujem. _Radši půjdem oba do další práce, než o něco škemrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.6.17 13:52

@SarkaZn Jo, tak to nevím, co ti k tomu mám napsat za moudro :) Já porodní bolesti, oproti těm ostatním bolestem, prostě relativně dobře snáším. Vidím tam na konci tu odměnu ve formě miminka a vím, že to nebude trvat až tak dlouho. Oproti tomu mě třeba bolest zubu, bolesti při pásovém oparu či sekci přiváděly k šílenství a neuměla jsem se s nimi poprat :?

@s.y.p.t.a Ivi, díky. Mám stop - stav, muž včera i dnes pryč, tak se děsím, že se to rozjede, když to nebudu zrovna potřebovat :zed:

@Ginuš Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect